Keystone logo
South East European University

South East European University

South East European University

Johdanto

Kaakkois-Eurooppa on yksityinen, voittoa korkeakoulu koostuu tiedekuntien, ja -laitosten erikoistuneiden sosioekonomiset tieteet.

Tiedekunnat ovat järjestäytyneen yksiköiden tiedekunnan, ja ne toimivat tiedekuntaneuvostossa ja University politiikan puitteet hyväksymä yliopiston hallitus tai sen työvaliokunnan. Kaakkois-Euroopan yliopisto koostuu viidestä tiedekuntaa: Faculty of Contemporary Sciences ja tekniikat, Tiedekunta kielten, kulttuurien ja Communication, tiedekunta, Hallintotieteiden tiedekunta ja valtio-oppi ja Tiedekunta Taloustieteiden.

Tehtävänä yliopiston määritellään perussäännön (01 joulukuu 2008) on pridrzhauva pyrkimyksiä ottaa opetuksen ja akateemisen tutkimustyön korkeakoulutuksen järjestelmään maassa, tarjoamalla yhtäläiset mahdollisuudet kaikille perustuu oikeudenmukaisuuteen ja ansioita. Aktiivinen yhteistyö muiden yliopistojen, sekä Makedoniassa ja megjunrodni yliopistojen yksi avaintekijöistä yliopiston tehtävänä.

Päätavoitteena että yliopisto ajetaan ja onnistui osaltaan korkeakoulutuksen albaniankielisen, keskinäisen etnisten ryhmien ymmärrystä ja antaa povekjejzichen ja monikulttuurinen lähestymistapa opetukseen ja tutkimukseen kehittämällä opetussuunnitelmia mukaisesti eurooppalaisia ​​ja kansainvälisiä normeja.

Hallintoelimet yliopiston hallituksen yliopiston rehtori, senaatin ja rehtorin neuvosto.

Kaakkois-Eurooppa Se sijoittuu kolmanneksi valtion tasolla välillä 19 yliopistoissa maassa. Tämä sijoitus toteutuu ulko- evalvatori CIO Tong yliopistossa Shanghaissa.

Sijainnit

  • Skopje

    Arhiepiskop Angelarij, nr.1, 1000, Skopje

    • Tetovo

      Илинденска бр.335, 1200, Tetovo

    Kysymyksiä