Keystone logo
Queensland University of Technology Kestävän infrastruktuurin maisteri
Queensland University of Technology

Kestävän infrastruktuurin maisteri

Brisbane, Australia

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jul 2024

AUD 39 600 / per year

Kampuksella

Johdanto

Tee infrastruktuuristamme turvallinen ja kestävä seuraavalle sukupolvelle Queenslandin ainoalla kestävän infrastruktuurin mestarin avulla.

kohokohtia

  • Australian sitoutuminen investoimaan 120 miljardia dollaria infrastruktuuriputkeen seuraavan 10 vuoden aikana lisää vain sellaisten insinöörien kysyntää, joilla on vahvat kestävän infrastruktuurin taidot (Budjetti 2023-24: Ministerit for Department of Infrastructure).
  • Työskentele konsulttina todellisessa teollisuuden haasteessa suoraan työnantajien, kuten Energy Queenslandin, Powerlinkin, Brisbanen kaupunginvaltuuston, liikenne- ja pääteiden ministeriön, SEQ Watersin ja Urban Utilitiesin kanssa. reaaliaikaisilla toimialakohtaisilla tiedoilla.
  • Opi ennustamaan lähestyviä infrastruktuuriongelmia ja tarjoamaan älykkäitä, kustannustehokkaita ja ympäristövastuullisia ratkaisuja, jotka tukevat kestävää yhteiskuntaa.
  • Vuoden 2032 Brisbanen olympialaiset käynnistävät 10 vuoden rakennus-, kauppa- ja investointimahdollisuuksien putken sekä kestävän infrastruktuurin tarpeiden kasvun ilmastomyönteisten kisojen tukemiseksi (Queenslandin osavaltion hallitus, energia- ja julkisten töiden ministeriö).

Miksi valita kurssi?

Tekniikan tulevaisuus on kestävä. Kestävän kehityksen suunnittelu on Australian 25 suosituimman nousevan ammatin joukossa, ja kestävän kehityksen periaatteet ja käytännöt ovat nopeasti sulautuneet kaikkiin suunnitteluprojektien vaiheisiin (Queenslandin osavaltion hallitus, energia- ja julkisten töiden osasto).

Kestävä infrastruktuuri tukee jokaisen suuren kaupungin ja alueyhteisön asumiskelpoisuutta ja tuottavuutta tehokkaan liikenne- ja viestintäinfrastruktuurin, monipuolisten rakennusten sekä vesi- ja kaasujärjestelmien avulla.

Tämä kurssi antaa sinulle kyvyn johtaa ja osallistua monimutkaisiin kestäviin infrastruktuuriprojekteihin ja vastata nopeasti ja tehokkaasti nykyisiin ja esiin nouseviin paikallisiin ja maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutoksen, saastumisen ja nopean kaupungistumisen vaikutukset siviiliinfrastruktuuriin.

Keskustelet todellisista teollisuuden haasteista useiden liikenne-, vesi- ja tuotantoalan työnantajien kanssa kehittääksesi kustannustehokkaita ja ympäristövastuullisia infrastruktuuriratkaisuja tuleville kaupungeille. Joitakin keskeisiä kumppanuuksiamme ovat Energy Queensland, Powerlink, Brisbanen kaupunginvaltuusto, Department of Transport and Main Roads, SEQ Waters ja Urban Utilities.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä