Keystone logo
© The Global American University, Schiller
Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University

Johdanto

Tarjoamme opiskelijoille maailmanlaajuista transformatiivista koulutusta neljän kansainvälisen kampuksen kautta. Eläen oppiminen -kokemus, jonka avulla he voivat hankkia akkreditoidun kaksoistutkinnon (Yhdysvalloissa ja Euroopassa), hallita maailmanlaajuista monimuotoisuutta asumalla jopa neljässä eri maassa, lisätä kansainvälistä työllistettävyyttä rakentamalla henkilökohtaista polkua, joka edistää johtajuutta, ja perustaa globaali ajattelutapa toimia älykkäinä globaaleina ammattilaisina.

Sijainti

Neljän kansainvälisen kampuksen verkosto, jonka avulla opiskelijat voivat ansaita tutkinnon eläen oppimisen kautta jopa neljässä eri maassa. Opiskelijamme voivat yhdistää useita kansainvälisiä paikkoja (Yhdysvallat, Espanja, Ranska ja Saksa) ohjelmansa aikana, hallita maailmanlaajuista monimuotoisuutta ja tutkia mahdollisia kansainvälisiä uramahdollisuuksia.

Akkreditointi

Akkreditoitu kaksoistutkinto (Yhdysvallat ja Eurooppa) ja paikallisviranomaisten tunnustukset maailmanlaajuisesti. Olemme Yhdysvalloissa akkreditoitu amerikkalainen yliopisto. Lisäksi opiskelijoillamme on mahdollisuus hankkia täydentävä eurooppalainen tutkintotodistus (University of Roehampton, Iso-Britannia), saada edut, joita maat voivat tarjota opiskellessaan ulkomailla, ja erikoistua keskeisille markkina-alueille alamme johtajien kumppanuuksien kautta.

Metodologia

Yksi kurssi kuukaudessa -järjestelmä ja hyperconnected reality -menetelmät antavat opiskelijoille mahdollisuuden oppia kohdistetulla ja jäsennellyllä tavalla vuorovaikutuksessa ja soveltaen tietoa erilaisiin globaaleihin todellisuuksiin. Lohkoaikataulutusjärjestelmämme ja tekemällä oppimisen menetelmiemme avulla opiskelijamme oppivat jäsennellysti ja käytännöllisesti soveltaen tietoa todellisiin organisaation haasteisiin ja kehittäen monipuolisia taitoja.

Kokea

Mukautuva akateeminen polku, joka tarjoaa opiskelijoille erilaisia ohjelma-asetuksia, testauskokemuksia ja tukevia työkaluja vaiheittaisen henkilökohtaisen kokemuksen rakentamiseen. Opiskelijamme voivat suunnitella, johtaa ja kehittää yksilöllistä koulutuspolkua valitsemalla eri ohjelmaparametreista ja tutkimalla vaihtoehtoja ennen kuin päättävät seuraavista vaiheista. Lisäksi henkilökohtaiset neuvonantajamme ja stipendisuunnitelmamme tarjoavat heille 1-to-1-huomiota saavuttaakseen tavoitteensa.

työllistettävyys

Mentorointisuunnitelmat, kumppanuudet ja yrityksen sisäiset ohjelmat kansainvälisen työllistettävyyden lisäämiseksi ja globaalin ajattelutavan luomiseksi. Toimimme maailmanlaajuisena työllistymiskeskuksena, joka auttaa opiskelijoita, ammattilaisia ja organisaatioita, jotka kohtaavat urahaasteita. Ekosysteemimme avulla he voivat rakentaa kansainvälisen verkoston, kohottaa kovia ja pehmeitä taitojaan ja päästä käsiksi nykyiseen markkinoiden kysyntään.

Kampuksen ominaisuudet

TAMPA – MADRID – PARIISI – HEIDELBERG
Koe todella 100 % kansainvälinen kokemus opiskelemalla ohjelmaasi jopa neljässä eri maassa menettämättä yhtään opintopistettä ja ilman vaikeita siirtymiä.*

*Kampussiirrot paikallisen ohjelman saatavuuden ja henkilökohtaisen viisumiprosessin mukaan.

  Kampuksen elämä ja tilat

  Schiller International University tukee kaikkien opiskelijoidensa henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa resurssien tarjoamista opiskelua ja opiskelijaelämää varten tutkinto-ohjelman aikana ja avun tarjoamista, kun lähdet työmarkkinoille valmistumisen jälkeen. Tarjoamme opiskelijoillemme erilaisia palveluita kampuksella tai verkossa.

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  • Paris

   Schiller International University Paris Campus 9, rue Yvart, 75015, Paris

   • Heidelberg

    Schiller International University Heidelberg Campus Zollhofgarten 1, 69115, Heidelberg

    • Madrid

     Schiller International University Madrid Campus Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina), 28002, Madrid

     • Tampa

      400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

      • Tampa

       400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

       Kysymyksiä