Keystone logo
Shantou University

Shantou University

Shantou University

Johdanto

Tietoa SIE: stä

Shantou University (STU), joka perustettiin vuonna 1981 ,, on kattava yliopisto, jota tukevat Kiinan opetusministeriö, Guangdongin maakunnan hallitus ja Li Ka Shing -säätiö ja joka on ainoa julkinen yliopisto maailmassa, joka saa pitkäaikaisen rahoituksen. Li Ka Shing -säätiöstä. Vuosina 2016 - 2018 STU sijoittui Times Higher Educationin (THE) World University Rankingin 601. – 800. Sijalle kolmena peräkkäisenä vuotena. Vuonna 2017 Best Chinese University Ranking, STU sijoittui 49. sijalle "Tieteellisen tutkimuksen laatu". Vuonna 2017 STU: n tiedekunta ja opiskelijat julkaisivat Cell-, Nature- ja Science (CNS) -lehdissä julkaistujen papereiden lukumäärän 18. sijalle, ja Citations Per Paperin määrä oli sijoittunut viidenneksi Manner-Kiinan yliopistojen joukossa.

STU (Agency Number: 10560) on kiinalaisen hallituksen apurahan (CGS-stipendin) opiskelijoiden nimetty yliopisto. Yliopisto on tarjonnut kansainvälisille opiskelijoille tutkinto- ja ei-koulutusohjelmia vuodesta 1986 lähtien. Syyskuussa 2018 perustettiin STU: n kansainvälisen koulutuksen koulu tarjoamaan parempaa koulutusta STU: ssa opiskeleville kansainvälisille opiskelijoille. STU: n kansainvälisen koulutuksen koulu integroi yliopiston opetusresurssit, jotta kansainväliset opiskelijat saavat laadukkaita koulutusohjelmia ja koulutusohjelmia, edistävät kansainvälisen koulutuksen kehittämistä ja edistävät kulttuurivaihtoa ja viestintää.

116574_Shantou2-1.png

Kiinan hallituksen apuraha

Kiinan hallitus on perustanut joukon täydellisiä stipendiohjelmia ja osittaisia stipendiohjelmia, joilla sponsoroidaan kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan kiinalaisia yliopistoja. CGS-apuraha kattaa lukukausimaksut, majoitusmaksut, stipendin ja kattavan sairausvakuutuksen. Shantou University (viraston koodi: 10560) on yksi CGS: n stipendinopiskelijoille nimetyistä yliopistoista Kiinassa. CGS-stipendin hakuaika on tammikuu-huhtikuu vuosittain. Hakemuksen yksityiskohdat toimitetaan kotimaasi ulkomaille suuntautuvan tutkimuksen lähettäville viranomaisille (kotimaahanne tai muulle nimetylle virastolle).

Shantou

Longcoastallines andapleasantsubtropicalmarineclimateprovidecialityhyvinvointihankkeissa. Kauniit suihkulähteet, luonnolliset rannat ja hienot saaret sekä sataman ympäröivä merimaisema muodostavat henkeäsalpaavan ympäristön, joka on erityisen houkutteleva niille, jotka haluavat paeta kiireisestä elämästä. Syöpätropi kulkee Shantoun kaupungin pohjoispuolella. Eteläisellä subtrooppisella vyöhykkeellä sijaitseva Shantou on lämmin ja kostea, ja siinä on riittävästi auringonpaistetta ja sateita sekä pitkä jäätymättömyys. Shantou on yksi merentakaisten kiinalaisten ensisijaisista kotikaupungeista. Sen jälkeen eksoottinen kulttuuri, jonka he tuovat takaisin kaupunkiin, sekoittuvat sitten perinteiseen kulttuuriin, joka muodostaa erityisen paikallisen maun.

116575_Shantou5-1.png

Sijoituksemme

 • Times Higher Education World University Rankingissa 2015, 2016 ja 2017 kolme kertaa.
 • Kaksinkertaisesti sijoittui numeroihin Nr.161-170 Times Higher Education Asian University-rankingissa 2016 ja 2017.
 • Nuorten yliopiston sijoitteluissa 2017, joka on yksi Kiinan kahdesta yliopistosta, jotka tulevat listalle (toinen on Suzhoun yliopisto).
 • Maailman yliopiston sijoituspaikkojen keskusyksikön (CWUR) maailman yliopiston sijoituspaikkojen 2017 mukaan 79. sijalla Manner-Kiinan listattujen yliopistojen joukossa.
 • Sijoitettu ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain Uutiset Paras Global Universities Ranking 2018, ottaen 94th listalle listattujen yliopistojen Manner-Kiinassa.
 • Sijoitti QS-yliopiston Rankings-Aasiaan 2018, ja se oli 64. sijalla Manner-Kiinan listattujen yliopistojen joukossa.
116576_Shantou4-1.png

Sijainnit

 • Shantou

  Xinling Road,22, 515000, Shantou

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä