Keystone logo
Rhodes Business School

Rhodes Business School

Rhodes Business School

Johdanto

Tervetuloa vuonna 1904 perustettuun Rhodes-yliopistoon , yliopistolla on vakiintunut maine akateemisesta huippuosaamisesta .

Rhodes Business School (joka muutti nimensä Rhodes Investec Business Schoolista vuonna 2011) perustettiin vuonna 2000, ja siementuki rahoitettiin Investec Oy: stä. Sen ensimmäinen johtaja, professori Gavin Staude palveli vuosina 2000-2009, kun hän jäi eläkkeelle ja hänet seurasi Associate Professori Owen Skae vuonna 2010. Ensimmäiset MBA-opiskelijat ilmoittautui vuonna 2001, ja ensimmäinen valmistuminen vuonna 2004. MBA-ohjelma hyväksyttiin Etelä-Afrikan korkea-asteen koulutuksen neuvosto (CHE) vuonna 2004.

Se sai AMBA akkreditoinnin vuonna 2014. Rhodes Business School oli ensimmäinen liike-elämän koulu Afrikassa muodollisesti valtavirtaistaa ympäristöhallinto sen MBA-ohjelmaan vuonna 2005, ja laajennettu uudelleen sijoittaminen vuonna 2008 sen pohjalta "Leadership for Sustainability".

Yhdessä kaikkien Etelä-Afrikan liike-elämän koulujen kanssa se meni läpi MBA-ohjelman uudelleen akkreditoinnin vuonna 2015, mikä johti uuden NQF9-ohjelman akkreditointiin CHE: n kanssa. Ensimmäinen kohortti vuonna 2016. Rhodes Business School tarjoaa PhD, MBA ja jatkotutkinto yritystoiminnan johtamisessa (siirretty hallinto-osastolta vuonna 2011) ja äskettäin saanut akkreditoinnin CHE: ltä yritystutkimuksen jatkotutkintoon, joka aloitettiin vuonna 2019.

Vuonna 1904 perustettu Rodoksen yliopisto tunnustettiin opetusministeriössä virallisesti kesäkuussa 2002 pieneksi laitokseksi, jonka kasvupotentiaali oli rajallinen Grahamstownissa. Ministeriö totesi lisäksi, että Itä-Kapin maakunnan korkeakoulutuksen edun mukaista olisi säilyttää Rodoksen asema perinteisenä yliopistona.

Yliopisto houkuttelee jatkuvasti henkilöstöä ja korkealuokkaisia opiskelijoita. Yliopisto tunnetaan myös erinomaisesta tutkimuksesta ja korkeimmista opiskelija- ja valmistumisasteista maassa. Verotuksellisen vakauden, hyvän johtamisen, tehokkaan hallinnon ja hallinnollisen kapasiteetin ansiosta Rhodes pystyy merkittävästi edistämään Itä-Kapin alueen ja Etelä-Afrikan korkea-asteen koulutuksen kehitystä. Rhodes määrittelee itsensä yliopistoksi, joka tarjoaa henkilökohtaisen, monipuolisen ja tasapainoisen opetuskokemuksen kuin korkeakoulutuksen tai akateemisen alan koulutuksen.

Yliopiston pieni koko ja maaseudun pikkukaupungin sijainti ovat antaneet erityisen etuja ja haasteita, jotka ovat muokkaaneet sen kehitystä ja jotka on otettava huomioon tulevaa suunnittelua varten. Kaksi sellaista on suurin osa opiskelijakoulutuksista Grahamstownin ulkopuolelta, mikä on johtanut asuinjärjestelmään, joka on asettanut standardin palvelualalle. Opetus- ja majoituskustannukset ovat kuitenkin tulleet syrjäyttäviksi keski- ja pienituloisille perheille. Maaseudun sijainti on muokannut valittua tiedekuntaluokkaa tietyillä tieteenaloilla, kuten lääketieteen ja tekniikan, akateemisten vaatimusten vuoksi. Tämä on johtanut sellaisten painopistealueiden kehittämiseen, kuten Afrikan kielet; Vesi, maa ja maatalouden uudistus ja kehitys; Laki; Koulutus ja apteekki.

Yliopisto tarjoaa suotuisaa tilaa henkiselle toiminnalle, joka on vahvistanut Grahamstown-kokemusta. Se toimii paikkana voimakkaalle keskustelulle ja aktivismille useissa sosiaalisissa, poliittisissa ja opetuskysymyksissä. Yliopisto inkuboi, kasvaa ja kypsyy monia ideoita. Esimerkiksi National Arts Festival, Science Festival, Etelä-Afrikan vesien biologisen monimuotoisuuden instituutti, National English Literary Museum, Albany History Museum, Square Kilometer Array (SKA) -aloite, Vesitutkimusinstituutti ja ensimmäinen Internet-verkko Etelä-Afrikassa kuuluvat menestyksekkäimmät aloitteet, jotka aloitettiin ja / tai inkuboitiin Rhodesin yliopistossa.

Grahamstown tarjoaa yliopistolle mikroskoopin Etelä-Afrikan kohtaamista haasteista. Tämä on perusta ajattelemaan, miten nuoret ovat parhaiten koulutettuja elinikäiseen palveluun maassa, Afrikan mantereella ja sen ulkopuolella.

Sijainnit

  • Grahamstown

    Drosty Rd, 6139, Grahamstown

Kysymyksiä