Keystone logo
© BIMM University
School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

Johdanto

Tietojenkäsittelyn riskinhallinta (SIRM) On tunnettu keskus, joka tarjoaa ohjelmia molemmissa Opiskelija ja Jatko Eri tasoilla, kuten Cyber ​​Security, Information Security and Assurance, Business Management, Health Care Management ja Computing. SIRM-ohjelmat olemme Hyväksytty eri yliopistoissa Myöntämään tutkintoja onnistuneille opiskelijoillemme. SIRM On edelläkävijä käytössä ISACA Mallisuunnitelma sen tietoturvaan ja varmuuteen CISA: n kanssa Ja CISM Ohjelma Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuodesta 2007 lähtien olemme kehittäneet asiantuntemusta tietoturvan ja varmuuden tarjoamisessa. Ja Business Management -ohjelmat yhteistyössä eri Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa Greenwichin yliopisto, University of Gloucestershire, Derbyn yliopisto, Chesterin yliopisto ja Anglia Ruskin University.

SIRM On onnistunut saavuttamaan yhteistyösopimuksen rahoitussopimuksen kanssa Brooklands College (Joka on julkinen rahoittama korkeakoulu), tasolle 4 ja sitä korkeammalle Apprenticehsips-tutkinto Cyber ​​Securityissa.

SIRM on Hyväksytty koulutus- ja rahoitusjärjestö Ja se on julkaistu ROTO-rekisteri (Koulutusorganisaatioiden rekisteri). SIRM On myös onnistunut rekisteröitymään RoATP (Oppisopimuskoulutuksen rekisterin rekisteri). Olemme myös Jonka ATHE on hyväksynyt (Palkinnot koulutuksille ja korkeakoulutukselle), ASIC (Kansainvälisten korkeakoulujen akkreditointipalvelut), AISABE (Tietoturvatarkastajien liitto ja yritysjohtajat).

SIRM perustuu Lontoo, Joka on sydän Yhdistynyt kuningaskunta. Kampus sijaitsee Ilford, Joka sijaitsee Lontoon itäosassa 1 minuutin kävelymatkan päässä Ilford-junasta (yli maan päällä) ja Town Centeristä. Liverpool Street ja Lontoon keskusta ovat vain 15 minuutin ajomatkan päässä kampuksistamme. SIRM On muodostanut a Yritysosasto Jossa yritystason koulutusta tarjotaan molemmille Julkinen ja yksityinen. Olemassaolevilla opiskelijoillamme on mahdollisuus liittyä yritysosastoomme työkokemukseen opiskeluaikana SIRM. Tämä varmistaa paitsi työkokemuksen, mutta tarjoaa sinulle reitin täysipäiväiseen työhön SIRM tai mikä tahansa muu organisaatio (Riippuu avoimesta saatavuudesta). Cyber ​​Security työpaikat ovat saatavilla kaikkialla maailmassa, ja jos sinulla on Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinto, joka on maailmanlaajuisesti vahvistettu, voit olla turvallisuuden tunne tulevaisuuden omalla alalla.

SIRM Käyttää laajaa opetus-, oppimis- ja arviointimenetelmää, joka sisältää luentojen, opetusohjelmien ja seminaarien (riippuen opiskelijan opinnäytetyöstä riippuen esimerkiksi f / t, p / t tai online). Korostamme merkittävästi opiskelijoiden itsenäisen oppimisen merkitystä. Olemme sitoutuneet edistämään siirrettävää, työllistettävyyttä ja opiskelutaitojen kehitystyötä koko koulun sisällä ja sisällyttämään henkilökohtaisen kehityksen suunnittelun koulutusohjelmiin. Tavoitteenamme on tehdä tämä tukemalla ja edistämällä oppimista ja opetusta SIRM Sekä henkilökunnalle että opiskelijoille. Henkilökunta SIRM, Toimii yhteistyössä tiedekunnan, opiskelijoiden ja akateemisen hallinnon kanssa kehittämään oppimiskulttuuria, joka arvostaa ja palkitsee opettamista, kunnioittaa ja tukee oppijoiden yksilöllisiä eroja ja kannustaa luomaan oppimisympäristöjä, joissa eri oppilaat voivat oppia ja ylistää.

Sijainnit

  • London

    Becketts House, 2-14 Ilford Hill, IG1 2DA, London

Kysymyksiä