Keystone logo
Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Johdanto

Rollins College Crummer Graduate School of Business valmistuneet ovat himoittu ammattilaisia, valmis haasteisiin kilpailukykyinen globaalissa taloudessa. He ovat osoittautuneet hyviksi kautta käytännön oppimista ja kokemuksia yritysten ylin johtajat ympäri Floridan ja ympäri maailmaa. Pieni luokka ympäristö, pääsy erottaa tiedekunnan, ja verkosto alumnien varmistaa opiskelijoilla on maailmanluokan osaamista, resursseja ja yhteydet johtaa elämää.

Arvostamme:

 • rekrytointi erinomainen opiskelijoiden ja sijoittamisesta poikkeuksellisissa organisaatioiden
 • tiukka yrittäjäkoulutuksen maadoitettu strateginen johtaminen, opettanut kokenut tiedekunnan intohimolla ja omistautumista;
 • kokemuksellista oppimista globaalit ja asianmukaisten teknologiaa;
 • eettinen johtaminen;
 • moniarvoisuus työpaikalla ja elämässä;
 • kenttätyö ja palvelua yhteisöille;
 • henkisen maksut osuvia ainesosia ja tukee meidän opetuksen; ja
 • edistää yhteistyötä ja tiimityötä.

Arvot

Rollinsin College Crummer Graduate School of Business on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti joidenkin kaikkein arvostettu järjestöjen liikemaailmassa.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 Floridassa, Top 20 Nation

Suoritetaan joka toinen vuosi, Bloomberg BusinessWeek-lehti sijoittui Rollins Professional MBA-ohjelma # 1 Floridassa osa-aikaisen MBA-ohjelmia vuonna 2015.

Johtajuus Excellence: # 1 Nation

Rollinsin MBA-Crummer Graduate School of Business on tunnustettu alkuun johtamisen kehittäminen kasvattajan mukaan HR.com n 2016 Leadership Excellence Awards.

Forbes: 52nd Nation

Rollinsin Early Advantage MBA on sijoittunut 52. kansallisesti ja nro 1 henkilöasiakkaissa kauppakorkeakoulujen Floridassa mukaan Forbes-lehden, syyskuu 2015 mennessä. Tämä sijoitus tehdään joka toinen vuosi, ja olemme johdonmukaisesti rankattu kaksi päätoimista MBA Floridassa vuodesta 1999. Sijoitukset perustuvat opiskelijan tuotto 5 vuotta valmistumisen jälkeen.

Princeton Review ”The Best 296 Business Schools: 2015 Edition”

Princeton Review ominaisuuksia Rollins MBA sen 2015 painos "The Best 296 Business Schools."

Rollins College Sijoituksia

Sen lisäksi Business School, Rollins College on saanut kärkipaikat kansallisista julkaisuista kaikille sen jatko-ja ohjelmia. Jo 22. peräkkäisenä vuonna, US News & World Report on sijoittunut Rollins joukossa kaksi alueellisten yliopistojen Etelä- ja ensimmäinen Floridassa vuosittaisessa rankingissa ”Best korkeakouluissa.” Rollins College myös sijoittui 2. alueellisen Yliopistot etelän paras Korkeakoulut veteraanien US News & World Report.

US News and World Report

Rollinsin MBA on rankattu yhdeksi kymmenen edullisin yksityisten yritysten maan kouluista US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

Rollins Collegen kampuksella Winter Park, Florida, asettaa sinut jännittävän risteyksessä kulttuurin, kaupan ja ammatillisia mahdollisuuksia. Iltapäivän kävellä pitkin Park Avenue-vain muutaman askeleen päässä kampus-altistaa muutamia jännittäviä kulttuuri- ja vapaa myyntipisteissä voit nauttia opiskelijana Rollins.

Liiketoiminta Yhteisömme

Winter Park on yksi yhteisöjä, joka muodostaa Orlandon pääkaupunkiseudun, yksi top 10 paikkakunnalla maassa liiketoimintaa. * Orlando on solmukohta yritys, myös suurten toimistojen Darden, Disney, Lockheed Martin, Tupperware ja enemmän.

Sijainnit

 • Winter Park

  Rollins College Crummer Graduate School of Business Graduate Admissions 1000 Holt Ave.-2722 , 32789, Winter Park

Kysymyksiä