Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Johdanto

Koulutus Sanroman kesti 25 vuotta antamaan arvoa yksilöille ja organisaatioissa koulutuksen. Tarjoamme maailmanlaajuisia ratkaisuja haasteisiin asiakkaillemme palveluja, jotka ovat sitoutuneet innovaatioita ja laatua.

Kaksi ominaisuutta määrittävät meitä koulutusasiantuntijoille: Meidän koulutusmallin ja liiketoimintamallimme, hyvin keskittynyt asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme luokkaopetusta, sekoitettu tai sulautetun opetuksen ja verkko-oppimisen kautta webinars, virtuaalikampukseen, mobiili oppiminen ja virtuaalinen luokissa. Yli 600 koulutusohjelmia, 25000 opiskelijat vuodessa käydä läpi virtuaalisen ja fyysisen luokkahuoneita, levinnyt koko maahan ja Latinalaisessa Amerikassa. Noin 20% nuorista, että olemme työmarkkinoille siirtymistään kiitos opetusta malli ja työtä meidän Työnvälitystilasto.

Kehitämme myös konsultointipalveluja julkisen ja yksityisen sektorin, ja erikoistunut monilla aloilla, joihin koulutus ja työllisyys, sosiaalinen tutkimus, organisaation parantaminen, uusien teknologioiden, tietojärjestelmien tai järjestelmiä laadunhallinnan ja ympäristö .

Vuonna Sanroman olemme sitoutuneet parantamaan työllistyvyyttä, taitoja ja työllistämistä työnhakijoiden, etenkin nuoret, joilla on vaikeuksia päästä ensimmäistä työpaikkaansa. Joten huhtikuussa 2012 tilanteessa, jossa taloudellisen taantuman ja työvoiman vaikeuksia, tulemme Placement Agency Sanroman sallittua tasoa sekä luokassa ja verkossa.

Tämä kokonaisuus on luotu tavoitteena helpottaa, miten työnhaun niin paljon potentiaalisia ehdokkaita. Niistä palvelujamme työvoimahallinnon, ne arvioida ammattiryhmistä ja opas ehdokkaita työnhaun kautta henkilökohtaista palvelua.

Kansainvälinen projektit ovat kehittyneet eri Latinalaisen Amerikan maissa, ja on poikittainen lähestymistapa, joka sisältää kolme keskeisillä aloilla harkitsemaan: arvon yrittäjyyden, koulutuksen ja kansainvälisen yhteistyön kehittämiseen.

Kulttuurimme of Human Resources ...

Se on olettaa sitoutumista, että kaikki työntekijät voivat kasvaa ja kehittyä Sanroman, hankkimalla joka päivä uusia kokemuksia ja tietoa, parantaa koulutusta ja jatkuvaan parantamiseen.

Meidän Cycle of Human Resources ...

Virta johtamisen perusteella yrityskulttuurimme; johtaminen perustuu esimerkiksi läheisyyttä ja jatkuvaa palautetta.

MISSION

Me tuottaa palvelut ja koulutus ja konsultointi ratkaisuja todellisiin tarpeisiin organisaatioiden asiakkaita ja käyttäjiä.

VISION

Kuten johtava markkinoilla on strateginen kumppani asiakasyritystemme hallinnassa taitojaan.

ARVOT

Tavoitteena on, että työntekijät osake, ymmärtää ja tehdä elää arvot työpaikalla. Arvot on integroitu ympäristöömme ja laitteet, kautta käytännesäännöt, sisäinen viestintä ja koulutus / kokoukset.

Laatu: tehokkuus ja huippuosaamista suorituskykyä ja tuloksia. Se on panos ja arvon luominen sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Innovaatio: Ideoiden ja tietämystä tuotteiden, prosessien ja palvelujen tai uusia malleja. Tutki ja luoda ideoita menestystä. Sitoutuminen: Mene määräyksiä pidemmälle funktiossasi, parantamaan jatkuvasti ja saada paremmat mahdollisuudet edetä tavoitteita. Innostus: Tee jännittävä kaikki toiminta teet, tee se intohimoisesti olla tuottavampia. Trust: Perustana suhteiden kumppaneiden moottorin, joka saavuttaa tavoitteet.

Sijainnit

  • Madrid

    Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

    Kysymyksiä