Keystone logo
© Rome City Institute
Rome City Institute

Rome City Institute

Rome City Institute

Johdanto

Rome City Institute on kansainvälinen koulu, joka sijaitsee Rooman keskustassa, Italiassa. Tarjoamme laajan valikoiman akkreditoituja koulutusohjelmia - lukio-, välivuosi-, perustutkinto- ja maisterikursseja. Kaikki ohjelmat opetetaan englanniksi, ja niille, jotka haluavat oppia kieltä, on mahdollisuus ottaa italialaisia kursseja. Rome City Institute on oikea valinta tulevalle urallesi, koska valmistumisaste on 87 % ja lähes 90 % valmistuneista löytää työpaikan halutulla alalla.

Opetusmenetelmämme on integroitu: luentoihin liittyy interaktiivisia aktiviteetteja, kuten strategisia keskusteluja, keskusteluja ja keskusteluja julkisuudessa nousevista teemoista. Kaikilla professoreilla on arvostettu akateeminen ja ammatillinen ura eri osaamisalueillaan. Monilla on laaja kokemus kansalliselta ja kansainväliseltä tasolta, ja he kuuluvat usein tärkeisiin strategisiin verkostoihin. Yli 50 maasta tulevien opiskelijoiden tavoitteemme on tarjota todella kansainvälinen ja monipuolinen ympäristö, jossa opiskelijoiden menestys on Rome City Institute mission ytimessä.

Kampuksemme sijaitsee Rooman sydämessä, joten sijaintimme on erittäin houkutteleva niille opiskelijoille, jotka haluavat kokea kansainvälisen ympäristön, mutta myös rikkaan italialaisen kulttuurimme ja maamme kauneuden. Rome City Institute on myös ainoa italialainen instituutio, joka tarjoaa kilpailukykyisen urheiluohjelman, jossa on tarjolla 11 lajia ja mahdollisuus olla osa ammattiakatemiaamme.

Opiskelija-urheilijat pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan virallisia pelejä 9 kuukauden ajan, kokeen sekä college- että seurakilpailuja. Missiomme on tarjota opiskelijoillemme ja opiskelija-urheilijoillemme tarvittavat työkalut menestyäkseen sekä akateemisesti että urheilullisesti samalla, kun he elävät kerran elämässään Roomassa.

Miksi Rome City Institute ?

Rome City Institute on ainoa italialainen instituutio, joka sallii kansainvälisten opiskelijaurheilijoiden yhdistää korkealaatuisen koulutuksen mahdollisuuteen urheilla korkealla tasolla

Olemme Rooman kaupunki

Rome City Institute on Italian ainoa instituutti, joka yhdistää kansainvälisen koulutuksen ja mahdollisuuden kilpaurheiluun Italiassa.

Missiomme on tarjota opiskelija-urheilijoillemme tarvittavat työkalut menestyäkseen sekä akateemisessa että urheilullisessa maailmassa. Kaikki samalla kun elät kerran elämässään Roomassa.

Historiamme, syntynyt johtamaan peliä.

Rome City Institute on tarina menestyksestä, joka on saavutettu kovalla työllä ja ammattitaidolla. Kunnianhimoinen idea, josta tuli italialaisen ylpeyden tunne kansainvälisellä tasolla. Kansainvälisen koulutuksen yhdistäminen korkean kansainvälisen tason urheiluun valmistautuaksesi tulevaisuuden rooliin ammattilaisurheilun maailmassa.

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  78%

 • 0
 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

  30 1

Pääsymaksut

Pääsyprosessimme on suoraviivainen, ja se sisältää kolme yksinkertaista vaihetta: hakuprosessi, profiilin arviointi ja pääsyasiakirjat. Hakutoimistomme avustaa sinua koko ajan ja sinua opastetaan jokaisen vaiheen läpi.

Vaatimukset ja määräajat

Rome City Institute harjoittaa jatkuvaa sisäänpääsyprosessia, jossa etusija annetaan varhaisille hakijoille. EU:n/ETA:n ulkopuolisia opiskelijoita kannustetaan täyttämään hakemuksensa vähintään kolme kuukautta ennen lukukauden alkua, jotta opiskelijaviisumien määräajat täyttyvät.

Perustutkinto-ohjelman vaatimukset

 • Ylioppilastutkinto;
 • Minimi GPA 2,5
 • (jos hieman pienempi, tarvitaan lisäasiakirjoja);
 • Englannin kielen taito (ei-englanninkielinen) TOEFL iBT 79, IELTS 6.5, Duolingo 105

Jatko-ohjelman vaatimukset

 • Kandidaatin tutkinto tai vähintään 96 korkeakoulututkintoa;
 • Vähintään 2,5 GPA (jos hieman pienempi, tarvitaan lisäasiakirjoja);
 • Vähintään 3 vuoden kokemus pelaajasta, valmentajana tai urheiluun liittyvistä tehtävistä; Englannin kielen taito (muuta kuin englantia puhuva)
 • TOEFL iBT 79, IELTS 6.5, Duolingo 105.

Viisumivaatimukset

Opiskelijat Euroopan unionin (EU) tai EFTA-maista (Islanti, Liechtenstein, Norja ja Sveitsi) voivat saapua Italiaan voimassa olevalla passilla tai EU:n henkilökortilla, ja he voivat jäädä Italiaan ilman viisumia opintojensa ajan.

Jos olet EU:n ulkopuolinen opiskelija, sinun on hankittava D-tyyppinen opiskelijaviisumi (pitkän oleskelun viisumi, joka on voimassa yli 90 päivää) ennen Italiaan saapumista. Opiskelijaviisumit Italiassa myöntävät Italian suurlähetystöt tai pääkonsulaattitoimistot kotimaassasi. Kun olet virallisesti sitoutunut Rome City Institute , lakiosastomme auttaa sinua kaikissa vaiheissa viisumin hankkimiseksi.

Apurahat ja rahoitus

Arvostamme lahjakkuuttasi. Oletko oikeutettu stipendiin?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoillemme korkealaatuista koulutusta, ja lukukausimaksumme ja maksumme heijastavat tätä omistautumista akateemiseen huippuosaamiseen. Lukukausimaksumme ja maksumme eivät kata vain luokkaopetuksen kustannuksia, vaan myös tukipalvelut, jotka parantavat yleistä akateemista ja urheilullista kokemusta.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • Rome

  Via del Casale di San Pio V, 44, 00165, Rome

Kysymyksiä