Keystone logo
Queensland University of Technology Tietojen analysoinnin maisteri
Queensland University of Technology

Tietojen analysoinnin maisteri

Brisbane, Australia

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jul 2024

AUD 38 100 / per year *

Kampuksella

* vuodessa kansainvälisille opiskelijoille

Johdanto

Yleiskatsaus

 • Ole kärjessä kukoistavalla uudella osaamisalueella, jota voidaan soveltaa kaikilla aloilla.
 • Käännä tiedot oivalluksiksi ja älykkyydeksi, jotta voit edistää muutosta ja tehdä tärkeitä päätöksiä.
 • Ratkaise aiheeseen liittyviä ongelmia syntetisoimalla tietoa matematiikasta, tilastoista, tietojenkäsittelytieteestä, tietojärjestelmistä ja liiketoimintaprosessien hallinnasta.
 • Opi asiantuntijoilta ja johtavilta tutkijoilta, jotka soveltavat datatiedettä ja data-analytiikkaa moniin tosielämän haasteisiin ja joilla on maailmanlaajuisia teollisuusyhteyksiä.

Miksi valita tämä kurssi?

Keskity tulevaisuuteen ja pysy käyrän edellä. Auta todellisia muutoksia ja vaikuta tärkeimpiin päätöksiin oppimalla ymmärtämään yhteiskunnassa keräämämme tiedon määrän, monipuolisuuden ja nopeuden.

Akateemikkojamme ovat maailman johtavia tutkijoita ja heillä on vahvat teollisuuden siteet, jotka varmistavat opetusmateriaalin ja korkealaatuisten oppimiskokemusten merkityksen opiskelijoille.

Todellisen maailman oppiminen

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan erityisesti alan tarpeisiin. Olemme koonneet yhteen tilastojen, tietojenkäsittelytieteen ja liiketoimintaprosessien hallinnan osaamisen tarjotaksemme todellisia oppimismahdollisuuksia.

Voit:

 • rakentaa merkittävä projektipohjainen kokemus, jonka avulla voit rakentaa rakentavasti analyyttisiä taitojasi monimutkaisiin ongelma-alueisiin
 • kokemusta korkean tason ajattelustrategioiden soveltamisesta datarikkaissa yhteyksissä useiden tietolähteiden synteesin avulla
 • soveltaa erikoistuneita abstraktio- ja synteesitekniikoita ratkaisemaan monimutkaisia tosiaikaisten skenaarioiden innoittamia data-analytiikkaongelmia.

Mitä odottaa

Tämä kurssi valmistaa sinut tulevaisuuteen keskittyvälle uralle nopeatempoisessa, jatkuvasti muuttuvassa data-analytiikan maailmassa. Yhteisopetussuunnitelman avulla kaikilla tieteenaloilla opit paitsi teorioita ja menetelmiä, myös sovellat tätä tietoa ennustamaan, ennustamaan, visualisoimaan ja tekemään päätöksiä monilla sovellettuilla alueilla.

Opiskelet erikoisyksiköitä kehittyneissä tilastotietojen analysoinnissa, tiedonlouhintatekniikoissa ja -sovelluksissa, tietojen käsittelyssä, analytiikassa informaation ammattilaisille ja edistyneessä stokastisessa mallinnuksessa.

114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

Uratulokset

Kun valmistut, voit soveltaa erilaisia lähestymistapoja, tekniikoita ja työkaluja eri teollisuuden yhteyksien tietoihin monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Sinulla on tarvittavat taidot tietojen muuttamiseksi tiedoksi mille tahansa teollisuudelle, mukaan lukien pankki- ja rahoitusalan, median ja viestinnän, terveydenhuollon, koulutuksen, tietotekniikan, tekniikan, maatalouden ja kaivostoiminnan.

Mahdolliset urat

 • Data -analyytikko
 • Data -analytiikan asiantuntija
 • Tietojärjestelmien kehittäjä
 • Tietoihin perustuva päätöksentekijä

Maksut

Todelliset maksusi voivat vaihdella valitsemiesi yksiköiden mukaan. Tarkistamme maksut vuosittain, ja niitä saatetaan korottaa.

2022 : 34 100 dollaria vuodessa kokopäiväisesti (96 opintopistettä)

114249_Image7QUT_GP_SEC_Robotronica.jpg

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä