Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Johdanto

Ydinkeskustassa Los Angeles, SCI-Arc on innovaatiokeskuksena ja yksi maan harvoista itsenäistä arkkitehtuuria kouluissa.

Viesti johtajan

SCI-Arc laajenee aina ja lisätään sen tavoitteita. Globalisoituvassa aikakauden, muotoilu merkitystä kuin koskaan ennen, ja meillä on kyky hämmästyttää maailmaa esittelemällä kaikki eri tapoja, joilla muotoilu voi muuttaa sitä.

Mission Statement

SCI-Arc: n tehtävänä on reimagine hyvin reunat arkkitehtuuri, valistaa arkkitehtien harjoittaa, spekuloida, ja innovoida.

History of SCI-Arc

SCI-Arc perustettiin vuonna 1972 Santa Monica ryhmä tiedekunnan ja opiskelijoita, jotka halusivat lähestyä arkkitehtuuria kokeellisesta näkökulmasta kuin perinteiset kouluissa tarjotaan.

Ihmiset

SCI-Arc johdolla, tiedekunnan ja henkilökunnan tulevat erilaisista taustoista ja maissa, mikä globalism laitoksen ja sen ylioppilaskunnassa.

Laitos

Omalla neljäsosa mailin mittainen kampus, SCI-Arc tarjoaa opiskelijoille integroidun sarja resursseja, jotka tukevat akateemista edistymistä ja kokeilua.

Akkreditointi

Ja jatko ammatillinen tutkintotodistuksia SCI-Arc on akkreditoitu sekä kansallisten Architectural akkreditoivan Board (Naab) ja Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa (WASC).

Tue School

SCI-Arc tukeutuu hyväntekeväisyys tukea alumni, vanhemmat ja ystävät ylläpitämään meidän maailmankuuluja opetusohjelmia.

Työpaikat

SCI-Arc ylpeä rekrytoinnissa ja säilyttää paras ja lahjakkaimpia ehdokkaiden uran SCI-Arc, ja on omistettu luoda kulttuurisesti rikas, taiteellinen, monipuolisen työympäristön.

Kampuksen ominaisuudet

    Sijainnit

    • Los Angeles

      960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

      Kysymyksiä