Keystone logo
© Bobby Anderson
Saint Francis University

Saint Francis University

Saint Francis University

Johdanto

Noin Saint Francis University

Saint Francis University on yksi maan vanhimmista katolisista yliopistoista ja vanhin, joka juhlii fransiskaanisia arvoja. Luonnonkaunis kampuksemme sijaitsee vuoren huipulla Lorettossa, Pennsylvaniassa, lähellä Pittsburghia. Usko, anteliaisuus, kunnioitus, löytö ja ilo ovat DNA: ssamme, ja pyrimme houkuttelemaan opiskelijoita (kuten sinä) intohimolla muokata maailmaa.

Tule se joku, joka ...

Mitä seuraa ... on ainutlaatuinen sinulle. Tämä lause kirjoitetaan (ja kirjoitetaan uudelleen) elämäsi matkan varrella. Jokainen meistä täällä SFU: ssa haluaa tulla sellaiseksi, joka auttaa sinua kirjoittamaan vaikuttavimman tarinan, jonka voit.

SFU: n motto, tule se joku, puhuu pyrkimyksestämme kouluttaa myötätuntoisia, välittäviä, menestyviä ammattilaisia; ja pyrkimyksesi tulla sellaiseksi.

Ruoki mieltäsi

Menestys tarkoittaa kykyjesi löytämistä ja niiden jakamista muiden kanssa. Keskittynyt uravalmistelu yhdistettynä rikkaaseen vapaan taiteen perinteeseen (jossa tutkit monia intohimoja) voi auttaa sinua löytämään polkusi.

Innoita Henkeäsi

Kaikki ovat tervetulleita kävelemään Franciscuksen kanssa. Pyhä Franciscus Assisilainen jätti katolisen ja fransiskaanisen tehtävänsä kautta meille runsaasti vihjeitä elää mielekästä elämää, joka puhuu kaikille uskonnoille.

Luennon jälkeen

Globaalit kokemukset, harjoittelupaikat ja paljon muuta auttavat sinua tulemaan sellaiseksi ihmiseksi, joka sinun on tarkoitus olla. Lisäksi nämä kokemukset menevät kaikki viralliseen johtajuuteen, osallistumiseen ja palvelutekstiin.

Pieni koulu - intohimoiset fanit

Meillä on yksi maan pienimmistä NCAA Division-I -ohjelmista ja tunnustettu akateemisesta huippuosaamisesta ja urheilullisuudesta!

Flash-faktat, sijoitukset ja paljon muuta

Saint Francis University Lorettossa, PA on Yhdysvaltojen vanhin katolis-fransiskaaninen korkeakoulu. Missiomme on auttaa oppilaita kasvamaan myötätuntoisiksi, menestyviksi ammattilaisiksi uskon, anteliaisuuden, kunnioituksen, löytämisen ja ilon kulttuurin kautta. Yliopisto tarjoaa yli 50 ohjelmaa (perustutkinto-, jatko- ja aikuistutkinto) kolmen koulun kautta: Business; Terveystieteet ja koulutus; ja luonnontieteet, teknologia, tekniikka, taiteet ja matematiikka (STEAM).

Fransiskaaninen identiteettimme

Mieli huippuosaamiseen, henki rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen, sydän palveluun

Siemenet siitä, mistä on tullut Saint Francis University ja fransiskaani-identiteettimme, istuttivat kuusi fransiskaaniveljeä Irlannista, jotka perustivat poikien akatemian Lorenton vuoristokylään Pennsylvaniaan. Nämä fransiskaanien ohjaavat periaatteet ovat arvoja, joita omaksumme Saint Francis University tähän päivään asti.

 • Katolinen yhteisopetus yksityinen taiteiden yliopisto; yksi maan ensimmäisistä katolisista yhteiskouluista
 • Sponsoroivat kolmannen ritarikunnan säännölliset fransiskaanit Fr: n presidentin johdolla. Malachi Van Tassell, tohtori, T.O.R.

Numeroiden mukaan

 • Ilmoittautuminen: 2,289 (1,726 perustutkintoa, 563 jatkoa)
 • Sukupuoli: Nainen 63,0%, mies 37,0% (perustutkinto)
 • Ensimmäisen vuoden säilyttämisaste: 85%
 • Keskimääräinen valmistumisaste: 70.3%
 • Keskimääräinen luokkakoko: 17.6
 • Kokopäiväinen tiedekunta: 131

Perustuu syksyn 2017 ilmoittautumiseen.

Akkreditointi

 • Toimintaterapiakoulutuksen akkreditointineuvosto
 • Akkreditoinnin arviointikomissio lääkäriassistentti, Inc.
 • American Chemical Society, sertifioitu kemian tutkinto
 • Liittoutuneiden terveyskasvatusohjelmien akkreditointikomissio
 • Fysioterapiakoulutuksen akkreditointikomissio
 • Kollegiaalisen hoitotyön koulutuksen toimikunta
 • Sosiaalityön koulutuksen neuvosto
 • ABET: n tekniikan akkreditointikomissio, ympäristötekniikka
 • Kansainvälinen kollegiaalisen liiketalouden koulutuksen kokous
 • Lähi-valtioiden korkeakoulutuskomissio
 • Pennsylvanian osavaltion hoitolautakunta
 • Pennsylvanian osavaltion opetusministeriö opettajankoulutuksen hyväksytyille ohjelmille

Hallintorakenne

Yliopistoa sponsoroivat kolmannen järjestyksen säännölliset fransiskaanit, ja sitä hallinnoi johtokunta, joka koostuu sekä maallikoista että fransiskaaneista. Yliopiston rehtori saa palautetta tiedekunnalta, hallintovirkamiehiltä ja opiskelijoilta, jotka osallistuvat yliopiston tehtävän edistämiseen.

Yleisurheilu

SFU on National Collegiate Athletic Associationin jäsen, ja yliopiston 23 miesten ja naisten urheilujoukkuetta kilpailevat Division I -tasolla. Yliopisto on myös Koillis-konferenssin jäsen. Yliopiston lempinimi on Red Flash.

Missio ja arvot

Monimutkaisuuden aikakaudella Pyhän Franciscus Assisilaisen sanoman yksinkertaisuudella on enemmän vetovoimaa kuin koskaan ennen: nöyryydellä. Anteliaisuus. Kunnioitus. Palvelu. Kunnioittaa. Rukous. Ilo. Rakkaus. Nämä fransiskaanien ohjaavat periaatteet ovat arvoja, joita omaksumme Saint Francis University.

Ajatuksen

Huippuosaamisen mieli

Saint Francis University tarjoaa korkeakoulutusta ympäristössä, jota ohjaavat katoliset arvot ja opetukset ja joka on saanut inspiraationsa suojelijamme Pyhän Franciscus Assisilaisen esimerkistä. Yhdysvaltojen vanhin fransiskaaninen korkeakoulu, Saint Francis University on osallistava oppimisyhteisö, joka toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi.

Rauhan ja oikeudenmukaisuuden henki

Yliopisto-ohjelmat ja -aktiviteetit edistävät sellaisia fransiskaanisia arvoja kuin nöyrä ja antelias asenne oppimiseen, monimuotoisuuden ja yksittäisten henkilöiden ainutlaatuisuuden kunnioittaminen, eettisten kysymysten ymmärtäminen ja kunnioitus kaikkea elämää kohtaan. Yksinkertaisuuden ja ilon hengessä tarjoamme yliopistoyhteisölle mahdollisuuksia kriittiseen ja analyyttiseen ajatteluun, tehokkaaseen viestintään sekä teorian ja käytännön integrointiin.

Sydän palvelulle

Saint Francis University tarjoaa perustutkinto-ohjelmia vapaiden taiteiden perinteessä, jatko- ja ammatillisia opinto-ohjelmia, jotka korostavat henkilökohtaista ja ammatillista etiikkaa, sekä jatkokoulutusmahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja uran parantamiseen. Pyrimme inspiroimaan kaikissa yliopistoyhteisön jäsenissä rakkautta elinikäiseen oppimiseen ja sitoutumista jakamaan lahjojaan ja taitojaan anteliaasti muiden kanssa nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Fransiskaanisen korkeakoulutuksen tavoitteet

 • Nöyrä ja antelias asenne oppimiseen
 • Kunnioitus kaikkea elämää ja koko ihmiskunnan hyvyyttä kohtaan
 • Yksittäisten henkilöiden ainutlaatuisuuden kunnioittaminen
 • Globaali visio
 • Palvelu köyhille ja tarvitseville
 • Uskon ja rukouksen yhteisö,
 • Yksinkertaisuuden ja ilon henki
 • Fransiskaanien läsnäolo.

Monimutkaisuuden aikakaudella Pyhän Franciscus Assisilaisen sanoman yksinkertaisuudella on enemmän vetovoimaa kuin koskaan ennen. Nämä fransiskaanien ohjaavat periaatteet eivät ole vain ihailtavia ihanteita, vaan arvoja, joita on elettävä.

Näkemys

Saint Francis University on katolinen yliopisto korkeasti koulutetuille opiskelijoille, jotka etsivät aitoa, akateemisesti tiukkaa, interaktiivista oppimiskokemusta, jossa he voivat kasvaa älyllisesti, hengellisesti, moraalisesti ja sosiaalisesti. Opiskelijat etsivät Saint Franciscusta sen kyvystä yhdistää vapaan taiteen koulutuksen arvot ja visio oppimistavoitteisiin, jotka ovat merkityksellisiä yhteiskunnan taloudellisten tarpeiden kannalta.

Saint Francis University on tunnustettu elintärkeäksi strategiseksi kumppaniksi - alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti - luomalla vahvoja suhteita etsimällä yhteistyökumppaneita vaalimaan ja laajentamaan yliopiston tehtävää, visiota ja strategisia tavoitteita samalla kun edistetään maailmanlaajuista näkemystä yhteiskunnallisesta hyvästä, joka johtuu tehokkaiden palvelijajohtajuuden periaatteiden harjoittamisesta.

Saint Francis UniversityTilat on suunniteltu parantamaan ja nostamaan korkeimmalle tasolle kansallisesti tunnustettuja johtajuusohjelmiaan liike-elämässä, terveydenhuollossa, tieteessä ja humanistisissa tieteissä.

Saint Francis University osallistuu organisaation tehokkuuden jatkuvaan parantamiseen kaikilla tasoilla – sisäisten ja ulkoisten arviointien ohjaamana – edistääkseen inhimillisten ja taloudellisten resurssiensa poikkeuksellista hoitoa.

Kampuksen ominaisuudet

  Sijainnit

  • Loretto

   117 Evergreen Drive, PA 15940, Loretto

   Kysymyksiä