Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Johdanto

Matkailu- ja ravintola-alan pätevyyden nostamisen on oltava siellä, missä toiminta on. Se on Aasia, maailman nopeimmin kasvava matkailualue. Aasian kulttuuri on perinteisesti tervetullut, ja huolenpito yksityiskohtiin on aasialaisen palvelun tunnusmerkki. Kansainväliset matkailijat luokittelevat lentoyhtiöt, lentokentät, nähtävyydet ja hotellit maailman parhaiden joukkoon. Ja ei ole parempaa paikkaa ajaa tällä “Aasian aallolla” kuin Hong Kong.

Maailmanluokan hotelli- ja matkailukoulu

Hongkongin ammattikorkeakoulun (PolyU) hotelli- ja matkailuhallinnon koulu ( SHTM ) on 45 vuotta vanha, mutta siinä lyhyessä ajassa se on kehittynyt huomattavaa vauhtia maailmanlaajuiseksi johtajaksi. Erinomaisen maineemme vahvistavat lukuisat riippumattomat tahot, jotka luokittelevat meidät jatkuvasti maailman parhaiden hotelli- ja matkailukoulujen joukkoon.

  • Maailman ykkönen "Hospitality and Tourism Management" -kategoriassa ShanghaiRankingin Global Ranking of Academic Subjects 2023:ssa seitsemättä vuotta peräkkäin
  • Maailman ykkönen "Kauppa, johtaminen, matkailu ja palvelut" -kategoriassa yliopistojen akateemisen suorituskyvyn mukaan vuodesta 2022/2023 kuuden peräkkäisenä vuotena
  • Kansainvälisesti ykkönen "Hospitality, Leisure, Sport & Tourism" -aihealueella CWUR Rankings by Subject -luokissa vuonna 2017
  • No. 2 maailmassa yliopistopohjaisten ohjelmien joukossa "Hospitality and Leisure Management" -aihealueella QS World University Rankings by Subject 2023:ssa seitsemättä vuotta peräkkäin

SHTM on pitkään tunnustettu huippuosaamisen keskukseksi, mikä on esimerkki mottomme Leading Hospitality and Tourism .

Opetus- ja tutkimushotelli – Hotel ICON

Perustamalla Hotel ICON, uraauurtava opetus- ja tutkimushotelli, SHTM : n johtava rooli vieraanvaraisuuden tutkimuksessa vahvistuu. Hotellissa on jo toteutettu eri painopisteitä sisältäviä tutkimushankkeita. Kolme erillistä huonetta - "Huomisen vierashuoneet" - on luotu helpottamaan syvällisempää tutkimusta edistyneiden konseptien soveltamisesta hotellihallinnan alalla koko teollisuuden edistämiseksi.

Yhdessä Hotel ICONin kanssa innovatiiviset ohjelmamme innostavat uutta intohimoisten, uraauurtavien ammattilaisten ja opiskelijoiden sukupolvea ottamaan johtoaseman vieraanvaraisuus- ja matkailualalla. Sen avulla siirrymme vieraanvaraisuuden ja matkailualan koulutuksen visiosta todelliseksi globaaliksi kuvakkeeksi.

Kansainvälinen tiedekunta ja monipuoliset ohjelmat

SHTM llä on vahva kansainvälinen tiimi, jossa on yli 90 tutkijaa, joilla on monipuolinen kulttuuritausta ja joilla on yli 400 vuoden kokemus hotelli- tai matkailualalta. Joten anna lahjakkaiden tiedekuntamme viedä urapolkusi uusiin korkeuksiin, olipa kyseessä sitten hotelliala, ruokapalvelu, matkailu tai matkailu. Koulu tarjoaa hotellihallinnon ja/tai matkailun johtamisen perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, jotka johtavat filosofian tohtoriin (Ph.D.), hotelli- ja matkailuhallinnon tohtoriin (D.HTM), maisteriin (MSc) ja kandidaattiin. (BSc).

Liity meihin ja Excel!

Rankingit

Maailmanluokan hotelli- ja matkailukoulu

Maailman ykkössijaksi "Hospitality and Tourism Management" -kategoriassa ShanghaiRankingin Global Ranking of Academic Subjects 2023:ssa seitsemäntenä peräkkäisenä vuonna ja sijoittui maailmanlaajuisesti ykköseksi yliopiston "Commerce, Management, Tourism and Services" -kategoriassa. Sijoitus akateemisen suorituskyvyn mukaan vuosina 2022/2023 kuuden vuoden peräkkäin, sijoittui CWUR Rankings by Subject 2017 -luokituksen mukaan maailman ykköseksi aihealueella "Hospitality, Leisure, Sport & Tourism" ja sijoittui sijalle 2 Maailman yliopistopohjaisten ohjelmien joukossa "Hospitality and Leisure Management" -ainealueella QS World University Rankings by Subject 2023:ssa seitsemättä vuotta peräkkäin, SHTM on alan huippuosaamisen symboli, joka on esimerkki sen mottosta Leading Hospitality and Tourism.

Sijainnit

  • Kowloon

    School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon, , Kowloon

Kysymyksiä