Keystone logo
© Monday
SBS Swiss Business School Madrid

SBS Swiss Business School Madrid

SBS Swiss Business School Madrid

Johdanto

SBS Swiss Business School on arvostettu ja kansainvälisesti akkreditoitu liiketalouden oppilaitos, joka valmistaa opiskelijoita uralle maailmantaloudessa.

Koulun pääkonttori sijaitsee Zürichissä , ja se laajentaa sitoutumistaan huippuosaamiseen ja globaaliin liiketoimintanäkökulmaan dynaamisten oppimiskeskusten avulla Madridissa ja Barcelonassa , jotka sijaitsevat eloisissa yritysekosysteemeissä. Nämä keskukset yhdistävät saumattomasti koulutuksen todelliseen liiketoimintaan ja parantavat oppimiskokemusta käytännön oivalluksilla ja mahdollisuuksilla.

SBS Swiss Business School on innovatiivisen kokemuksellisen oppimisen edelläkävijä, ja se tarjoaa ohjelmia, jotka yhdistävät akateemisen teorian todellisiin liiketoimintasovelluksiin. Tämä menetelmä kasvattaa vilkasta koulutusilmapiiriä, lisää käytännön taitoja ja edistää innovaatioita.

Monipuolisen opiskelijakunnan ja alan asiantuntijoista koostuvan tiedekunnan ansiosta SBS tarjoaa yhteistyökykyisen ja rikastuttavan ympäristön, jossa opiskelijat voivat oppia kokeneilta ammattilaisilta, olla yhteydessä kollegoihin kaikkialta maailmasta ja luoda arvokkaita verkostoitumismahdollisuuksia.

Mikä erottaa meidät muista?

✅ Sveitsin laadukas koulutus: Espanjan ohjelmamme, jotka on rikastettu arvostetuilla sveitsiläisillä standardeilla, takaavat huippuosaamisen ja kurinalaisuuden leimaaman koulutuksen.

✅ Dynaaminen oppimisympäristö : Ainutlaatuista coworking-mallia hyödyntäen integroimme koulutuksen yritysmaailmaan tarjoamalla varhaisia harjoittelupaikkoja ja verkostoitumista.

Huippuluokan tilat: Nauti 24/7-käytöstä, kuntosalitiloista, auditoriosta, kahvilasta ja terassilta, jolta on näköala Gran Vialle, kaikki suunniteltu inspiroimaan menestystä ja edistämään tasapainoista elämäntapaa.

✅ Huippuluokan opetussuunnitelma: Opetussuunnitelmamme sisältää todellisia tapaustutkimuksia ja kysyttyjä taitoja, ja se on räätälöity pitämään sinut yritysinnovoinnin eturintamassa.

✅ Opi parhailta: Ota yhteyttä johtaviin asiantuntijoihin, jotka tuovat innovatiiviset näkemyksensä ja käytännön asiantuntemuksensa suoraan luokkahuoneisiimme.

✅ Henkilökohtainen valmennus: Pienillä luokkakooilla tarjoamme henkilökohtaista valmennusta, mikä varmistaa räätälöidyn ja rikastuttavan oppimismatkan.

Kampuksen elämä ja tilat

SBS Swiss Business School Madrid kampus sijaitsee strategisesti Gran Víalla ja tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla olevan pääsyn eloisiin kulttuuri-, liike- ja sosiaalisiin tapahtumiin!

Kampuskeskuksemme antaa sinulle mahdollisuuden menestyä todellisessa työmaailmassa mukaansatempaavan oppimisen kautta dynaamisessa yhteistyöympäristössä, jossa yhteydet ja uramahdollisuudet odottavat.

Nauti 24/7 pääsystä , huippuluokan palveluista ja katolla tapahtuvista verkkotapahtumista upeista näkymistä. Pysy aktiivisena kampuksella sijaitsevalla kuntosalillamme , mikä parantaa elämäntapaasi ja tekee joka hetkestä ainutlaatuisen.

Opiskelijoiden suosittelut

Rankingit

 • Sijalla 2 online MBA CEO Magazine 2023:n mukaan
 • Sijalla 6 European MBA CEO Magazine 2023:n mukaan
 • Sijalla 7 Global MBA CEO Magazine 2023:n mukaan
 • Taso 1 Global MBA CEO Magazine 2023:n mukaan
 • Premier DBA -ohjelma CEO Magazine 2023:n mukaan
 • Top 20 QS Online MBA Rankings 2023: Eurooppa
 • Sijoitettu yhdeksi Sveitsin parhaista kauppakorkeakouluista The Eduniversal Business Schools Ranking 2022 -sijoituksen mukaan

Sijainnit

 • Madrid

  Gran Vía, 4, 28013, Madrid

 • Kloten

  Flughafenstrasse 3 Kloten-Zurich Switzerland, 8302, Kloten

 • Barcelona

  Pg. de Joan de Borbó, 99, 08039, Barcelona

  Kysymyksiä