Keystone logo
© Singapore University of Social Sciences
Singapore University of Social Sciences

Singapore University of Social Sciences

Singapore University of Social Sciences

Johdanto

SUSS tarjoaa sovellettua koulutusta, joka on suunnattu sekä vastavalmistuneille että aikuisopiskelijoille yhteiskuntatieteiden ja tieteenalojen alalla, joilla on vahva vaikutus ihmisen ja yhteisön kehitykseen. Se tarjoaa yli 90 perustutkinto- ja jatko-ohjelmaa 5 koulussa:

  • SR Nathanin inhimillisen kehityksen koulu
  • Kauppakorkeakoulu
  • Humanististen ja käyttäytymistieteiden korkeakoulu
  • Oikeustieteen korkeakoulu
  • Tekniikan korkeakoulu

Nämä ohjelmat ovat saatavilla kokopäiväisenä ja osa-aikaisena opiskelutilassa joustavassa ja modulaarisessa Pathways -muodossa, jotta ne palvelevat sekä vasta koulunsa päättäneitä että aikuisopiskelijoita. Yliopiston monipuolinen opiskelijaprofiili mahdollistaa koulunsa päättäneiden opiskelujen rinnalla aikuisten työkokemuksen omaavien osa-aikaisten opiskelijoiden kanssa, mikä tarjoaa rikkaan ja ainutlaatuisen oppimiskokemuksen.

SUSSin verkko-opiskelumahdollisuudet ja modulaarinen ohjelmarakenne mahdollistavat myös opiskelijoiden joustavamman tasapainottaa korkeakoulututkinnon suorittamista muiden sitoumusten kanssa. Kokeneet akateemiset ja alan asiantuntijat kehittävät opetussuunnitelmat ja menetelmät varustaakseen opiskelijoille tietoa, avaintaitoja ja pehmeitä taitoja, joiden tarkoituksena on auttaa SUSS-tutkinnon suorittaneita paremmin tulevaa työtä varten.

Sijainnit

  • Singapore

    Singapore University of Social Sciences 463 Clementi Road , 599494, Singapore

Kysymyksiä