Keystone logo
Queensland University of Technology Robotiikan ja tekoälyn maisteri
Queensland University of Technology

Robotiikan ja tekoälyn maisteri

Brisbane, Australia

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Feb 2025

AUD 41 700 / per year *

Kampuksella

* 37 400 dollaria vuodessa kokopäiväisesti (96 opintopistettä)

Johdanto

Opiskele robotiikan ja tekoälyn maisteriksi suunnitellaksesi ja kehittääksesi robotiikkaa ja automaatiojärjestelmiä, jotka tuovat modernin teollisuuden tulevaisuuteen.

kohokohtia

  • Australian kärkisijoittuneena robotiikan tutkimuslaitoksena jo neljättä vuotta peräkkäin QUT on paras paikka opiskella ja kehittää uraasi robotiikassa (Australian Research Magazine, 2024).
  • Ota oppia alansa johtajilta olevilta tutkijoilta, mukaan lukien professori Michael Milford, Australian johtava robotiikan tutkija (Australian Research Magazine, 2024).
  • Hanki huippuluokan taitoja automaatiossa ja robotiikassa ja hanki samalla kokemusta, jota tarvitset vuorovaikutuksessa muiden robotiikan ja tekoälyn ammattilaisten kanssa.
  • Nopeuta oppimistasi tällä tiivistetyllä kurssilla, jonka avulla voit suorittaa opinnot 6 kuukaudessa kokopäiväisesti.
  • Hanki vahvat yhteydet alan kumppaneihin tutkimusprojektisi kautta.
  • Käytä huippuluokan laboratoriotiloja, mukaan lukien QUT:n Center for Robotics, Australian johtava robotiikan tutkimuslaitos.

Miksi valita kurssi?

Robotiikan ja tekoälyn vallankumous häiritsee lähes kaikkia talouden sektoreita. Nyt enemmän kuin koskaan teollisuudenalat haluavat palkata tutkinnon suorittaneita, joilla on edistyneitä robotiikkaa ja tekoälyteknologiaa, jotta ne pysyisivät kilpailukykyisinä Australian ja kansainvälisillä markkinoilla.

Tämä tutkinto voi tarjota sinulle monenlaisia uria automaation ja tekoälyteknologian johtamisessa ja toteuttamisessa kaikilla aloilla, mukaan lukien valmistus, terveydenhuolto, maatalous, puolustus, avaruus ja kaivosteollisuus.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä