Keystone logo
Santo Tomas University

Santo Tomas University

Santo Tomas University

Johdanto

Yksi yliopiston erottavista ominaisuuksista on sen voimakkaat kansainväliset siteet, erityisesti Kiinaan. UST on ensimmäinen instituutio Latinalaisessa Amerikassa, jolla on Konfutse-instituutti, joka vihittiin käyttöön vuonna 2007 Viña del Marin päämajassa ja joka toimii tänään maan 19 kaupungissa. Samoin se ylläpitää vaihtosopimuksia yli 110 opintotalon kanssa 29 maassa ja on yksi perustajista vuonna 1993 perustetulle ICUSTA: n kansainväliselle yliopistolle Santo Tomás de Aquinon hengessä.

Toisaalta yhdeksän soveltavan tutkimuksen ja innovaatiokeskuksen perustamisen ansiosta se on asettanut itsensä yhdeksi yliopistosta, jolla on projektiopetusta maassa, ja se on tunnustettu Scimago 2019 -listalla numero 12 korkeakoulujen joukossa Chileläiset.

Tällä hetkellä National Accreditation Commission (CNA) on akkreditoinut UST: n institutionaalisen johtamisen ja perustutkinto-opetuksen aloilla, ja se on osa uutta korkeakouluopetuksen järjestelmää, joka luotiin lakikorkeakoulutuksen puitteissa ja on alkanut toimimaan Admission 2021 -prosessissa.

Sijainnit

  • Santiago

    Avenida Ejército Libertador,146, , Santiago

    Kysymyksiä