Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Johdanto

QUT on nuori yliopisto, jolla on globaali näkemys. Olemme kunnianhimoisia ja valmiita ottamaan vastaan uusia haasteita tulevaisuuteen keskittyvällä tarmolla. Pyrimme yhdistämään opiskelijamme todelliseen maailmaan käytännön käytännön oppimisen avulla, joka valmistaa valmistuneita huomisen ja tulevaisuuden uralle.

Opiskelu QUT:ssa tarjoaa sinulle maailmanluokan koulutuksen Brisbanen sydämessä,vieraanvaraisessa, modernissa ja monikulttuurisessa kaupungissa. Brisbane on Australian kolmanneksi suurin kaupunki ja tunnettu vilkkaista kaupunkialueistaan, ulkoilmaelämästään, ystävällisistä paikallisista ja luonnonnähtävyyksistään. Yli50 000opiskelijaa, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat yli 119 maasta, tunnet olosi kotoisaksi.

QUT: n perustutkinto- ja jatko-opintovaihtoehtoja ovat:

Mikä tekee QUT:sta yliopiston todelliselle maailmalle?

Tosielämän kurssit

Kurssimme valmistavat sinut valmistumaan tosielämän valmiina taidoilla, joita tarvitset löytääksesi uran Australiassa ja ulkomailla. Voitvalita yli 100 reaalimaailman kurssista ja muuttaa intohimosi palkitsevaksi uraksi.

Teollisuuden yhteydet

Uskomme mahdollisuuksien luomiseen opiskelijoillemme ja alan työnantajille integroitujen harjoittelujen, harjoittelupaikkojen ja tosielämän yhteistyöprojektien avulla. Akateeminen henkilökuntamme konsultoi teollisuudessa ja työskentelee teollisuusprojekteissa, joissa on usein mukana opiskelijoita.

Innovointi ja yrittäjyys

Taidot, joita tarvitset luovaan ajatteluun tulevaisuuteen keskittyen, ovat osa opetuskäytäntöjämme.Käytettävissä on omistettuja tiloja ,jotka auttavat yrittäjiämme löytämään yrittäjämatkalleen tarvittavat resurssit, yhteydet, valmentajat tai mentorit .

Valmistuneet tulevaisuutta varten

QUT-tutkinto tekee sinusta pysäyttämättömän voiman, joka on valmis rakentamaan, luomaan ja muodostamaan yhteyden huomisen tulevaisuuteen.

Kestävä kehitys

Visiomme on vähähiilinen tulevaisuus. Pyrimme vastaamaan globaaleihin haasteisiin ja saavuttamaan kestävän kehityksen tutkimuksen, opetuksen, kampustoiminnan ja strategisten kumppanuuksien avulla. Kestävä kehitys on sisällytetty opetussuunnitelmaamme useilla kursseilla, mukaan lukien luonnontieteet, tekniikka, muoti, arkkitehtuuri, liike-elämä, laki ja kaupunkikehitys.

Poikkitieteellinen ja transformatiivinen tutkimus

Vastaamme joihinkin planeetan suurimmista kysymyksistä tekemällä monitieteistä tutkimusta , joka on merkityksellistä yhteisöillemme ja maailmalle. QUT tarjoaa parhaat käytännöt ja mullistavan oppimisympäristön, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää tutkimustaitojaan, muuntaa ne laajemmiksi työympäristöiksi ja olla yhteydessä teollisuuteen ja innovaatioihin todellisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. 

Kampuksen ominaisuudet

Paikka

Opiskelu QUT:ssa tarjoaa sinulle maailmanluokan koulutuksen Brisbanen sydämessä,vieraanvaraisessa, modernissa ja monikulttuurisessa kaupungissa. Brisbane on Australian kolmanneksi suurin kaupunki ja tunnettu vilkkaista kaupunkialueistaan, ulkoilmaelämästään, ystävällisistä paikallisista ja luonnonnähtävyyksistään. Yli50 000opiskelijaa, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat yli 119 maasta, tunnet olosi kotoisaksi.

QUT:lla on kaksi vilkasta keskustakampusta: Gardens Point ja Kelvin Grove. Olet lähellä kaikkea toimintaa kulttuurisilla ja kaupallisilla keskuksilla kävelyetäisyydellä jokaisesta. Voit matkustaa jokaisen kampuksen välillä helposti ilmaisella bussikuljetuksellamme , joka kulkee 15 minuutin välein. Molemmat kampukset tarjoavat esitys- ja taidepaikkoja, kunto- ja lääketieteellisiä tiloja, kauppoja ja ruokapaikkoja . Gardens Point -kampuksemme rajoittuu Brisbanen kasvitieteelliseen puutarhaan – josta nimi tulee.

Upeat tilat

Sinulla on pääsy korkean teknologian opiskelu- ja yhteistoiminnallisiin oppimistiloihin , mukaan lukien työpajat ja simulaatiokeskukset. Koulutusalueemme tarjoaa oppimistiloja, opintopisteitä ja yhteisöalueita, jotka ovat kietoutuneet luontoon ja tekniikkaan. Tässä tilassa on Sphere - digitaalinen LED-maapallo, joka on ripustettu kahteen kerrokseen ja jossa on muuttuva visuaalisen sisällön valikko. Tiede- jatekniikkakeskus tunnetaan The Cubesta, joka on yksi maailman suurimmista ja edistyneimmistä interaktiivisista oppimis- ja digitaalisista tiloista.

Oletko kiinnostunut reaaliaikaisista taloustiedoista? Economics and Finance Bloomberg Lab antaa sinulle juuri sen, jolloin voit suorittaa taloudellisen analyysin todellisilla reaaliaikaisilla tiedoilla. Terveysalan opiskelijanavoit työskennellä oikeiden potilaiden kanssa kokeneiden terveydenhuollon ammattilaisten valvonnassa kampuksen terveysklinikoillamme ja simulaatiotiloissamme.

  Pääsymaksut

  QUT:iin hakeminen on helppoa. Lähetä vain opintohakemus hakuportaalimme kautta. Sinut ohjataan luomaan tili, ja sieltä voit aloittaa hakuprosessin.

  Sinun tulee liittää mukaan kaikki tositteet, mukaan lukien:

  • Lukion päättötodistus, opintosuoritusotteet ja pöytäkirjat
  • Englannin kielen testitulokset
  • Passin henkilöllisyyssivu

  Joidenkin hakijoiden on haettava edustajan kautta. Agentti voi auttaa sinua hakemuksesi, kelpoisuus- ja tukiasiakirjoissasi sekä vastata kaikkiin QUT:ssa opiskeluun liittyviin kysymyksiin.

  Apurahat ja rahoitus

  Kansainvälinen ansioiden stipendi

  Korkean suorituskyvyn stipendi tuleville kansainvälisille perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille.

  • Kattaa 25 prosenttia QUT:n kahden ensimmäisen lukukauden (yksi vuosi) lukukausimaksuista.
  • Saatavilla kaikilla tiedekunnilla.
  • Jatkuva 25 prosentin stipendi lukukaudessa valituille kursseille.

  Sinua harkitaan automaattisesti kansainvälisen ansion stipendin saamiseksi, kun haet QUT: hen.

  Akkreditoinnit

  EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

  Sijainnit

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Australia

   Kysymyksiä