Keystone logo
Queensland University of Technology Digitaalisen viestinnän päällikkö
Queensland University of Technology

Digitaalisen viestinnän päällikkö

Kelvin Grove, Australia

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jul 2024

AUD 32 400 / per year *

Sekoitettu, Kampuksella

* 31 200 dollaria vuodessa kokopäiväisesti (96 opintopistettä)

Johdanto

Jos joustavuus työskennellä useilla aloilla houkuttelee sinua, digitaalisen viestinnän ura voi sopia erinomaisesti. Opit uusia taitoja, jotka soveltuvat erilaisiin mediamuotoihin, mukaan lukien sosiaalinen media, data-analytiikka, tekoäly ja visualisointi.

kohokohtia

  • QUT School of Communication on luokiteltu Australian johtavaksi viestintä- ja mediaopintojen kouluksi ja yksi maailman parhaista kouluista. QUT Media and Communication on 1. sijalla Australiassa ja 15. maailmassa vuoden 2022 QS World University -rankingissa.
  • Analysoi ja luo dataan perustuvia kiehtovia tarinoita erilaisten sosiaalisen median alustojen (Facebook, Instagram, Twitter ja WeChat) kautta.
  • Kehitä syvällistä ymmärrystä digitaalisesta luovasta taloudesta ja siitä, miten alustat ja keinotekoinen älykyky muuttavat media- ja viestintäympäristöä.
  • Opi käyttämään ja rakentamaan työkaluja edistyneen datan visualisoinnin ja yleisön käyttäytymisen analysoinnin tuottamiseksi.
  • Suunnittele, toteuta ja arvioi tutkimusprojektia, joka yhdistää ja soveltaa kurssilla kehitettyä kehittynyttä tietämystä ja taitoja tieteellisen akateemisen tai alan painopisteen avulla.

Miksi valita kurssi?

Digitaalinen muutos vaikuttaa maailmanlaajuiseen median ja viestinnän tuotantoon, jakeluun ja kulutukseen ennennäkemättömällä tavalla. Tämä dataan ja automaatioon perustuva häiriö tuottaa yhä enemmän sisältöä henkilökohtaisiin mobiililaitteisiin, painostaa perinteisiä instituutioita ja synnyttää uusia ja nousevia sisällöntuotannon ja jakelun muotoja.

Digitaalisen viestinnän maisteri kehittää tulevaisuuteen keskittyviä erikoisosaamista ja edistyksellistä tietoa digitaalisesta viestinnästä sekä soveltavaa ymmärrystä digitaalisesta luovasta taloudesta ja siitä, kuinka digitaaliset alustat muuttavat globaalia mediaympäristöä.

Todellisen maailman oppiminen

Kurssi on järjestetty painottaen autenttista tosielämän oppimista, joka valmistaa sinua luovasti ja tehokkaasti käsittelemään erilaisia globaaleja ja kansainvälisiä haastavia viestintäskenaarioita. Hyödyt suorasta linjauksesta QUT Digital Media Research Centerin maailman johtavan digitaalisen median tutkimuksen kanssa.

Reaalimaailman oppiminen on upotettu valinnaisiin vaihtoehtoihin, kuten työharjoitteluihin, tosielämän tai teollisuuden projekteihin, opintomatkoihin tai yliopistonlaajuisiin valinnaisiin. Koko ohjelman ajan sinua tuetaan ja kannustetaan rakentamaan ammattimaista digitaalista brändiä useille alustoille.

Opi parhaimmista

QUT on digitaalisen viestinnän, median ja journalismin maailman johtava yritys. Sen tutkimus ja opetus työntää rajoja ja kehittää uusia ideoita poikkitieteellisen ajattelun kautta nopeasti muuttuvassa globaalissa luovassa taloudessa.

QUT School of Communication on luokiteltu Australian johtavaksi viestintä- ja mediaopintojen kouluksi ja yksi maailman parhaista kouluista. QUT Media and Communication sijoittuu 1. sijalle Australiassa ja 20 parhaan joukkoon maailmassa vuoden 2023 QS World University -rankingissa.

Digital Media Research Center (DMRC) tekee maailman johtavaa tutkimusta luovan, osallistavan ja oikeudenmukaisen digitaalisen median ympäristön puolesta. DMRC tarjoaa pääsyn uraauurtavaan tutkimusinfrastruktuuriin ja kykyihin digitaalisissa menetelmissä, kuten sosiaalisen median analytiikan, sekä dynaamisen ja tukevan tutkimuskoulutusympäristön. QUT on myös ainoa yliopisto Australiassa, joka on saanut viestintä- ja mediaopintojen kärkisijoituksen jokaisella Excellence in Research Australia (ERA) -kierroksella vuodesta 2010 lähtien.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä