Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Johdanto

SIT Graduate Institute tarjoaa kansainvälisesti keskittyneitä maisterin tutkintoja, sertifikaatteja ja ammatillisen kehityksen ohjelmia konfliktien muutoksen, kansainvälisen koulutuksen, kestävän kehityksen ja TESOLin aloilla. Vuodesta 1964 lähtien SIT on valmistanut ammattilaisia menestymään kulttuurienvälisissä ja kansainvälisissä ympäristöissä.

Maisterin tutkinto- ja todistusohjelmat eri sisältöalueilla ja muodoissa

SIT Graduate Institute Valmistaa opiskelijoita ympäri maailmaa olemaan tehokkaita johtajia, ammattilaisia ja kansalaisia. SITjatko- ja ammatillisen kehityksen ohjelmat juurtuvat kokemukselliseen koulutusmalliin, jossa oppiminen tapahtuu teorian ja käytännön yhteydessä. Opiskelijat koulutetaan korkeasti koulutetuiksi harjoittajiksi, joilla on hallitseva tieto ammattinsa teoreettisesta perustasta; kokemus alalta; ja tietoisuus omista kyvyistään, arvoistaan ja etiikastaan.

Opiskelijat voivat valita erilaisista maisteri-, todistus- ja ammatillisen kehityksen ohjelmista aloilla, jotka vaihtelevat kansainvälisestä koulutuksesta kestävään kehitykseen konfliktien muuttamiseen kieltenopetukseen.

SIT on akkreditoinut New England Commission of Higher Education (NECHE) korkeakoulutoimikuntansa kautta. Akkreditointiasemaa koskevat tiedustelut olisi osoitettava toimielimen hallintohenkilöstölle.

Yksityishenkilöt voivat myös ottaa yhteyttä:
Korkeakouluja käsittelevä toimikunta
Uuden -Englannin korkeakoulukomissio
209 Burlingtonin tie | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT on hyväksytty osallistumaan valtion valtuutussopimusten kansalliseen neuvostoon.

Pääsymaksut

SIT Graduate Institute Vastaanottohenkilöstön jäsenet työskentelevät yksitellen jokaisen hakijan kanssa. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua koko prosessin ajan alustavasta kyselystä ohjelmaan ilmoittautumiseen.

Osa-aikaiset, hybridiohjelmamme alkavat kesällä ja kokopäiväiset, globaalit tutkintomme alkavat syksyllä. Tarkista tarkat ohjelmapäivät sinua kiinnostavan ohjelman verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä Admissionsiin, jos sinulla on kysyttävää osoitteessa [email protected].

Apurahat ja rahoitus

Kaikki hyväksytyt opiskelijat, joilla on osoitettu pätevyys, otetaan automaattisesti huomioon käytettävissä olevien palkintojen saamiseksi. Lisähakemusta ei tarvita.

Keltainen nauha -ohjelma Yhdysvaltain veteraaneille

SIT Graduate Institute ylpeänä osallistuu Keltainen nauha Ohjelma, jolloin Yhdysvaltain veteraanit ja heidän huollettavansa voivat ansaita tutkinnon.

Ansioiden apurahat

Palkinnot perustuvat hakemuksesi vahvuuteen, SIT Graduate Institute ohjelmaan.

Lukukausimaksut

Alumni Advantageon 10 000 dollarin palkinto The Experiment in International Living-, SIT Study Abroad- tai International Honors -ohjelmien alumneille, jotta alumnit voivat jatkaa oppimismatkaansa SIT ja laajemmassa World Learning -yhteisössä.

SIT Partners -palkinto kunnioittaa suhteitamme kumppaneihimme. Tämä 10 000 dollarin palkinto on saatavilla SIT Graduate Institute ja lähettävien koulujen nykyisille työntekijöille SIT Study Abroad -ohjelmaan. SIT on lähes 300 kumppania ympäri maailmaa. Jos haluat nähdä, oletko oikeutettu SIT Partner -apurahaan, lähetä kysely täällä.

Vermonteron 8,000 dollarin palkinto hakijoille, jotka asuvat Vermontissa, jossa SITkampus on sijainnut 1960-luvun alusta lähtien, jolloin se perustettiin rauhanjoukkojen koulutuskeskukseksi. Vermontin yhteisön ylpeänä jäsenenä SIT on omistautunut vahvistamaan Vermontin työvoimaa, edistämään johtamistaitoja osavaltiossa ja tarjoamaan globaaleja mahdollisuuksia Vermontersille.

Northern Neighbors -palkinnolla pyritään laajentamaan SITmaailmanlaajuisia mahdollisuuksia osavaltion asukkaille, jotka asuvat SIThistoriallisen kampuksen naapurissa Vermontissa. Tämä 5,000 dollarin palkinto on tarkoitettu hakijoille, jotka asuvat New Englandissa Vermontin ulkopuolella, mukaan lukien Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire ja Rhode Island sekä New Yorkin osavaltio, ja se keskittyy tukemaan maailmanlaajuisesti ajattelevia kansalaisia näissä osavaltioissa.

Lisätietoja

Lukukausialennukset eivät koske SITglobaalikasvatuksen tohtorin tutkintoa (EdD).

Kelpoisuus johonkin suuremmista lukukausialennuksista voi rajoittaa pääsyä ylimääräisiin ansioihin perustuviin apurahoihin. Jos sinulla on kysyttävää taloudellisesta tuesta, ota yhteyttä [email protected].

Sijainnit

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Islanti

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tansania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Etelä-Afrikka

         • Geneva

          Geneva, Sveitsi

          • Amman

           Amman, Jordania

           • New Delhi

            New Delhi, Intia

            • Milimani East

             Milimani East, Kenia

             • Kisumu

              Kisumu, Kenia

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                Kysymyksiä