Keystone logo
Sokhumi State University

Sokhumi State University

Sokhumi State University

Johdanto

Sokhumi State University on Abhasian autonomisen tasavallan ensimmäinen korkeakoulu - Sokhumin osavaltion pedagogisen instituutin suora oikeudellinen seuraaja. Se on vuosisatoja vanha koulu, jolla on georgialaiset koulutusperinteet, kansalliset ja yleisesti tunnustetut arvot, jotka määräävät monikulttuuristen järjestelmien lujuuden.

Yliopiston tehtävänä on kouluttaa eri koulutustason asiantuntijoita, joilla on maailman nykyaikaisia standardeja vastaava yliopistokoulutus, joka perustuu ihmiskunnan pääarvoon - uusimpiin tieteellisiin ideoihin, koulutuksen vastaanottamiseen ja levittämiseen, jolla on korkea järki kansalaisvastuun integraatiosta globaalissa yhteiskunnassa. Yliopiston ovet ovat avoinna kaikille opiskelijoille ja professoreille etnisestä alkuperästä, sosiaalisesta taustasta, poliittisista ja uskonnollisista näkemyksistä huolimatta. Sokhumi State University tärkeintä on kehittää sellaisia tärkeitä aloja kuin georgialaistutkimus, abhasialaiset opinnot, opettajankoulutus, eksakti ja luonnontieteet, humanitaariset ja sosiopoliittiset tieteet, laki ja liiketalous. Samanaikaisesti Sokhumi State University on toteutettava monialaisia aloja, lyhytaikaisia ja tehokkaita ohjelmia työmarkkinoiden kannalta merkityksellisen korkeasti koulutetun henkilöstön, kilpailukykyisten ja nykyaikaisten vaatimusten kouluttamiseksi.

Sokhumi State University auttaa koulutuksen kansainvälistymistä, jatkuvuutta, kestävyyttä ja saatavuutta; Tästä näkökulmasta on tärkeää osallistua aktiivisesti koulutusohjelmiin ja tutkimushankkeisiin yhdessä erilaisten ulkomaisten kumppaneiden kanssa, heidän tukensa, joka puolestaan antaa kansainvälisen tunnustuksen Sokhumi State University .

Sijainnit

  • Tbilisi

    Ana Politkovskaia Street, , Tbilisi

    Kysymyksiä