Keystone logo
Spalding University Kuvataiteen maisteri – MFA kirjoittamisessa
Spalding University

Kuvataiteen maisteri – MFA kirjoittamisessa

Louisville, Yhdysvallat

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

USD 9 450 / per semester

Kampuksella

Johdanto

Matala-asuntoinen MFA in Writing -ohjelmamme on kansallisesti tunnustettu johtaja jatko-kirjoituskoulutuksessa. Se perustettiin vuonna 2001, ja se on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista ohjelmista laatuaan. Mutta Spalding MFA on enemmän kuin erinomainen luovan kirjoittamisen koulutus ei-kilpailevassa, tukevassa kirjallisuusyhteisössä. Opiskelijoillemme, alumeillemme ja opettajillemme se on koti. Naslund-Mann Graduate School of Writingin lippulaivaohjelmana se on myös sisar kolmelle ylimääräiselle matala-residenssiohjelmalle: 35 opintopisteen Master of Arts in Writing (MAW), 15 opintopisteen kirjallinen tutkintotodistus ja post- maisterin todistus.

Huomattavan 65 opintopisteen MFA-ohjelma luo tilaa luoville kirjoittajille menestyä. Yli neljän lukukauden ja valmistumisresidenssin aikana opiskelijat kirjoittavat runsaasti omalla keskittymisalueellaan, tutkivat eri genrejä, tutkivat taiteiden keskinäisiä suhteita, saavat toimituksellista kokemusta kirjallisesta lehdessä, oppivat kirjoittamisesta ja suorittavat luovan opinnäytetyön. samalla kun tulee osa pysyvää yhteisöä.

Jokainen lukukausi alkaa viikon mittaisella residenssillä. Osallistuitpa sitten virtuaali- tai kampusresidenssiin tai molempien yhdistelmään opintojen aikana, tulet huomaamaan, että residenssipäivät ovat täynnä oppimismahdollisuuksia: työpajoja, joita johtavat aktiivisesti julkaisevat ja tuottavat tiedekunnan jäsenet, genrekohtaisia ja ristikkäisiä. - genren luentoja, paneelikeskusteluja, luentoja ja paljon muuta. Kampuksella residenssissä voit tutustua Louisville&rsquon keskustan taideelämään ja yöpyä neljän tähden Brown-hotellissa. Virtuaaliresidenssissä harjoitat samaa mukaansatempaavaa opetussuunnitelmaa kuin kampuksella, jota opettaa reaaliajassa sama erinomainen tiedekunta. MFA-opiskelijat voivat halutessaan viettää residenssin opetusseminaarissa, kirjapituisessa käsikirjoitustyöpajassa tai käännös-, mukauttamis- tai muun luovan kirjoittamisen työpajassa.

Kotimaassa lukukauden päättää henkilökohtaisesti mentoroitu itsenäinen opiskelukurssi. Itsenäisen opiskelun aikana vaihdat viisi täyttä materiaalipakettia mentorisi kanssa. Se on enemmän kirjoittamista ja asiantuntijapalautetta kuin useimmat muut ohjelmat voivat tarjota. Opiskelijat tekevät luovan opinnäytetyön; näytelmäkirjoitusopiskelijat kehittävät myös luovaa opinnäytetyötään ammattiteatterin kanssa. Opiskelijat voivat suorittaa koko lukukauden toisella alueella ja valmistua silti ajallaan.

Jokaisella kirjoittajalla on työ- tai perhevelvoitteita. Vaikka voisitkin syrjäyttää nuo sitoumukset parin vuoden opiskelua varten, et voi pitää elämää loitolla ikuisesti. Paljon parempi rakentaa kestävä kirjoituskäytäntö jokapäiväiseen elämääsi. Matala-asuntomallimme opettaa sinua tekemään juuri sen &mdash, ja helpottaaksemme sitä tarjoamme joustavuutta viikoittaisen työmäärän ajoittamiseen ja opintojaksojen kartoittamiseen. Lisää inspiraatiota tarjoamme opiskelijoille ja alumneille myös mahdollisuuden rikastuviin matkoihin.

Hyväksymme siirtoluottoja muista MFA-ohjelmista. Opiskelijat, joilla on julkaistu kirja tai tuotettu käsikirjoitus, voivat hakea kiihdytystä.

ominaisuudet

 • Tulevat residenssit
  • Syksy: 11.–18.11.2023
  • Kevät: 25.5.–1.6.2024
 • Poets & Writers on nimennyt 10 parhaan matalan residenssin MFA-ohjelman.
 • Varhaisten päätösten hakupäivät ovat 1. helmikuuta kevät- ja kesälukukaudella ja 1. elokuuta syyslukukaudella.
 • MFA:n alumnit ovat saaneet kansallisia huippupalkintoja julkaistessaan ja tuottaessaan yli 500 kirjaa, näytelmää ja elokuvaa. Jos haluat lukea alumnien onnistumisista, napsauta yllä lueteltuja keskittymiä.
 • Viimeaikaisia vierailevia kirjoittajia ovat Natasha Trethewey, Kiki Petrosino, Kwame Alexander, Jacqueline Woodson, Randy Ribay, Kevin Willmott, Sheila Callaghan, Ann Patchett, Tim O'Brien, Terese Marie Mailhot, Pico Iyer, Doug Wright, John Patrick Shanley ja muut.
 • Opetus on edullista ja taloudellista tukea on saatavilla.
 • Olemme kirjailijoiden ja kirjoitusohjelmien liiton, SCBWI:n ja näytelmäkirjoittajien keskuksen jäseniä.
 • Spalding on maailman ensimmäinen sertifioitu Compassionate University.
 • Toivotamme veteraanit tervetulleiksi.
 • Voit tutustua tiedekuntaamme ja ohjaajiimme blogissamme.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä