Keystone logo
Setanta College

Setanta College

Setanta College

Johdanto

Tervetuloa Setanta College , joka on kansainvälisesti tunnettu huippuyksikkö kaikilla vahvuuden osa-alueilla

Vuonna 2006 perustettu intohimomme on auttaa ihmisiä ymmärtämään täyden potentiaalinsa räätälöityjen kurssien avulla, joissa tarjoamme sekä teknisiä että henkilökohtaisia taitoja, jotka mahdollistavat ihmisillemme loistavan uransa.

Tule mukaan - ja katso, mitä voimme saavuttaa yhdessä.

Lyhyt historia Setanta College

Liam Hennessy, Setanta College akateeminen johtaja

45764_1.jpg

Tohtori Liam Hennessy FRAMI on harjoituksen fysiologi, vahvuus ja hoito valmentaja ja entinen kansainvälinen urheilija. Liam aloitti Fitnessin johtajana IRFU: n kanssa vuonna 2000, ja sen tehtävänä oli luoda rakenteita ja menetelmiä, joilla autetaan Irlannin rugbia kilpailemaan ammatillisessa aikakaudessa. Sen rooli kattoi eliittijoukon kuntoilun ja vahvuuden ja kunnostamisen valvonnan sekä rekrytoi henkilöstön luomaan ja työskentelemään akatemioiden sisällä kehittämään nuorempia pelaajia koko maassa.

Vaaditun 30 plus -henkilöstön rekrytoinnin aikana osoittautui vaikeaksi löytää ammattilaisia, joilla oli sekä näiden keskeisten tehtävien edellyttämä akateeminen että käytännön valmennuskokemus. Hennessyn filosofian toteuttamiseksi ja pitkän aikavälin kehitystyön keskittämiseksi tarvitaan henkilöstöä, joka ymmärtää suorituskyvyn ja vahvuuden ja hoitamisen keskeiset periaatteet, mutta myös kykyä soveltaa näitä periaatteita ja valmentajaa.

Ratkaisu

45765_2.jpg

Tohtori Hennessy on kehittänyt sarjan koulutusmoduuleja, jotka sisältävät uusimman ajattelun Performance Science and Strength and Conditioningissa, mutta keskittyivät myös käytännön sovelluksiin ja valmennukseen. Hennessyn ohjauksessa ja ohjauksessa Hennessyn henkilökunta koulutettiin käyttäen näitä ainutlaatuisia moduuleja. Monet tämän IRFU-järjestelmän tutkinnon suorittaneista ovat siirtyneet rooleihin Premier League, NFL, World Rugby ja monet muut maailmanlaajuiset ammattilaisurheilujärjestöt.

Setanta College perustettiin

45766_3.jpg

Hennessy perusti Setanta College vuonna 2006 kehittämänsä ja kehittyneiden koulutusmoduulien avulla vuonna 2006. Nämä moduulit akkreditoitiin sertifiointi- ja tutkintotasolle osa-aikaisen sekoitetun oppimisen kautta QQI: n (Quality and Qualifications Ireland) kautta. tunnustettu akkreditointielin.

Yhteistyössä World Rugbyn kanssa on kehitetty räätälöityjä verkkomoduuleja, joita käytetään nyt World Rugbyn maailmanlaajuisena kuljettajakoulutusstandardina valmennusta ja voimaa ja hoitoa varten. Tähän ohjelmaan on tähän mennessä osallistunut 35 000 osallistujaa ympäri maailmaa.

Colorado USA: ssa sijaitseva National Strength and Conditioning Association, jossa on 30 000 plus jäsentä, ja Kaliforniassa Yhdysvalloissa sijaitseva Titleist Performance Institute, jossa on yli 15 000 sertifioitua ammattilaista, tunnustavat ja hyväksyvät Setanta College -ohjelmat.

Setanta College on tehnyt yhteistyötä maailmanlaajuisesti perustettujen urheiluteknologiayritysten, kuten Orrecon, StatSportsin, ForceDeckin ja Organic Motionin kanssa, ja sillä on Padraig Harringtonin johdolla toimiva neuvoa-antava komitea, joka koostuu maailmankuuluista asiantuntijoista ja ammattilaisista.

Suoritustiede ja vahvuus

45767_4.jpg

Suorituskyky Tiede ja vahvuus ja ilmastointi on tulossa maailmanlaajuisesti tunnustettu ammattilainen Pathway liikunta ja yleistä hyvinvointia teollisuudenaloilla. Ohjelmamme kattavat laajan valikoiman aiheita toiminnallisesta seulonnasta, vastustuskoulutuksesta ja perustavanlaatuisesta liikkumisesta ravitsemukseen, valmennukseen ja urheiluteknologiaan.

Sekä täysipäiväiset että osa-aikaiset ohjelmat (verkossa) on suunniteltu kattamaan uusimmat akateeminen ajattelu ja tutkimus, mutta keskittyvät käytännön sovelluksiin. Moduulit päivitetään kahden vuoden välein, mikä on ainutlaatuinen koulutusalalla.

Online-ohjelmien tarjoamisen lisäksi Setanta College yhteistyössä yliopistojen kanssa sekä Irlannissa että kansainvälisesti. Teemme yhteistyötä myös akateemisten laitosten ja teknologiayritysten kanssa ympäri maailmaa, joissa tehdään tutkimusta ja validoidaan ja testataan uusinta teknologiaa.

Irlannin palontorjunta on sponsoroinut master-opiskelijaa ymmärtämään, miten S

Laadunvarmistus Setanta College

Setanta College tarjoaa koulutusohjelman ja sekä vähäiset että erikoiskoulutuksen, jonka laatu ja pätevyys Irlanti (QQI) vahvistavat ja myöntävät.

Kollegio on kehittänyt yksityiskohtaiset ja tiukat politiikat ja menettelyt sen ohjelmien ja muiden palvelujen laadun varmistamiseksi. Näitä kutsutaan yhdessä laadunvarmistuskäsikirjaksi (QA Manual).

Laadunvarmistuspolitiikka sisältää kollegion sitoumuksen julkaista laadunvarmistuspolitiikkaa ja -raportteja koskevat tiedot helposti saatavilla olevalla tavalla.

Kaikki palautteet käsikirjassa olevista käytännöistä ja menettelytavoista ovat tervetulleita, ja ne olisi toimitettava sähköpostitse osoitteeseen [email protected] rekisterinpitäjän tietoon.

Sinun Pathway menestykseen

Riippumatta urheilusta, johon olet mukana, tai kiinnostavista alueista meillä on joukko kursseja, jotka antavat sinulle tarvitsemasi pätevyyden.

Sijainnit

  • Ireland Online

    The SportsLab, Thurles Jimmy Doyle Road, Co. Tipperary, Ireland, E41 T6K5, Ireland Online

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä