Keystone logo
University of Southern Denmark MSc kaupassa, kielessä ja kulttuurissa (Sonderborg/Flensburg)
University of Southern Denmark

MSc kaupassa, kielessä ja kulttuurissa (Sonderborg/Flensburg)

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline *

01 Sep 2024

Request tuition fees

Kampuksella

* EU:n/ETA:n ja Sveitsin kansalaisille sekä hakijoille, joilla on Tanskan oleskelulupa I muille kuin EU:n/ETA:n kansalaisille, joilla ei ole voimassa olevaa oleskelulupaa, määräaika on 01.02.2024.

* täysi -opiskelijoille Pohjoismaista tai EU/ETA -maista ja Sveitsistä; 3 100 euroa/lukukausi opiskelijoille, joilla on EU: n/ETA: n kansalainen tai Sveitsin kansalainen

Johdanto

Kauppatieteiden maisteri kaupassa, kielessä ja kulttuurissa käsittää 2 vuoden jatko -opinnot kansainvälisen liiketalouden ja vieraiden kielten BA -tutkinnon jälkeen. Kolmen lukukauden opetuksen lisäksi yksi lukukausi on varattu pro gradu -tutkielman kirjoittamiseen.

Miten opinto -ohjelma on järjestetty?

Kun valitset Flensburgin liiketalouden, kielen ja kulttuurin maisterin, olet jo varmistanut, että opinnoillasi on kansainvälinen ulottuvuus. Tämän maisteriohjelman ohella voit opiskella erilaisia kansainvälisen johtamisen aloja, joita tarjotaan saksalaisessa jatko -opinto -ohjelmassa MA Management Studies.

Nämä kaksi maisteriohjelmaa täydentävät monin tavoin toisiaan, mikä tarkoittaa, että integrointi on mahdollista. Näin voit suorittaa saksalaisen tieteen maisterin (120 op) ja tanskalaisen tieteen maisterin (myös 120 op) kahden vuoden kuluessa. Jos päätät suorittaa molemmat ohjelmat samanaikaisesti, tietysti työmääräsi ylittää 120 op (riippuen tietysti valitsemistasi valinnaisista kussakin tapauksessa). Kuitenkin kunkin opinto -ohjelman pro gradu -tutkielma on toisen ohjelman hyvitys, mikä tarkoittaa, että sinun on kirjoitettava vain yksi opinnäytetyö, edellyttäen tietysti, että noudatat University of Southern Denmark -yhtiön asettamia muodollisia vaatimuksia sekä Flensburgin yliopisto.

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä