Keystone logo
© Queen's University Belfast
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Johdanto

Tervetuloa Queen's University Belfastin taiteiden, humanististen ja yhteiskuntatieteiden tiedekuntaan. Olemme dynaaminen yhteisö kansainvälisesti arvostetuista tutkijoista, tutkijoista ja opiskelijoista, jotka ovat sitoutuneet luomaan ja ylläpitämään nykyaikaista ja merkityksellistä yhdistetyn oppimisen paikkaa. Olemme avoimia kaikille kyvyille, toivotamme tervetulleeksi haasteet ja muutokset, ja olemme omistautuneet käyttämään aiheen asiantuntemusta muuttaaksemme elämäämme paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tiedekunnassa on lähes 10 500 opiskelijaa ja yli 700 akateemista ja tukihenkilöstöä, jotka työskentelevät viidessä koulussamme ja niiden ulkopuolella – taiteet, englanti ja kielet; historia, antropologia, filosofia ja politiikka; Laki; Hallinto; ja yhteiskuntatieteet, koulutus ja sosiaalityö sekä senaattori George J. Mitchell Institute for Global Peace, Security and Justice. Kollegamme ja opiskelijamme harjoittavat monenlaista toimintaa, mukaan lukien maailman johtavaa tutkimusta ja elämää muuttavaa opetusta. Toivomme, että haluat olla mukana työssämme: meillä on lähes 150 perustutkinto- ja jatko-ohjelmaa sekä paljon haastavia tohtorintutkintomahdollisuuksia, joten tarpeisiisi ja tavoitteisiisi löytyy varmasti jotain.

Olemme ylpeitä opiskelijoiden ja henkilökuntamme työstä, joka on saanut tunnustusta monien muiden taholta laadustaan ja sitoutumisestaan työhön. Russell Groupin jäsenenä Queen's University Belfast on yksi Ison-Britannian 24 johtavasta yliopistosta, joka tarjoaa opiskelijoille maailmanluokan koulutusta, joka perustuu maailmanluokan tutkimukseen. Queen's on todella maailmanlaajuinen yliopisto, sillä tutkijamme tekevät tiivistä yhteistyötä yli 250 yliopiston kanssa ympäri maailmaa ja vielä useamman yrityksen ja viraston kanssa Belfastissa ja kansainvälisesti. Nämä verkostot ja yhteistyöt antavat tietoa ohjelmistamme ja tarjoavat opiskelijoille mahtavia mahdollisuuksia oppia kansainvälisten kollegoiden ja kumppaneiden kanssa ja heiltä.

Valtavan valikoiman perustutkinto- ja jatko-opiskelumahdollisuuksia sekä elinvoimaisen jatkotutkinnon tutkimuskulttuurin ansiosta tiedän, että Belfastin Queen's Universityn taiteet, humanistiset ja yhteiskuntatieteet haastavat ja inspiroivat sinua sekä antavat sinulle ensiluokkaiset taidot ja tiedot menestyäksesi valitsemallasi uralla.

Nola Hewitt-Dundas
Pro-varakansleri

Intellektuaalinen voimalaitos

Kattaa kaiken perinteisistä humanistisista ja yhteiskuntatieteellisistä aineista luovien taiteiden ja soveltavien ammattiopintojen huippualueisiin.

Yli 40 prosenttia tutkimuksestamme sijoittuu oman aihealueensa parhaan 25 prosentin joukkoon ja vielä 40 prosenttia valtakunnallisesti parhaiden 50 prosentin joukkoon.

Yhteistyökulttuuri

Monitieteinen ympäristömme antaa kaikkien alojen opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa akateemisten johtajien kanssa ja osallistua heidän tutkimukseensa.

Huomattavia huippuosaamisen alueita ovat luova kirjoittaminen, Sonic Arts, globaalit rahoitusmarkkinat, lasten hyvinvointi, köyhyys ja sosiaalinen syrjäytyminen, kääntäminen ja tulkkaus sekä yhteinen koulutus.

Sijainnit

  • Belfast

    University Road, Belfast Northern Ireland, BT7 1NN, , Belfast

Kysymyksiä