Keystone logo
Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Johdanto

Koulu, joka ei ollut siellä.

Se, jota markkinat olivat vaatineet niin kauan. Se, joka murtaa muotin ja muotoilun seinät, opettajan ja opiskelijan välillä, menneisyyden ja tulevaisuuden välillä. Se, joka ajattelee ja puhuu sen 14 maan kielellä, jossa se toimii. Yksi parhaiden opiskelijoiden nosta- miseksi on valinnut parhaat maestrot.

Koulu, joka on nyt täällä.

Se, jossa he opettavat sinua kohtaamaan haasteita, joita kukaan ei ole edes ajatellut. Se, jossa testat itseäsi rajoillesi ja oppii pelaamaan puolesi peliä ... rajoissa. Se, jossa he puhuvat kieltäsi ... ja toinen 13! Se jota ei koskaan jätä.

Raffles Milano International Design Institute

Uusi muodin ja muotoilun koulu Milanossa? Kyllä, ja sen nimi on Raffles Milano Istituto Moda e Design . Koulu, jolla on epätavanomainen henki ja menetelmä. Koulu on suunniteltu opiskelijoille, jotka aikovat katsoa tulevaisuutta suoraan silmään. Ja ennen kaikkea koulu, joka on koonnut valtavan luennoitsijajoukon, monissa tapauksissa johtavan nimien kansainväliselle tyylille ja muotoilulle.

Lähtökohtana ovat kolmivuotiset tuotesuunnittelun, visuaalisen suunnittelun ja muotisuunnittelun kurssit italiaksi ja englanniksi sekä sarja Masters-kursseja, joita voi oppia johtajilta.

Verkon vahvuus ilman rajoja

RM Milano vahvistaa nykyistä kansainvälistä Raffles Group -verkostoa, joka on perustettu yli 25 vuotta sitten Singaporessa ja laajentuu nyt voimakkaasti ja 26 korkeakoulua 14 maassa.

Päätös sisällyttää Milanon nimi herättää pyrkimyksemme huippuosaamiseen ja syvälliseen affiniteettiin kaupungin kanssa, joka on pitkään tunnustettu suunnittelukulttuurin maailman pääkaupungiksi.

Koulu, joka antaa paljon enemmän

Raffles Milanin käyttämä opetusmenetelmä on saanut innoituksen renessanssin seminaarista ja pyrkii tekemään todellista työtä todellisten asiakkaiden todellisissa projekteissa.

Ensimmäisestä päivästä lähtien luennoitsijat ja opiskelijat osallistuvat suhteeseen ilman erillisiä seiniä.

Lecturer-student-vuoropuhelu, jatkuva pyrkimys uusille poluille ja turvalliset perusta yksilölliselle ja tiimin kasvulle, joka kouluttaa opiskelijoita huomiselle valmistamalla heitä kokeilemaan sitä nykypäivän luonnollisena kehitystyönä. Opiskelija oppii mittaamaan tulevaisuuden unia ja toiveita.

Koulu, joka on jo työpaikka

Raffles Milano on koulu, joka ei ollut siellä, mutta yritykset ovat vaatineet niin kauan, aivan yhtä vahvaa käytännön alalla kuin teoria-alalla.

Kaikilla projekteillamme on tarkoitus, konteksti, resurssivarasto, aiemman kokemuksen tausta, joukko syitä, miksi ne tapahtuvat, ja tietysti joukko läpimurtoseiniä. Tätä opiskelijamme hengittävät sisään jokaisella askeleella.

Meidän didaktisten polkujen perustuskivi on työelämä. Kolmivuotisissa opinnoissamme opiskelijat oppivat tekemällä, saavuttaen lähimmän teorian ja käytännön välisen siteen, idean ja toteutuksen välillä. Master-kursseissamme opiskelijat kohtaavat suoraan johtavien nimien kanssa luentosalissa ja heillä on mahdollisuus työskennellä yhdessä vierekkäin.

Apurahat ja rahoitus

Sijainnit

  • Milan

    Via Felice Casati, 16, 20124, Milan

Kysymyksiä