Keystone logo
School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

Johdanto

School of Business and Management ITB (SBM ITB) on ainoa koulu / tiedekunnan ITB rakennettu humanististen ja hallintotieteisiin. Ministeriö vaatii korkeakouluja tekemään Tri Dharma Perguruan Tinggi.

SBM ITB kehittää itse kunnostautua koulutukseen, kehittää ja levittää tietoa aloilla liikkeenjohdon. Tutkimustoiminnassa keskitytään liike tapauksissa ja johtamiskäytäntöjä johtavista onnistunut yritykset Indonesia, jotta kehitys hallinta on merkitystä Indonesian yhteydessä.

Etäisyys liiketoimintaympäristössä ja luotettava tutkimusmenetelmät parantaa SBM ITB kykyä luoda huippututkimusta. Osana kansainvälistymisstrategiaa, SBM ITB pyritään saavuttamaan kansainvälisen akkreditoinnin. Lisäksi SBM ITB painottaa globalisaation valmistelemaan opiskelijoille kilpailla opiskelijoiden muiden johtavien kauppakorkeakoulujen Aasiassa ja Tyynenmeren alueella.

Missio ja visio Tehtävänä SBM ITB on:

"Kasvattaa opiskelijoita innovatiivisuuteen johtajia yrittäjähenkeä sekä kehittää ja levittää osaamista liikkeenjohdon, jolla parannetaan yritysten, hallinnon ja yhteiskunta".

Vision SBM ITB on:

"Koska maailmanluokan laitos, joka inspiroi ja kehittää uusia johtajia yrittäjähenkeä".

historia Teollisuuden tekninen osasto ITB tärkeys, liiketoiminnan ja johdon koulutuksen Indonesiassa jo 1970-luvulla. Tämä ajatus jäi osastolla 1980-luvulla, mutta toteutui vihdoin vuonna 1990, jolloin professori Mathias A'roef, merkittävä hahmo Indonesiassa alalla Industrial Engineering esitteli MBA ITB, jonka pitoisuus on operatiivisen johdon. Tämä puolestaan ​​huipentui perustamisen SBM ITB.

Vuonna 2002 EKP: n neuvosto hyväksyi muodostumista ylempää ohjelman liikkeenjohdon. Joukkue annettiin kehittää visio ja missio sekä suunnitella oppimisen menetelmiä parhaiten sopivan ohjelman. Ryhmä kehitti opetussuunnitelmaa jota pidettiin läpimurto liiketoiminnan ja johdon koulutuksen Indonesiassa. Se ehdotti käyttöä performanssitaiteen kehittää opiskelijan itseluottamusta sekä taitoja johtamisen, viestinnän, ja konfliktien. Sopusoinnussa sosiaalisen konstruktionismin paradigma, opetussuunnitelman korosti tiimipohjainen oppiminen vastakohtana yksisuuntainen luennoinut. Osa innovatiivisten kurssien suunnitellut joukkue oli Integroidun Business Experience (joka oli mukailtu kurssin tarjoamia University of Central Missouri), Management Practice, ja yhteisön palvelut. Ryhmä on ehdottanut käyttöä Englanti kuin keskipitkän opetusta.

Joulukuussa 2003, School of Business and Management perustettiin virallisesti. Nimistö "School" valittiin sijasta "tiedekunnan" merkitsevän sen autonomiaa. Prosessissa, MBA-ohjelma, joka alun perin hoitaa tiedekunnan tuotantotalouden, tuli osa School of Business and Management, jolloin se voi olla kaksi ohjelmaa; perustutkintoa ohjelma ja MBA-ohjelmassa.

Elokuussa 2004 SBM ITB myönsi 115 opiskelijaa perustutkintoa ohjelmaan. SBM ITB on kokenut jatkuvaa kasvua, ja tuella tiedekunnan ja ammattitaitoinen henkilökunta pyrkii parantamaan vaikuttaa myönteisesti koulutuksen kehittämistä Indonesiassa. SBM ITB on tällä hetkellä ylioppilaskunnassa on 2,221.

Autonomia SBM ITB on täydet valtuudet tehdä päätös istui strategisen ja operatiivisen tason. Strategisella tasolla, SBM ITB voi käynnistää kansainvälisiä suhteita ja tarjoamaan uusia opinto-ohjelmia. Kuitenkin ohjelmat on noudatettava määräykset, jotka opetusministeriön Indonesiassa.

Operatiivisella tasolla, SBM ITB on myönnetty tietyille astetta autonomia ITB. Finanssi SBM ITB on valtuudet hoitaa 70% lukukausimaksut; loput 30% on säilytetty ITB. Saatavuus varoja on mahdollistanut SBM ITB kehittää palkkausjärjestelmä houkutella ja pitää poikkeuksellisen tiedekunnan jäseniä ja rekrytoida ammattitaitoinen henkilökunta tarpeen ylläpitää korkeaa palvelutasoa.

SBM ITB on valtuutettu kehittää omia opetussuunnitelma, ehdottamaan ja myöhemmin ajaa uuden lukuvuoden ohjelma, hallita kaikkia akateemisten ohjelmien (vajaan SBM ITB), ja kehittää sekä toteuttaa SBM ITB tutkimusohjelmassa. Sekä toiminnalliset ja akateemisen tason, SBM ITB on linjassa politiikan ministeriön Research, Technology, ja Higher Education Indonesiassa. Esimerkiksi edistämällä tiedekunnan SBM ITB on suunnitellut palkkausjärjestelmä perustuu kolmeen akateemista toimintaa: opetus, tutkimus ja yhteisöpalvelut (perustana korkeakoulutuksen Indonesia) .Tämä tilanne johtaa tiedekunnan jäsenet tasapainottaa näitä kolmea joilla vahvistetaan heidän osaamista ja edistää SBM ITB: n missio.

tunnustaminen Kuten edellä todettiin, vuonna 2015 ITB sijoittui ykköseksi listalla parhaista yliopistoista vapauttaa Tiede-, teknologia- ja Higher Education. Vuonna 2009 vain kuusi vuotta perustamisensa jälkeen joulukuussa 2003, SBM ITB sai tunnustusta SWA Magazine (http://www.swa.co.id, hyvin mitoitettu-lehdessä Indonesiassa), parhaana MBA-ohjelma Indonesiassa. Lehdessä tunnustettiin IBE (Integroidun Business Experience) tarjoamat SBM ITB yhtenä innovatiivisimmista tarjoamia ohjelmia kauppakorkeakouluissa.

Erittäin korkea julkinen maine SBM ITB on osoituksena lowstudent ottamista rate.The pääsy korko suorittaville ohjelmia vuosina 2014-2015 oli vain 4%. Oli 3207 hakijoiden 136 saatavilla paikoista perustutkintoa ohjelmia. Suhteessa 24: 1, SBM ITB on tullut yksi halutuimmista kauppakorkeakouluissa Indonesiassa.

Sijainnit

  • Bandung

    Lebak Siliwangi, Coblong, Bandung, Jawa Barat, Indonesia, , Bandung

  • Jakarta

    Jakarta, Indonesia

    Kysymyksiä