Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Johdanto

Tehtävä: St. Thomas on katolinen yliopisto, jolla on rikas kulttuurinen ja kansainvälinen monimuotoisuus, joka on sitoutunut opiskelijoidensa akateemiseen ja ammatilliseen menestykseen, joista tulee eettisiä johtajia globaalissa yhteisössämme.

St. Thomas University (STU) on yksityinen, voittoa tavoittelematon katolinen yliopisto Miami Gardensissa, Floridassa. STU: ssa uppoutuu ympäristöön, joka on täynnä monimuotoisuutta, rikas perinne ja kypsä mahdollisuuksille.

STU pyrkii valmistamaan opiskelijansa johtajaksi kaikilla elämänaloillaan - ammatillisesti, henkilökohtaisesti ja hengellisesti. Yliopistolla on pitkät katoliset perinteet akateemisesta huippuosaamisesta, ja sen näkymät ovat selvästi progressiiviset; uusien käsitteiden ja tekniikoiden omaksuminen ja vaikuttavien tutkimusohjelmien toteuttaminen monilla eri aloilla.

Yliopisto etsii juurensa Universidad de Santo Tomas de Villanuevasta, jonka amerikkalaiset augustinialaiset perustivat vuonna 1946 Havannassa, Kuubassa, eurooppalaisten augustinilaisten avustuksella. Kun Castron hallitus karkotti augustinialaiset Kuubasta vuonna 1961, useat amerikkalaisista augustinilaisista tulivat Miamiin, jossa he perustivat Biscayne Collegen vuonna 1961. Yliopisto tuli Miamin arkkihiippakunnan sponsorointiin vuonna 1988, jolloin St. Thomas erotettiin ainoana katolisen arkkihiippakunnan sponsoroimana yliopistona Floridan osavaltiossa. Kun yliopiston asema saavutettiin, laitoksen nimi muutettiin St. Thomasin yliopistoksi vastaamaan sen kuubalaista perintöä.

STU: lla on 18 perustutkintoa, 16 jatko-opiskelijaa, 4 tohtoriohjelmaa ja 1 ammattiohjelma (laki) kolmessa korkeakoulussa (Gus Machado College of Business, tiede-, teknologia-, tekniikka- ja terveystieteiden korkeakoulu ja Biscayne College) ja yhdessä oikeustieteellisessä korkeakoulussa . STU: lla on 24 varsitiimiä osana vahvaa ja kilpailukykyistä yleisurheiluosastoa.

Johtajuuden kehittyminen

STU keskittyy työelämään tarvittavien henkilökohtaisten ja siirrettävien taitojen kehittämiseen, kuten ongelmanratkaisu, kriittinen analyysi, tutkimus sekä kirjallinen ja suullinen viestintä. Ryhmähankkeiden avulla opit toimimaan tehokkaasti tiimiympäristössä. STU-alumnit ovat tiiviisti yhdistetty verkosto, jolla on vahvat yhteydet moniin ammattilaisurheilun, matkailun ja kansainvälisen liiketoiminnan yrityksiin ja organisaatioihin.

Harjoittelupaikat ja jopa työharjoittelumahdollisuudet ovat opiskelijoiden käytettävissä useimmissa ohjelmissa, joten voit osallistua stimuloiviin, täyttäviin ja uraa edistäviin pyrkimyksiin. Opiskelijoiden menestymiskeskus on suunniteltu rikastamaan kaikkia opiskelijakokemuksen osa-alueita ja varmistaa, että jokainen opiskelija on aseistettu taidoilla ja työkaluilla menestymiseen.

St. Thomasin yliopiston historia

Pyhän Thomasin yliopisto perustettiin vuonna 1961 Biscayne College -oppilaitoksena Augustinian veljesten toimesta. Korkeakoulu hyväksyttiin eteläisen korkeakoulujen ja koulujen yhdistyksen jäseneksi, ja komissio hyväksyi sen ensimmäisen kerran vuonna 1968. Jatkuvan kasvun ja kehityksen myötä Biscayne College ansaitsi yliopiston aseman vuonna 1984 sen jälkeen, kun 10 maisteriohjelmaa oli lisätty ja avattu. oikeustieteellisen korkeakoulun. Yliopisto tuli Miamin arkkihiippakunnan sponsorointiin vuonna 1988, mikä antoi St. Thomasille eron siitä, että se oli ainoa katolisen arkkihiippakunnan sponsoroimama yliopisto Floridan osavaltiossa.

Kun yliopiston asema saavutettiin, laitoksen nimi muutettiin St. Thomasin yliopistoksi vastaamaan sen kuubalaista perintöä. Yliopisto etsii juurensa Universidad de Santo Tomas de Villanuevasta, jonka amerikkalaiset augustinialaiset perustivat vuonna 1946 Havannassa, Kuubassa, eurooppalaisten augustinilaisten avustuksella. Kun Castron hallitus karkotti augustinialaiset Kuubasta vuonna 1961, useat amerikkalaiset augustinialaiset tulivat Miamiin, jossa he perustivat Biscayne Collegen. Ottaen huomioon heidän kokemuksensa Kuubasta, yliopiston perustajat ja erityisesti sen ensimmäinen presidentti, joka toimi Villanuevan vararehtorina, tunsivat läheisesti eri taustoista opiskelevien opettamisen. Sitoutuminen opiskelijoiden monimuotoisuuteen jatkuu vahvasti tänään.

St. Thomasin yliopiston oikeustieteellinen korkeakoulu on yksi vain kahdesta akkreditoidusta katolisen lakikoulusta Georgetownin yliopiston oikeustieteellisen korkeakoulun eteläpuolella Washington DC: ssä. American Law Association on akkreditoinut St. Thomasin oikeustieteellisen korkeakoulun helmikuussa 1995 ja tarjoaa Juris Doctor -tutkinnon (JD).

St. Thomas on antanut tutkinnon suorittaneille itsevarmuutta ja taitoja, joita tarvitaan menestykseen monilla aloilla. Merkittäviä valmistuneita ovat: Alex Penelas, Miami-Dade Countyn entinen pormestari, Andy Elisburg, Miami Heatin operatiivisesta toiminnasta vastaava johtaja; Christina Fernandez, Yhdysvaltain eteläisen alueen Marshals-palvelun päämies; ja John Dooner, toimitusjohtaja Interpublic Group of Companies -yhtiössä.

Sijainnit

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Kysymyksiä