Keystone logo
Queensland University of Technology Kehittyneen valmistuksen maisteri
Queensland University of Technology

Kehittyneen valmistuksen maisteri

Brisbane, Australia

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jul 2024

AUD 40 400 / per year

Kampuksella

Johdanto

Opi taidot tulla innovatiivinen insinööri suunnittelemaan, optimoimaan ja parantamaan valmistusta. Pääaineena digitaalinen ja robottivalmistus tai bioprosessitekniikka.

kohokohtia

  • Kehitä valmistusmenetelmiä, jotka ovat ihmiskeskeisiä, kestäviä ja pystyvät saavuttamaan todellisen kestävän kehityksen.
  • Ota huomioon nousevia hiilenpoistotrendejä, kun opit johtamaan projekteja, joissa käytetään kestäviä materiaaleja ja prosesseja, kuten biopolttoaineita ja eläintöntä elintarviketuotantoa.
  • Ryhdy teollisuus 4.0- ja 5.0-käytäntöjen johtajaksi hyödyntääksesi korkeatasoista räätälöintiä, kobotiikkaa, digitalisaatiota ja itsenäisten järjestelmien välistä yhteistyötä saadaksesi parhaan tuotteen laadun ja huollon.
  • Tee yhteistyötä monikansallisten teollisuuskumppaneiden, kuten BMW:n ja Boeingin, kanssa teollisuuden sulautetuissa valmistusprojekteissa ja tutkimuksessa.
  • Opi huippuluokan laitoksissa, kuten Mackay Pilot Plantissa, joka muuntaa biomassaa biopolttoaineiksi, vihreiksi kemikaaleiksi ja muiksi biotuotteiksi pilottimittakaavassa, ja ArmHUBissa, yhteisessä omistuksessamme ketterän robotiikan, tekoälyn ja valmistusteollisuuden suunnittelun innovaatiokeskuksessa.
  • Seuraavien 20 vuoden aikana Australian valmistusteollisuudesta tulee erittäin integroitunut, yhteistyökykyinen ja vientiin keskittyvä ekosysteemi, joka tarjoaa arvokkaita räätälöityjä ratkaisuja maailmanlaajuisissa arvoketjuissa.*

Miksi valita kurssi?

Nettonollapäästöt ja kestävät biokäsittelykäytännöt ovat nyt liiketoiminnan ydin. Yritykset etsivät palkkaamaan insinöörejä, jotka voivat kehittää kestäviä valmistusjärjestelmiä käyttämällä uusimpia teknologisia ja toimintastrategioita.

Digitaalisen ja robottivalmistuksen kehitys luo uusia mahdollisuuksia saavuttaa tuotantojärjestelmien kiertokulkua, minimoida jätteet teollisessa mittakaavassa, integroida nettopositiivisia ympäristöteknologioita ja tuottaa korkealaatuisia, arvokkaita ja pitkälle räätälöityjä tuotteita. Teollisuus 4.0 -strategioiden toteuttaminen ja kehittyminen Teollisuus 5.0 -konsepteiksi ja sitä pidemmäksikin näkee valmistusmenetelmiä, jotka ovat ihmiskeskeisiä, kestäviä ja pystyvät saavuttamaan todellisen kestävän kehityksen.

Tässä tutkinnossa opit soveltamaan strategisesti uusia teknologioita ja valmistustapoja toiminnan tehostamiseksi ja innovoimiseksi. Opit käsittelemään nousevia hiilenpoistotrendejä ja johtamaan hankkeita, joissa käytetään kestäviä materiaaleja ja prosesseja, kuten biopolttoaineita ja eläintöntä elintarviketuotantoa. Opit rakentamaan kestävyyttä ja kestävyyttä tuotantoprosessiin, kun toimitusketjun vaikutukset vaikuttavat tuotantoon.

Tämä kurssi on ihanteellinen innovatiivisille tulevaisuuden johtajille sekä vakiintuneissa tuotantoyrityksissä että uusissa yrittäjyyshankkeissa.

Opit huippuluokan laitoksissa, kuten Mackay Pilot Plantissa, joka perustuu toimivan sokeritehtaan alueelle. Se on ainutlaatuinen tutkimus- ja kehityslaitos, joka muuntaa biomassan biopolttoaineiksi, vihreiksi kemikaaleiksi ja muiksi biotuotteiksi pilottimittakaavassa.

Sinulla on myös pääsy ArmHUBiin – yhteisessä omistuksessa olevaan innovaatiokeskukseemme ketterälle robotiikalle, tekoälylle ja valmistusteollisuuden suunnittelulle. Keskus on teollisuuden muutoksen eturintamassa, rakentaen vahvoja paikallisia toimitusketjuja ja valmistaen yrityksiä menestymään globaaleilla markkinoilla.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä