Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Johdanto

Ohjaa vahva sitoutuminen akateemista huippuosaamista ja palvelu yhteiskunnalle, School of Education ja psykologinen neuvonta Santa Claran yliopistossa kouluttaa myötätuntoinen, osaava ja eettisiä ammattilaisia ​​sitoutunut mielekästä ja tukea sitoutumista erilaisia ​​ihmisiä, koulut ja yhteisöt rakennettu perusta ydinarvojemme.

Keitä me olemme

Keitä olemme

Olet löytänyt meitä, koska olet kiinnostunut tekemään ero maailman: Haluat olla positiivinen vaikutus lapsiin, perheisiin yksilöitä, ja paikkakunnalla. Olet kutsutaan koulutuksen ja neuvonnan jollakin tavalla, ja uskomme, että ohjelmat ovat ihanteellinen paikka voit tutkia näitä etuja, syventää taitoja, ymmärrystä ja tietoa, ja lähteä uuden uran.

Kutsumme sinut tutustumaan MA ohjelmia psykologinen neuvonta, opettajankoulutuslaitos, Educational Leadership, ja tieteidenvälistä opetusta, sekä mahdollisuuksia keskuksen välityksellä ammatilliseen kehittymiseen ja Jerry Smithin Coaching for Life Academy. Monilla koulutuksen, meillä on ohjelmia räätälöity katolinen kasvattajille samoin kuin julkisten, tilaus- ja riippumaton koulu opiskelijat.

Santa Claran yliopistossa, olemme missio ja arvot ohjaavat. Työmme olemme innoittamana jesuiitta perinteitä:

Kouluttaa miehiä ja naisia ​​muille Tarkoituksemme ei ole vain tarjota sinulle koulutusta, mutta myös innostaa sinua käyttämään että koulutuksen palvelemalla muita.

Viljeleminen johtoa tarkoitukseen Autamme sinua kehittämään valmiuksia johtajuuteen kumpi kentässä jatkaa, mutta jesuiittojen johto keskittyy tehdä maailmasta paremman paikan.

Älyllinen syvyyttä ja haaste Me haastaa sinut älyllisesti tutkia uusia ideoita ja näkökulmia, ja oppia uusia tapoja tarkastella maailmaa ympärilläsi.

”Cura Muokkaus” tai ”Kouluttaminen koko henkilö” Vaikka haastava sinua henkisesti, olemme myös keskittyä kouluttaa koko henkilö, jolla on yksilöllistä huomiota opiskelijoiden tarpeet ja arvostusta siitä, mitä kukin meistä tuo työhömme.

Olemme omistautuneet palvelemaan rodullisesti ja etnisesti monipuolinen lahdella tavoilla, jotka ovat mielekkäitä ja tehokkaita. Meidän Latino Neuvonta ohjelma on ainutlaatuinen ja mahdollistaa psykologinen neuvonta opiskelijat voivat saada erikoisosaamista paremmin palvella erilaisia ​​yhteisöjä. Samoin kumppanuuttamme säätiön Hispanic koulutus- ja saatavuuden kursseja meidän East San Jose kampuksen antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia opetuksen yhteydessä useita erittäin tehokkaita charter koulujen tarpeisiin suunnattujen yhteisön ei aina hyvin palvellut koulutuksessa.

Olemme innoissamme työtä meidän tiedekunnan ja opiskelijat tekevät täällä Kasvatustieteiden ja psykologinen neuvonta. Liityt yhteisö tutkijoita, opettajia, ja ohjaajat joiden sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja joilla on myönteinen vaikutus näkyy kaikessa työssään. Santa Claran yliopistossa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutkia, miten psykologinen neuvonta ja koulutus voi olla ajoneuvon parantamaan elämäänsä, järjestöjen ja yhteisöjen monenlaisia ​​yhteyksissä.

Kutsumme sinut tutustumaan koulutusohjelmien ja mahdollisuuksia käytössäsi täällä SCU. Kaivaa ympärillä sivuilla; soittaa ja kysyä kysymyksiä; tulevat tiedotustilaisuuden, tai käydä luokan istuntoon. Tule mukaan!

Missio ja visio

Ohjaa vahva sitoutuminen akateemista huippuosaamista ja palvelu yhteiskunnalle, School of Education ja psykologinen neuvonta Santa Claran yliopistossa kouluttaa myötätuntoinen, osaava ja eettisiä ammattilaisia ​​sitoutunut mielekästä ja tukea sitoutumista erilaisia ​​ihmisiä, kouluissa ja yhteisöissä.

Core Values

  1. Akateeminen korkeatasoisuuteen Kihloissa opetusta ja oppimista
    Uskomme tietämyksen, teoria, tutkimus ja soveltaminen helpottuu aktiivisella ja mukana opetuksen ja oppimisen käytäntöjen keskitytään kehittämään opiskelijoiden ammattitaitoa, omantunnon ja myötätuntoa.

Koulutus koko henkilö (Cura Muokkaus)
Uskomme mielekkäitä kokonaisvaltainen oppiminen tapahtuu, kun oppilaiden oppimisen kattaa ja yhdistää sekä henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen palvelemiseen ihmiskuntaa. Uskomme myös, että oppiminen on jatkuvaa ja jatkuu valmistumisen jälkeen ja sen jälkeen. Tämä lähestymistapa tukee avointa ja tervetuloa kunnioitusta kaikkia uskonnollisia ja filosofisia perinteitä ja on peräisin vuosisatoja vanha jesuiitta koulutustehtävää ja katolisen identiteetin. Monikulttuurisuus ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden
Uskomme koulutus rikastuttavat arvostetaan ihmisiä eri taustoista (esim, sukupuoli, rotu, etnisyys, seksuaalisen suuntautumisen, kielen, kulttuurin, uskonnon, talouden tila, ikä, kyky, jne). Lisäksi olemme sitoutuneet palvelemaan ja puolestapuhuja kanssa aliedustettuina, alipalvelluille ja heikoilla väestön paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Opetuksen innovaatiokeskus omantunnon ja Compassion
Jotta voidaan vastata tarpeisiin erilaisten oppijoiden ja tavoittaa yksilöt, koulut ja yhteisöt tehokkaimmin, sitoudumme siihen ajatukseen, että koulutuksella on innovoida ja siirtyä vakiintuneeseen käytäntöön käyttämällä huipputekniikkaa ja pedagogisia lähestymistapoja.


Sijainnit

  • Santa Clara

    Santa Clara University School of Education and Counseling Psychology Guadalupe Hall 455 El Camino Real, 95050, Santa Clara

Kysymyksiä