Keystone logo
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Johdanto

St. Angela College, Sligo, College of National University of Ireland, Galway, on toimittaja yliopiston tason koulutusta ja tutkimusta Luoteis-Irlannissa. Kuten kollegiona laajemman kansallisen yliopiston verkon olemme dynaaminen, nopeasti kasvava oppilaitos, joka tunnistaa meidän strateginen sijainti Sligo ja Luoteis. Olemme täysin reagoivat paikallisiin / alueellisiin tarpeisiin ja tietoinen panostamme paitsi yliopisto-tason koulutus vaan sosiaalista ja taloudellista kehitystä alueella.

Opiskelijat St. Angela College, Sligo saavat laadukasta yliopistokoulutuksen pieniä luokkia, uusinta resurssien vahva yhteisön ympäristöön samalla annettu laajemmat mahdollisuudet rekisteröidä opiskelijoiden NUI Galway.

St. Angela College, Sligo, Perustuu yli 400 vuoden koulutuksen perinne. Tämä on perinne, joka arvostaa sekä Christian ihanteita ja akateemista huippuosaamista. Kuten kollegiona laajempaa Irlannin kansallisen yliopiston verkon on vahva yhteisö ympäristö, joka on tunnettu sen ystävällinen, huolehtiva, ilmapiiri ominaista yksilön kunnioittaminen.

St. Angela College, Sligo, On hyvin ansaittu maine laadukkaiden ohjelmien sekä perus-ja jatko tasolla yli osastolla hoitotieteen ja terveyshallinnon laitos, Kotitalous- ja koulutus. College tarjoaa laajan valikoiman Access, Aikuiskoulutus ja Professional Development-ohjelmat.

Vaikka ne on säädetty College of Education for kotitalousopettajille viime vuosina College on laajentunut kauas sen alkuperäistä soveltamisalaa ja tällä hetkellä sen profiilia akateemisten opinto-ohjelmiin myös: Nursing & Health Studies, koulutus, erityisopetus, teologian, elintarvike- ja Consumer Studies, Science, Irlannin, kauppatieteet ja yhteiskuntaoppi.

Irlannin hallituksen päätös nimetä St. Angelan College, Sligo ainoana tarjoajana Kotitalous- opettajankoulutuksen Irlannissa (2003) ja Department of Health n hyväksymisestä uudessa koulussa hoitotieteen ja terveyshallinnon laitos on johtanut dramaattinen kasvu opiskelijoiden määrä viimeisten viiden vuoden aikana. Nykyinen opiskelijamäärien osallistuvat College noin 900.

Tällaisen erilaisia ​​akateeminen tarjontaansa sekä perus- että jatko-tasolla yhdistettynä sen ainutlaatuinen maantieteellinen asema ainoa tarjoaja yliopistokoulutuksen Luoteis on johtanut dramaattinen kasvu opiskelijamäärien alueellisesti ja valtakunnallisesti yhä kansainvälistä kiinnostusta . On ennustettu, että tulee olemaan merkittävä Opiskelijoiden määrän kasvu tulevina vuosina.

Modern Day Campus & ympäristö

Vuonna 1952, St. Angelan College, Sligo perusti Ursuline Order. Se oli noin tähän ainutlaatuiseen kivisillä rakennuksessa, kaunis 19th Century Clogherevagh parlamentille, että meidän nykyajan kampuksen, näköala järvelle on kehittynyt.

Viime vuosina College on tehty aika nopea infrastruktuurin kehittämiseen. Maamerkki uusi Aras Michael Building asuu hyvin varustettu McKeown kirjasto ja Department of Nursing & Health Studies sisältää uusinta kliinisen tilat. St. Angelan opiskelija-asuntojen ovat ylellisyyttä opiskelija majoitusta lähellä St. Angelan Campus, näkymät Lough Gill ja ovat käytettävissä opiskelijoita, vierailevat tutkijat ja kansainvälisiä vieraita. Paikan päällä tukipalveluja ovat pesula, kuntosali, lähikauppa ATM ja parkkipaikka. (Ks www.sasr.info)

Uusi Hoitotyön Building, kirjasto ja opiskelija-asuntojen osoittavat selvästi poliisiakatemian sitoutumista nykyaikaistaminen ja infrastruktuurin. Kaikki infrastruktuurin kehitys vastaa uusia akateemisia ja ilmoittautuminen kasvua. Investointisuunnitelmat ja kehitys on käynnissä toteuttamaan merkittäviä hankkeita rakennus ja nykyaikaistamiseen lähivuosina johon kuuluu: edelleen parantaminen luokkahuoneissa, luennointi tilat ja asiantuntija laboratoriot, sisä-ja urheilu-ja virkistyskäyttöön.

Tunnistamme ja ylpeitä siitä, että meidän Collegen kampuksella sijaitsee yksi kauneimmista alueilla maassa rannalla Lough Gill. Meidän College Green Team valvoo ja ylläpitää miten olemme vuorovaikutuksessa meidän idyllinen ympäristö kuin jatkamme kehittää ja palvelemaan lisääntynyt oppilasmäärä. Tavoitteena Green Team on keskittyä säilyttämiseen resursseja ja lisätä kierrätystä niin ympäristöystävällistä kampuksen voi nauttia opiskelijoiden, henkilöstön, yhteisö ja matkailijoille.

Mission Statement

St. Angelan College, Sligo, on College of National University of Ireland, Galway, kursseja validoitu NUI Galway. Se on katolinen College perustama Ursuline seurakunta vuonna 1952. College sijaitsee Co Sligo, Irlanti.

Tarjoamme perus-ja jatko-ohjelmia valikoiman ammatillista tehtävät koulutuksen ja terveydenhuollon. Tarjoamme myös erikoistunut perustutkintoa ohjelmia aloilla humanistiset ja yhteiskuntatieteet. Pyrimme palvelemaan tarpeita alueellisten, kansallisten ja kansainvälisen yhteisön koulutuksen, soveltavan tutkimuksen ja konsultointi.

Meidän kasvatusfilosofian on kehittää täyttä potentiaalia meidän opiskelijoiden vastaamalla heidän henkilökohtaisia, akateeminen ja ammatillisia tarpeita. Tämä filosofia pyrkii valtuuttaa opiskelijoiden heijastava oppijoita. Olemme sitoutuneet huippuluokan koulutuksen, innovatiivisia käytäntöjä ja elinikäisen oppimisen.

Edistämme vain, osallistava, osallistava ja syrjimätön ympäristöä henkilökunnalle ja opiskelijoille. Pidämme yllä arvot sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, tasa-arvoa, monimuotoisuuden kunnioittaminen ja huolta luonnon.

Sijainnit

  • Sligo

    Sofienberggata 4

    Kysymyksiä