Keystone logo
Shikoku University

Shikoku University

Shikoku University

Johdanto

Shikoku University pitää perusperiaatteena "Holistisen itsenäisyyden" mottoa. Kaikki tiedekunta ja henkilökunta toimivat tiiminä ja tukevat opiskelijoita, jotta he voivat luottavaisin mielin päästä ennalta arvaamattomien tapahtumien maailmaan, kuten COVID-19-pandemiaan, ja lopulta toteuttaa unelmansa.

Tämän seurauksena opiskelijoidemme tyytyväisyys luokkiin ja luentoihin on erittäin korkea. Valmistuneiden rekisteröityjen sairaanhoitajien ja ravitsemusterapeuttien työllisyysaste ja kansallisten kokeiden onnistumisaste ovat myös erittäin korkeat. Suuri osa opiskelijoistamme on myös läpäissyt virkamiehen työllisyyskokeen. Parannamme nyt opetuksellista sisältöämme ja laatua parantamalla tieto- ja viestintätekniikkaympäristöämme. Olemme myös toteuttaneet lukion ja yliopiston artikulaatiouudistuksia, joiden odotetaan luovan uutta arvoa. Autamme oppilaitamme saamaan korkeamman pätevyyden laajentaakseen työmahdollisuuksiaan.

Olemme ylpeitä runsaista stipendiohjelmistamme, huippuluokan urheilumahdollisuuksista, vapaaehtoistoimintamahdollisuuksista, uusista kumppanuuksista merentakaisten yliopistojen kanssa, mukaan lukien kaksoistutkinto-ohjelmat, ja 'AI-sovellusten henkilöresurssien kehittämisohjelmista', jotka tekevät Shikoku University erityisen.

Olemme sitoutuneet tekemään jatkuvasti töitä, jotta paikallinen yhteisö ja teollisuus luottavat meihin, ja samalla tekemään Shikoku University paljon houkuttelevampi nykyisille ja tuleville opiskelijoille. Toivotamme sinut tervetulleeksi yliopistoomme.

Sijainnit

  • Tokushima

    Tokushima, Japani

    Kysymyksiä