Keystone logo
© Carrianna Field
School Of Artistic Professions

School Of Artistic Professions

School Of Artistic Professions

Johdanto

Haluamme kouluttaa taiteen parhaita ammattilaisia kahden ainutlaatuisen ohjelman avulla, joka perustuu integroituun visioon kaikista tieteenaloista. Vastustamme erikoistumista lähtökohtana. Aloita tuntemalla ja harjoittelemalla taiteellisen ilmaisun eri muotoja ja sitten löydät oman kielesi syventymään.

Ei ole luomista ilman ideoita, etkä opi kirjoittamaan kirjoittamatta ensin lukemaan. Edistämme kriittistä henkeäsi, rikastamme sitä lukuisilla viitteillä ja kehitämme analyyttistä kykyäsi teoreettisten aiheiden, mestarikurssien ja vuoropuheluiden avulla kunkin alan opettajien kanssa.

Kaikilla taiteilla on yhteiset rakenteet. Luovuus vaatii lähestymistapoja monista näkökulmista, ja siksi koulutuksemme on monialainen ja poikittainen.

SUR: n opetus perustuu käytäntöön. Ohjelmamme kattavat erilaiset luovat kentät työpajoissa, jotka edistävät eri ilmaisumuotojen kietoutunutta käyttöä. Emme halua opettaa taiteita erillisinä juoneina, vaan pikemminkin nojata siihen, mikä heillä on yhteistä.

SUR: n ohjelmilla on selkeä ammatillinen suuntautuminen. Koulutamme taiteilijoita ja opetamme heitä tekemään intohimosta elämäntavansa, mikä tuo heidät lähemmäksi ammatillista käytäntöä eri puolilla. Heistä tulee taiteen parhaat tekijät ja parhaat ammattilaiset.

Sijainnit

Sijainnit
  • Madrid

    Calle de Alcalá,42, 28014, Madrid

    Kysymyksiä