Keystone logo
Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Johdanto

Sinun intohimo. Soitto. Tulevaisuutesi.

Viestinnän ja taiteen oppilaitos on johtava valinta opiskelijoille, jotka haluavat korkealaatuisen, monitieteisen viestinnän ja taiteen tutkinnon, joka perustuu vankkaan taiteenopetukseen, käsittää nykypäivän digitaalisen kulttuurin ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden johtaa, luoda ja kommunikoida vastuun kanssa , intohimoa ja huippuosaamista.

Jatko-opinnot

Dynaaminen yhteisö, joka koostuu tutkijoista, teoreetikoista, kriitikoista ja ammattilaisista, kommunikaatio- ja taidekorkeakoulun jatko-opinnot tarjoaa opiskelijoille upean oppimiskokemuksen, joka yhdistää teorian ja käytännön osatekijät tavoilla, joilla opiskelijat voivat tunnistaa, testata ja kääntää kurssimateriaalin akateemisiin, ammatillisiin ja työpaikan asetuksiin.

Jatko-opinnot tarjoaa tällä hetkellä kaksi maisteritason ohjelmaa, mukaan lukien viestinnän ja museoiden ammatit. Lisäksi tarjotaan kolme kaksoistutkintovaihtoehtoa, mukaan lukien kolme kiihdytettyä BA / MA-ohjelmaa ja kaksoistutkinto-tutkinto diplomatian ja kansainvälisten suhteiden koulussa.

Jatko-ohjelmat

Tieto-, digitaali- ja kulttuuriteollisuus kasvavat harppauksin. Noin viimeisen kymmenen vuoden aikana viestinnän ja kuvataiteen / esittävän taiteen tutkintojen kysyntä on kasvanut yli 50 prosenttia.

Vastauksena näihin jännittäviin suuntauksiin Seton Hall Universityn viestinnän ja taiteen korkeakoulu mahdollistaa innovatiivisen, aidon ja ammattimaisen vuorovaikutuksen akateemisessa, sosiaalisessa, taiteellisessa ja teknologisessa ympäristössä. Sen monipuoliset ja joustavat, humanistisiin tieteisiin ankkuroituneet ohjelmat, joissa on huipputeknologiaa ja innovatiivisia opetussuunnitelmia, tarjoavat mahdollisuuksia tarkoituksenmukaiseen yhteistyöhön tieteenalojen välillä. Ja sen ihanteellinen sijainti - vain muutaman minuutin päässä New York Citystä - tarjoaa opiskelijoille runsaasti harjoittelu- ja verkostoitumismahdollisuuksia heidän ulottuvillaan.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Apurahat ja rahoitus

  Valmistuneiden tiedotustilaisuudet

  Liity meihin verkossa saadaksesi lisätietoja ohjelmistamme!

  Opiskelijoiden suosittelut

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  Sijainnit
  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

   • facebook
   • instagram
   • twitter
   • youtube

  Kysymyksiä