Keystone logo
Queensland University of Technology Uusiutuvan energian maisteri
Queensland University of Technology

Uusiutuvan energian maisteri

Brisbane, Australia

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jul 2024

AUD 39 600 / per year

Kampuksella

Johdanto

Opi edistyneitä insinööritaitoja johtaaksesi kestävän energian tulevaisuutta Queenslandin ainoalla uusiutuvan energian tekniikan maisterin tutkinnolla.

kohokohtia

  • Queenslandin tavoite, jonka mukaan uusiutuvan energian osuus on 80 prosenttia vuoteen 2035 mennessä, ennustaa 100 000 uutta työpaikkaa uusiutuvan energian tekniikan alalla, mikä tekee nyt ratkaisevan tärkeän ajan uusiutuvan teknologian ja taitojen kehittämiseksi (Queenslandin osavaltion hallitus, energia- ja julkisten töiden ministeriö).
  • Opi uusiutuvan energian laboratorioissa ja käytä tarkoitukseen rakennettua ohjelmistoa reaaliaikaisten tehosimulaatioiden työskentelyyn.
  • Syvennä insinööritietoasi oppimalla teknologiat, jotka johtavat tulevaisuuden kestävän energian ja uusiutuvan energian tuotantojärjestelmiin, kuten tuuli-, aurinko-, vesi-, aalto- ja vuorovesivoimaan.
  • Suorita reaalimaailman projekti alan kumppaneidemme, kuten Energy Queenslandin ja Powerlinkin, kanssa uusiutuvan energian järjestelmien suunnittelusta ja suorituskyvystä, energian varastoinnista, energiatehokkaasta kuljetuksesta, ilmastonmuutoksen riskien arvioinnista, hiilineutraaleista strategioista ja muusta.
  • Ilmastopositiiviset olympialaiset Brisbanessa 2032 käynnistävät 10 vuoden kestävän suunnitteluprojektin ja investointeja uusiutuviin energialähteisiin hiilidioksidipäästöjen vähentämisen ja ilmastomyönteisten perintöjen varmistamiseksi.

Miksi valita kurssi?

Uusiutuviin ja kestäviin energiajärjestelmiin perehtyneillä insinööreillä on suuri kysyntä, ja yli 100 000 uutta uusiutuvan energian työpaikkaa on valmisteilla Queenslandin 80 prosentin uusiutuvan energian tavoitteen saavuttamiseksi vuoteen 2035 mennessä.

Nyt on keskeinen aika kehittää taitoja uusiutuvien ja kestävien energiajärjestelmien, kestävän energiapolitiikan ja hiilidioksidin hallinnan alalla.

Tällä kurssilla saat kyvyn hallita kokonaisia uusiutuvan energian projekteja, mukaan lukien johtaminen, sääntelykontekstit ja rahoitus. Opit energian varastoinnista, mikroverkkojen analysoinnista ja suunnittelusta, energiapolitiikasta ja energiaennusteista.

Työskentelet yhdessä alan konsulttien ja akateemisten asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat johtavia uusiutuvan energian järjestelmien suunnittelussa ja suorituskyvyssä, energian varastoinnissa, energiatehokkaassa liikenteessä, älykkäissä kaupungeissa, ilmastonmuutoksen riskien arvioinnissa ja hiilineutraaleissa strategioissa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä