Keystone logo
Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Johdanto

Annamme oppimisen järkeä.

Kauppakorkeakoulussa huippututkimus kohtaa alueellisen julkisen yliopiston perheilmapiirin. Kampuksemme ovat alueella, mutta paikka ei rajoita ideoitamme. Lähes 3 000 opiskelijalla kuulumme melko pienempiin korkeakouluihin. Opiskelija-opettaja-suhde 15:1 antaa kuitenkin opiskelijoillemme mahdollisuuden kehittää terveitä henkilökohtaisia mentorointisuhteita ohjaajiensa kanssa ja tarjota heille näkemystä ja apua tavoilla, jotka olisivat mahdottomia suuremmassa luokkahuoneessa. Business Gate Academyssa opiskelijat saavat arvokkaita käytännön ja ongelmanratkaisutaitoja työskennellessään todellisten bisnestapausten parissa. Sleesian yliopistossa inspiroimme kasvuasi ja kehitämme luonnollista luovuuttasi. Menestyksekäs tulevaisuutesi on liikkeellepaneva voimamme!

190437_0I0A98962.jpg

Vuonna 1991 perustetussa Sleesian yliopistossa Opavassa (SU) on kolme tiedekuntaa ja kaksi yliopistoinstituuttia:

  • filosofian ja luonnontieteiden tiedekunnassa Opavalla
  • Kauppakorkeakoulu Karvinassa
  • Opavan julkinen tiedekunta
  • Opavan matemaattisessa instituutissa
  • Fysiikan instituutti Opavalla

Sleesian yliopisto on Euroopan yliopistoliiton laillinen jäsen ja arvostetun HR Excellence in Research -palkinnon haltija. Vuonna 2022 SU sijoittui QS EECA University Rankingsissa sijalle 231-240. Kaikki tarjotut opinto-ohjelmat ovat Tšekin tasavallan opetus-, nuoriso- ja urheiluministeriön täysin akkreditoimia.

Olemme avoimia maailmalle.

Haluaisitko opiskella, työskennellä tai tehdä tutkimusta ulkomailla? Kansainvälistyminen on yksi missiomme ydinkivistä, ja SU SBA tekee yhteistyötä yli 60 yliopiston kanssa pääasiassa Euroopassa, mutta myös Yhdysvalloissa, Japanissa, Taiwanissa tai Kiinassa tarjoten opiskelijoilleen ja henkilökunnalleen runsaasti mahdollisuuksia Erasmus+:n kautta. Horisontti 2020 tai useita muita vaihto-ohjelmia ja yksittäisiä apurahoja. Vuonna 2023 EU:n STARS-allianssi, jonka ylpeä jäsen SU on, myönsi Euroopan komissiolta arvostetun eurooppalaisen yliopiston statuksen.

Voiko tiede olla hauskaa?

Yliopistossamme opiskelevat nuoret kiinnostuneena, tarmokkaasti ja innokkaasti selvittämään mysteereitä ja löytämään uusia asioita, antavat kysymykseen myöntävän vastauksen. Jatko-opintojen ja tohtoriohjelmien opiskelijat voivat osallistua tutkimustoimintaan ja hakea vuoden mittaista stipendiä Student Grant Competition -kilpailussa.

Sijainnit

  • Karvina

    Silesian University in Opava School of Business Administration in Karviná Univerzitní nám. 1934/3, 73340, Karvina

Kysymyksiä