Keystone logo
© Penn State Great Valley
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Johdanto

Soita Spaldingin kotiin

Spalding University on koti opiskelijoille, jotka haluavat ansaita tutkinnon samalla kun sitoutuvat ja palvelevat yhteisöä. Toteutamme myötätunnon toimiin joka päivä missiolähtöisellä keskittymisellämme. Teemme vapaaehtoistyötä, opetamme, puolustamme, järjestämme ja annamme. Opiskelijamme ovat aktiivisia yhteisössä ja käyttävät Spaldingin koulutustaan parantaakseen maailmaa. Olemme monipuolinen yhteisö, jonka ydin on sitoutunut osallisuuteen, ja arvostamme opiskelijoita, tiedekuntaa ja henkilökuntaa kaikilta elämänaloilta. Aloita yliopistomatkasi kanssamme ja seuraa intohimojasi.

Osallistava yhteisö

Spaldingissa olemme osallistava yhteisö ihmisistä, jotka eroavat toisistaan pohjimmiltaan. Hyväksymme toisemme nöyrästi sellaisina kuin olemme. Edustamme yhteiskunnan poikkileikkausta. Meillä on Kentuckyn yksityisten korkeakoulujen rodullisesti monipuolisin opiskelijakunta. 31 prosenttia opiskelijoista tunnistaa itsensä värillisiksi ihmisiksi.

Olemme oppijoiden yhteisö, joka koostuu taiteilijoista, veteraaneista, aktivisteista, vanhemmista, uskonnollisista johtajista, LGBTQIA-yhteisön jäsenistä ja urheilijoista. Olemme kaikki näitä ihmisiä ja enemmän. Meillä on erilaisia kykyjä, ihanteita, kulttuureja, taustoja, tavoitteita ja intohimoja. Luomme kaikille opiskelijoillemme kannustavan tilan oppia ja kasvaa.

Vuodesta 1814 lähtien olemme palvelleet yhteisöjämme Nasaretin hyväntekeväisyyssisarten perinteen mukaisesti osallistavan ja myötätunnon hengessä.

Liity perinneemme. Toivotamme sinut tervetulleeksi kotiin.

Pieni kampus, iso kaupunki

Spalding University on pieni kampus, joka sijaitsee Louisvillen energisen kaupungin sydämessä Kentuckyssa. Yksi monista instituutioista ja organisaatioista, jotka tekevät takaisin antamisesta elämäntavan, Spalding University on aktiivinen johtaja SoBron kaupunginosassa. Spaldingin kampusta ympäröivät kauniit historialliset kartanot ja puiden reunustamat kadut etelässä ja Ohio-joen rannat pohjoisessa. Kaupunkimme on tunnustettu yhdeksi Amerikan elävimmistä kaupungeista. Itse asiassa SmartAsset on nimennyt sen uusien korkeakoulututkinnon suorittaneiden suosituimmaksi kaupungiksi, mikä saattaa selittää, miksi yli 70 prosenttia alumeistamme päättää asua Louisvillessä.

Spalding ja Louisville

Spalding University on kaupungin mikrokosmos, jossa elämme. Spalding, jolla on monipuolinen yhteisö ja keskittyy myötätuntoon, heijastaa meitä ympäröivän kaupungin rodullista, taloudellista, kulttuurista ja LGTBQIA-monimuotoisuutta. Opiskelijat osallistuvat Louisvillen yhteisöön harjoittelupaikkojen ja kenttätyön, paikallisen etätyön ja vapaaehtoistyön kautta sekä lukemattomien kumppanuuksien kautta yhteisön yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Elä kaiken keskellä

Louisville tarjoaa kukoistavan taideelämän tunnettujen puistojen ja luonnonympäristön keskellä, ja se on myös yksi Keskilännen parhaista ruokailu- ja kulttuurikohteista. Kaupungissamme on yli 1 000 paikallista ravintolaa, ja National Geographic nimesi sen Top 10 Food City -listalle. Jos etsit viihdettä, taidetta tai ostoksia, meillä on Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, Nulun alue, historiallinen Highlands ja paljon muuta. Louisvillessä on yli 120 puistojärjestelmää, mukaan lukien Waterfront Park. Kaikki tämä ja paljon muuta tekevät Louisvillestä suositun kulttuurikohteen. Matkailijat tulevat Louisvilleen kokemaan taidetta, ulkoilmaseikkailua, trendikästä ruokaa ja kaikenlaista viihdettä. Hyppää autoon tai bussiin ja olet puolen päivän ajomatkan päässä Chicagosta, St. Louisista, Indianapolisista, Cincinnatista, Nashvillestä, Ashevillestä ja muista jännittävistä kohteisiin.

Tehtävämme on palvella muita

Missiomme on liikkeellepaneva voimamme. Se on enemmän kuin jotain, mitä löydät historiastamme tai peruskirjastamme. Me elämme sitä. Me jaamme sen. Olemme ylpeitä siitä. Opit sen ensimmäisestä päivästä kampuksella ja käytät sitä joka päivä luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Ja kun valmistut, otat sen mukaasi maailmaan.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Kysymyksiä