Keystone logo
Rikkyo University Kristillisten opintojen maisteri
Rikkyo University

Kristillisten opintojen maisteri

Toshima City, Japani

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Apr 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Graduate School of Christian Studies perustettiin huhtikuussa 2009 laajentamaan merkittävästi Graduate School of Arts -ohjelmaa systemaattisessa teologiassa. Rikkyo University kristinusko perii anglikaanisen kirkon perinteet, mutta kristillisten opintojen korkeakoulu ei rajoitu tiettyihin uskontokuntiin tai uskontoihin sen sijaan, että se ottaisi ekumeenisen kannan painottaen akateemista, monipuolista analyysiä ja tutkimusta kristinuskoon liittyvistä asioista .

Tämän ohjelman erottuva piirre on, että perinteisten akateemisten lähestymistapojen, kuten raamatuntutkimuksen, raamatullisen arkeologian, kirkon historian, systemaattisen teologian, uskonnontutkimuksen ja kristillisen musiikin ja taiteen historian, lisäksi on myös lukuisia käytännön taitoaineita, joissa opiskelijat voi osallistua kenttäopintoihin ja palveluopetukseen tai kirkkomusiikkiin, kuten urkujen esitykseen ja kuoronjohtoon. Tällä tavoin pyrimme tutkimaan kristinuskoa yhteydessä todelliseen yhteiskuntaan, ei vain yliopistossa tai seminaaritiloissa.

Kristillisten opintojen tutkijakoululla on merkittävä rooli Rikkyo University tutkimus- ja koulutuskeskuksena, joka liittyy perusperiaatteisiimme ja jossa on kaksitoista kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä, jotka tarjoavat tutkimusohjausta. Vilpittömän tutkimuksen ja intohimoisen koulutuksen avulla tutkimme 21. vuosisadan kristillisen tutkimuksen mahdollisuuksia nyky-yhteiskunnan tarpeisiin vastaavana kentänä. Tietoisena globaalista areenasta pyrimme kehittämään kristillisen tutkimuksen keskuksen johtavaksi kristillisen tutkimuksen tutkimuslaitokseksi Japanissa ja Itä -Aasiassa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Kristinuskon ja taiteiden maisteri
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Juutalais-kristilliset opinnot (M.A.)
    • South Orange, Yhdysvallat
  • Raamatuntutkinnon maisteri (tutkimus)
    • Johannesburg, Etelä-Afrikka