Keystone logo
Roma Tre University

Roma Tre University

Roma Tre University

Johdanto

Roma Tre University on nuori yliopisto-ajattelu nuorille. Vuonna 1992 perustettu se on kasvanut nopeasti sekä opiskelijoiden että tarjottavien kurssien osalta.

Se on saavuttanut erinomaisen arvosanan merkittävimpien akateemisten sijoitusten joukossa, erityisesti nuoremmissa yliopistoissa.

Roma Tre University on organisoitu 13 osastoon, jotka tarjoavat kandidaatin ja maisterin tutkintoja, jatko- ja jatkokursseja, tohtorintutkintoja ja erikoistumiskouluja.

Dynaaminen, moderni ja kansainvälinen yliopisto, joka on heti tunnistettu pääkaupungin kaupunkikehityksen elintärkeäksi vipuksi, johon se on nyt juurtunut syvälle ja joka edistää kaupungin identiteetin muutosta sinnikkäällä uudelleenjärjestelyprosessilla ja hylättyjen uudelleenkäytöllä. teollisuusrakennuksia ja muuntaa ne tiedon ja tutkimuksen tehtaiksi.

Roma Tren perusarvoihin kuuluu korkealaatuisen kansainvälisen tutkimuksen edistäminen ja organisointi, huippuosaamisen korkeakouluopetuksessa sekä osaamisen kehittäminen ja levittäminen, ympäristönsuojelu, kansainvälinen solidaarisuus, tasa-arvon periaatteet ja arviointi. ja ansioiden tunnustaminen.

Opetus ja tutkimus kaikilla tieteenaloilla ovat jatkuvasti vuorovaikutuksessa ja kohdistuvat globaaliin maailmaan, mikä edistää tiedon parantamista ja rikastamista. he yhdistävät toimintansa kolmanteen tehtävään, jota pidetään sekä teknologian siirtona että korkeakoulutoiminnan heijastuksena alueella.

Kansainvälistä ulottuvuutta pidetään yliopiston strategisena näkökohtana, joka noudattaa muun muassa Magna Charta Universitatumin inspiroivia periaatteita ja samaistuu eurooppalaisen tutkimus- ja korkeakoulualueen periaatteisiin ja työkaluihin.

Sijainnit

  • Rome

    Via Ostiense, 159, 00154, Rome

    Kysymyksiä