Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Johdanto

Soita Spaldingin kotiin

Spalding University on koti opiskelijoille, jotka haluavat ansaita tutkinnon samalla kun sitoutuvat ja palvelevat yhteisöä. Toteutamme myötätunnon toimiin joka päivä missiolähtöisellä keskittymisellämme. Teemme vapaaehtoistyötä, opetamme, puolustamme, järjestämme ja annamme. Opiskelijamme ovat aktiivisia yhteisössä ja käyttävät Spaldingin koulutustaan parantaakseen maailmaa. Olemme monipuolinen yhteisö, jonka ydin on sitoutunut osallisuuteen, ja arvostamme opiskelijoita, tiedekuntaa ja henkilökuntaa kaikilta elämänaloilta. Aloita yliopistomatkasi kanssamme ja seuraa intohimojasi.

Osallistava yhteisö

Spaldingissa olemme osallistava yhteisö ihmisistä, jotka eroavat toisistaan pohjimmiltaan. Hyväksymme toisemme nöyrästi sellaisina kuin olemme. Edustamme yhteiskunnan poikkileikkausta. Meillä on Kentuckyn yksityisten korkeakoulujen rodullisesti monipuolisin opiskelijakunta. 31 prosenttia opiskelijoista tunnistaa itsensä värillisiksi ihmisiksi.

Olemme oppijoiden yhteisö, joka koostuu taiteilijoista, veteraaneista, aktivisteista, vanhemmista, uskonnollisista johtajista, LGBTQIA-yhteisön jäsenistä ja urheilijoista. Olemme kaikki näitä ihmisiä ja enemmän. Meillä on erilaisia kykyjä, ihanteita, kulttuureja, taustoja, tavoitteita ja intohimoja. Luomme kaikille opiskelijoillemme kannustavan tilan oppia ja kasvaa.

Vuodesta 1814 lähtien olemme palvelleet yhteisöjämme Nasaretin hyväntekeväisyyssisarten perinteen mukaisesti osallistavan ja myötätunnon hengessä.

Liity perinneemme. Toivotamme sinut tervetulleeksi kotiin.

Pieni kampus, iso kaupunki

Spalding University on pieni kampus, joka sijaitsee Louisvillen energisen kaupungin sydämessä Kentuckyssa. Yksi monista instituutioista ja organisaatioista, jotka tekevät takaisin antamisesta elämäntavan, Spalding University on aktiivinen johtaja SoBron kaupunginosassa. Spaldingin kampusta ympäröivät kauniit historialliset kartanot ja puiden reunustamat kadut etelässä ja Ohio-joen rannat pohjoisessa. Kaupunkimme on tunnustettu yhdeksi Amerikan elävimmistä kaupungeista. Itse asiassa SmartAsset on nimennyt sen uusien korkeakoulututkinnon suorittaneiden suosituimmaksi kaupungiksi, mikä saattaa selittää, miksi yli 70 prosenttia alumeistamme päättää asua Louisvillessä.

Spalding ja Louisville

Spalding University on kaupungin mikrokosmos, jossa elämme. Spalding, jolla on monipuolinen yhteisö ja keskittyy myötätuntoon, heijastaa meitä ympäröivän kaupungin rodullista, taloudellista, kulttuurista ja LGTBQIA-monimuotoisuutta. Opiskelijat osallistuvat Louisvillen yhteisöön harjoittelupaikkojen ja kenttätyön, paikallisen etätyön ja vapaaehtoistyön kautta sekä lukemattomien kumppanuuksien kautta yhteisön yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Elä kaiken keskellä

Louisville tarjoaa kukoistavan taideelämän tunnettujen puistojen ja luonnonympäristön keskellä, ja se on myös yksi Keskilännen parhaista ruokailu- ja kulttuurikohteista. Kaupungissamme on yli 1 000 paikallista ravintolaa, ja National Geographic nimesi sen Top 10 Food City -listalle. Jos etsit viihdettä, taidetta tai ostoksia, meillä on Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, Nulun alue, historiallinen Highlands ja paljon muuta. Louisvillessä on yli 120 puistojärjestelmää, mukaan lukien Waterfront Park. Kaikki tämä ja paljon muuta tekevät Louisvillestä suositun kulttuurikohteen. Matkailijat tulevat Louisvilleen kokemaan taidetta, ulkoilmaseikkailua, trendikästä ruokaa ja kaikenlaista viihdettä. Hyppää autoon tai bussiin ja olet puolen päivän ajomatkan päässä Chicagosta, St. Louisista, Indianapolisista, Cincinnatista, Nashvillestä, Ashevillestä ja muista jännittävistä kohteisiin.

Tehtävämme on palvella muita

Missiomme on liikkeellepaneva voimamme. Se on enemmän kuin jotain, mitä löydät historiastamme tai peruskirjastamme. Me elämme sitä. Me jaamme sen. Olemme ylpeitä siitä. Opit sen ensimmäisestä päivästä kampuksella ja käytät sitä joka päivä luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Ja kun valmistut, otat sen mukaasi maailmaan.

Kampuksen ominaisuudet

Kaupunkikampuksemme, joka sijaitsee Louisvillessä, Kentuckyssa, on jännittävä ja kasvava. Pieni, perheen kaltainen yhteisömme nauttii asumisen mukavuuksista ja kauneudesta jokikaupungissa, joka on yksi parhaista asuinpaikoista Yhdysvalloissa. Naapurustossamme asuminen tarjoaa sinulle pääsyn TARC-kuljetukseen, pyöräteitä ja virkistyspuistoja. Myös Spaldingin keskustan sijainnin ansiosta voit kävellä suosittuihin ravintoloihin, tapahtumiin, konsertteihin ja viihdepalveluihin.

Kaksi asuintaloa tekevät kampuksella asumisesta mukavaa, turvallista ja hauskaa. Kampuksella on kaksi ruokasalia, kuntosali, kampusmyymälä, taidegalleria, meditaatiokeskus, useita virkistys- ja tapahtumapuistoja, opiskelijapysäköinti, Eagle Care -terveysklinikka, neuvontakeskus, urakehitys, 24- tunnin kampuksen turvallisuus ja henkilökohtainen mentorointi ja kehitys henkilöstömme kanssa. NCAA Division III Golden Eagle -joukkueemme sallivat yli 200 tutkijaurheilijan pelata yliopistourheilua.

Beyond the Classroom

Integroimme opiskelijan yksilöllisen kehityksen jokapäiväiseen elämään. Yli 25 organisaatiota ja kerhoa, erilaisia opiskelijapalveluita ja virkistysohjelmia antavat sinun muokata yliopistokokemustasi. Yksilöllisten vahvuuksien löytäminen on opiskelijaelämän ohjelmamme painopiste, ja kehotamme sinua tutkimaan johtamismahdollisuuksia kampuksella, luokkahuoneessa ja yhteisössä.

  Pääsymaksut

  Pääsyvaatimukset

  Jotta voit ottaa automaattisen pääsyn Spalding University , sinun on täytettävä seuraavat kriteerit:

  • 2,50 tai korkeampi kumulatiivinen GPA tai GED 50 tai korkeampi
  • 20 ACT-pisteet tai 1030 SAT:ssa (yhdistetyt kriittisen lukemisen ja matematiikan osapisteet). ACT/SAT-testi-valinnainen sisäänpääsy vähintään 3,00 GPA:lla

  Perustutkintojen valintakomiteamme ottaa huomioon opiskelijaprofiilisi. Jos et täytä automaattisia pääsyvaatimuksiamme, saatat silti olla oikeutettu ehdolliseen pääsyyn.

  Seuraavat vaiheet

  1. Täytä online-hakemus
  2. Pyydä virallinen opintosuoritusote ja ACT- tai SAT-testitulokset. Jos ACT/SAT-pisteesi eivät sisälly kopioosi, pyydä niitä erikseen.
  3. Jätä ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijatukea (FAFSA) varten. Täytä online-hakemus vierailemalla osoitteessa fafsa.gov. Spaldingin koulukoodi on 001960.
  4. Kun sinut on hyväksytty, käy Admitted Student Information -sivulla. Voit lähettää ei-palautettavan ilmoittautumismaksun – tämä varmistaa paikkasi tulevalla luokallamme – ja nähdä seuraavat vaiheet ilmoittautumisprosessissa.

  Sijainnit

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Kysymyksiä