Keystone logo
© Eva Dang
Ruskin College

Ruskin College

Ruskin College

Johdanto

Miksi opiskella at Ruskin? Yksilöt kuten sinä, jotka haluavat tehdä positiivisia muutoksia heidän elämäänsä ja on päättäväisyyttä varmistaa koulutuksen, pätevyyden ja mahdollisuuksista, joita tarjoamme.

Koska Koulutuskeskus perustuvat Oxford, Ruskin tarjoaa koulutusmahdollisuuksia, aikuisille, joilla on vähän tai ei lainkaan muodollista pätevyyttä epävirallisissa. Meidän opetussuunnitelma alkaa opiskelijoita, heidän innostuksensa, tarpeet, tavoitteet ja taitoja ja tarjoamme hakijoiden potentiaalista etenemisen reittejä peruskurssit, kautta pääsy korkeakoulutukseen, Koulutusohjelmat jopa master-tason.

Olitpa Tavoitellaanpa pätevyys, jatkaa unohdettu intoa tai vain oppia nauttimaan koulutukseen. Ystävällinen asuin college houkuttelee opiskelijoita meidän paikallisia yhteisöjä, kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja maailman auttaa toisiamme oppimaan.

Me autamme sinua löytämään opintojen tasosta, joka sopii taidot ja kokemus.

Ruskin College on ylpeä historia tukea yksilöitä kehittämään omia kykyjään. Olemme pieni college, jossa suuria ideoita - ja ohjelmista tarjoamme tarkoitetaan oppimista voi myös tehdä positiivisia muutoksia toisten elämään. Ruskin tyytyväinen opiskelijoille, jotka eivät vain halua kehittää itseään, vaan haluavat myös laittaa jotain takaisin yhteiskuntaan.

Kaikki kurssit on samaa laadukasta opetusta ja tukea ja on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joihin voit tutustua, mistä lyhytkursseja läpi astetta master -ohjelmiin.

Mitä erikoista Ruskin?

Akateemista huippuosaamista - Ruskin tarjoaa erittäin pätevää henkilöstöä, jotka tarjoavat tukea ja rikastuttava oppimiskokemus Kannustava ympäristö - meidän avullamme voit toteuttaa mahdollisia ja voittaa oman henkilökohtaisen oppimisen esteet. Sinun tutor auttaa sinua löytämään taitoja tarvitaan ja käsitellä haasteita kohtaat Samanmielisten yhteisö - tulet liittyä yhteisö samanhenkisiä ihmisiä, ja opiskelevat yhdessä muiden aikuiset kuten sinä, jotka ovat päättäneet tehdä positiivisen muutoksen elämässään Clear eteneminen - oppimisen matka on räätälöity kykysi ja toiveita, ja se voi tarkoittaa pääsee suoraan koulutusohjelmaan (jollei haastattelu) Tulevaisuutta silmällä pitäen - mitä voit saavuttaa, riippuu taitoja olet kehittynyt opintojen aikana. Pidemmän kursseja voi johtaa sinut suoraan ammattiuran tai edistää korkeakoulutukseen.

Meidän tarina alkoi 115 vuotta sitten, juuret kouluttaa työväenluokan aikuisille. Tänään jatkamme tarjoavat mahdollisuuksia ja tukea opiskelijoita, jotka kohtaavat usein haastavissa olosuhteissa. Opiskelijat tulevat meille kaikilla elämänaloilla, kaikenikäisten, jotkut perheen tai huolehtiva sitoumuksia, monet, jotka tuntevat työttömyys- tai osa-aikaisesti, matalapalkkaisiin töihin, ja monet, jotka on evätty koulutus, pätevyys ja mahdollisuudet aiemmin niiden elää.

Miksi ei tehdä Ruskin College seuraavassa luvussa tarinasi?

Majoitus Ruskin Ruskin College sijaitsee vanhassa Headington, alueella vain kolmen kilometrin päässä keskustasta Oxfordin ja rikas historia. Ex-asukkaat Headington kuuluvat CS Lewis, JRR Tolkien, Sir Isaiah Berlin ja Elizabeth Bowen mm.

Vuodesta Headington on säännöllisesti ja usein bussiyhteydet keskustaan, ja säännöllinen linja-Lontooseen.

Kun tarjottiin paikkaa, kokopäiväinen opiskelija voi hakea yksittäinen tutkimus makuuhuone koko lukuvuodeksi (40 viikkoa). Majoitus opiskelijoille päällä on korkeatasoista, äskettäin uusittu ja tarjoaa opiskelu / makuuhuone pienissä lohkojen rauhallinen, puoliksi maaseudun kampuksella.

On valita standard-huonetta jaettu kylpyhuone tai suihku ja wc-tilat, tai kylpyhuoneelliset huoneet kalliimpia, ja saatavuudesta. Kaikki ovat yhteiset keittiöt, ja siellä on kolme yhteistä huonetta käytettäväksi iltaisin.

College sijaitsee kauniissa sivuston lawned alueilla eteen, jossa yksilö puita ja avenue of jalava, aidattu puutarha taakse tilaisuuksia osallistua, hedelmätarha, pieni puu ja Meadowland jälkeen. Ennen kaikkea tämä tarjoaa rauhallinen ja rauhallisen ympäristön, jossa opiskelemaan.

Elämä Campus College houkuttelee opiskelijoita kaikkialta Britanniasta ja eri puolilla maailmaa. Omalla asuntoyhteisön, opiskelijat seurustella, tutkimus ja auttaa toisiaan oppia ystävällinen, kannustava ympäristö.

Up-to-date tietokone palvelut ovat käytettävissä koko viikon, myös viikonloppuisin, ja moderni, tarkoitusta varten rakennettu Callaghan kirjasto on hyvin varusteltu ja yli 40000 nidettä.

On aktiivinen ylioppilaskunta, nimeltään Ruskin College ylioppilaskunnan (RCSU), joka edistää ja tukee etuja Ruskin opiskelijoita, koordinoi toimintaa ja sponsorit ryhmien ja yhteiskuntien sisällä College.

Opiskelijat ovat myös oikeutettuja liittymään Oxford unioniin, ja Oxfordin yliopiston järjestöjen, jotka tarjoavat runsaasti urheilu-, teatteri-, musiikki- ja poliittiseen toimintaan.

Ruskin College on yksi vilkkaimmista paikat kirjallisuuden ja poliittisten kokousten Oxford. Olemme vierailevat puhujat, musiikkia iltaisin ja luovaa kirjoittamista ja runoutta lukemat, lisäksi hosting erilaisia ​​Platform tapahtumista teatterissa, laki, sukupuolen ja historiaa.

Elämä Oxford City of Oxford tarjoaa laajan valikoiman kulttuuri- ja vapaa-ajan mahdollisuuksia.

Ashmolean oli maailman ensimmäinen julkinen museo ja taloja kokoelmia klassisesta veistoksen impressionistinen maalauksia. Modernin taiteen museo tarjoaa parasta nykyaikaista työn. Sisällä Oxford oppilaitokset, monia hienoja taidekokoelmat ovat nähtäville.

Bodleian kirjasto, tärkein tutkimus kirjaston Oxfordin yliopisto, laskee kaikkein arvostetuin maailmassa, ja Oxfordin Blackwells kirjakauppa on lippulaiva yksi Britannian suurimmista akateemisen kirjakauppojen.

Oxford Playhouse ja Uuden teatterin esitellä paras touring suorituskyky - klassisista draaman kautta oopperan ja tanssin, seisomaan ja iso nimi bändejä ja laulajia. Useita muita pienempiä esitystilat makuun, monet tarjoavat mahdollisuuksia osallistua.

Vilkas musiikkielämä on olemassa myös Oxfordin pubeissa ja klubeissa kaikkialla kaupungissa, kansanmusiikista funk, rock reggae.

On suuria urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sisällä Oxford. Yliopistoliikunta Centre on squash ja kuntosali, ja siellä on yllin kyllin yksittäisten ja joukkue osallistumiseen. Kaupunki itsessään tarjoaa myös luistinrata ja erilaisia ​​urheilukeskukset ja tilat.

University Access Monet tilat Oxfordin yliopisto, sen kirjastot, sosiaaliseen elämään, ja tapahtumat ovat avoimia Ruskin opiskelijoiden kautta akatemian linkkejä. Opiskelevat säätiön tutkinto Liiketalouden Social Enterprise voivat käyttää tarjoamat Oxford Brookes University, kuten kirjasto, uran palvelu ja urheilutiloja.

Ruskin College on myös luonut yhteyksiä yliopistojen tarjota eteneminen korkeakoulutukseen niille valmiiksi yhden Pääsy korkeakoulututkinnon kursseja tai ensimmäinen (CertHE) tai toisen (säätiö asteen) kursseja.

Sijainnit

  • Oxford

    Ruskin College Ruskin Hall Dunstan Road Old Headington

    Kysymyksiä