Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Johdanto

Vuonna 2008 perustettu RIT Dubai on arvostettu Rochesterin teknillinen korkeakoulu, joka on yksi maailman johtavista teknologiapainotteisista yliopistoista, jonka historia on kertynyt 185 vuoteen.

RIT Dubai tarjoaa erittäin arvostettuja kandidaatin ja maisterin tutkintoja liiketoiminnassa ja johtamisessa, tekniikassa ja tietotekniikassa. Opetussuunnitelma antaa opiskelijoille merkittävää työkokemusta innovatiivisen yhteistyöhankkeen avulla, joka auttaa opiskelijoita erottumaan nykypäivän erittäin täydellisillä työmarkkinoilla.

RIT Dubai tarjoaa amerikkalaisia ​​tutkintoja, ja kaikki RIT: n ohjelmat ovat UAE: n akkreditoituja. RIT Dubaiin opiskelijoilla on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä opiskelemaan ulkomailla New Yorkissa tai muissa maailmanlaajuisissa kampuksilla

Koulutuksen huippuosaaminen on RIT Dubain ensisijainen tavoite, jossa kilpailukykyinen ja valikoiva valintaprosessi varmistaa osallistuvan ja monipuolisen opiskelijaelimen. Tiedekunta koostuu erinomaisista professoreista Yhdysvalloista, Lähi-idästä ja muualta maailmasta.

RIT Dubai sijaitsee Dubaissa Silicon Oasis, teknologiapuisto, jossa on yli 900 yritystä kuten SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu ja Axiom.

Näkemyksemme

RIT Dubai johtaa korkeakouluopetusta valmistelemaan opiskelijoita menestyksekkäille ura-alueille globaalissa yhteiskunnassa.

Tehtävämme

RIT Dubai -yhteisö sitouttaa ja motivoi opiskelijoita innostavien ja yhteistyökokemusten kautta. Missiomme on tarjota teknologiapohjaisia koulutusohjelmia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Haemme tiukasti uusia ja nousevia ura -alueita. Kehitämme ja toimitamme opetussuunnitelmia ja edistämme stipendejä, jotka liittyvät kehittyviin teknologioihin ja sosiaalisiin olosuhteisiin. Yhteisömme on sitoutunut monimuotoisuuteen ja opiskelijakeskeisyyteen, ja se erottuu innovatiivisesta ja yhteistyöhenkestämme. Sisäiset ja ulkoiset kumppanuudet laajentavat opiskelijoidemme kokemuksellista oppimista. RIT Dubai on sitoutunut rikastuttamaan suhteita alumnien, hallituksen, elinkeinoelämän ja maailmanyhteisön kanssa. Opetus, oppiminen, apurahat, johtamisen kehittäminen ja opiskelijoiden menestys ovat keskeisiä yrityksiämme.

arvot

Opiskelijakeskeisyys: Näyttää käyttäytymisen, suorittaa tehtävän tehtäviä ja / tai tekee päätöksiä, jotka osoittavat ja / tai tukevat oppilaiden merkitystä yliopiston ensisijaisena vaalipiirinä ja / tai edistävät suoraan opiskelijan menestystä.

Ammatillinen kehittäminen ja apuraha: ryhtyy toimenpiteisiin jatkuvan ja / tai parantavan akateemisen tai ammatillisen kurinalaisuutta; yksittäisenä rahoittajana; tiimin jäsenenä; ja / tai organisaation johtajana.

Rehellisyys ja etiikka: Tarvitaanko se, mitä se tekee osastolle, oppilaitokselle tai jakautumiselle ja vaalipiireille tehtyjen sitoumusten täyttämiseksi. Rakentaa henkilökohtaista luottamusta ja suhteita yliopiston sisällä ja sen ulkopuolelle tekemällä mitä hän sanoo tekevänsä, kun se on luvattu.

Kunnioitus, monimuotoisuus ja moniarvoisuus: Tarjoaa korkeatasoisen palvelun muille RIT Dubai -yhteisön jäsenille. Käsittelee jokaisen ihmisen arvokkaasti. Osoittaa osallisuutta sisällyttämällä monenlaisia ​​näkymiä organisaation, osaston, korkeakoulun tai divisioonan työn suunnittelussa, toteuttamisessa ja / tai arvioinnissa.

Innovaatio ja joustavuus: Tarjoaa ja / tai kannustaa uusia ideoita, jotka voisivat tehdä osaston, korkeakoulun tai divisioonan entistä paremmasta organisaatiosta. Avaa ja mukautuu hyvin muutokseen.

Tiimityö ja yhteistyö: osallistuu osaston, osaston tai korkeakoulun ponnisteluihin tiimityöntekijänä. Toimii hyvin muiden osaston ulkopuolisten kanssa, jotta saavutetaan korkeakoulujen tai divisioonan tavoitteita.

akkreditoinnit

73539_rsz_201803203hux4guqsbiwzvcu_eqjr7_large.png
73535_73527_Ministrylogo.png

Sijainnit

  • Dubai

    RIT Dubai PO Box 341055 Techno Point Building, 1st Floor Dubai Silicon Oasis, , Dubai

Kysymyksiä