Keystone logo
Stockholm University

Stockholm University

Stockholm University

Johdanto

Tiedekunta osoitteessa Stockholm University on Ruotsin suurin luonnontieteellinen tiedekunta, ja se kuuluu Shanghain rankingissa maailman sadan tiedekunnan joukkoon. Tiedekunta tarjoaa huippuluokan koulutusta useissa ohjelmissa ja kursseilla, maisterin tasolla yli 30 opinto-ohjelmaa annetaan englanniksi.

Miksi opiskella Ruotsin suurimmalla luonnontieteellisellä tiedekunnalla?

Tieteellinen tutkimus sisältää kaiken aineen pienimpien komponenttien tutkimisesta tähtienvälisten ilmiöiden löytämiseen ja analysointiin. Mutta siinä on muutakin kuin tutkimus.

Tieteen opintojen yhdistäminen kielten, taloustieteen tai jopa viestinnän opintoihin voisi parantaa osaamistasi ja profiiliasi houkuttelevammaksi työmarkkinoille. Stockholm University tarjoaa opiskelijoille tämän mahdollisuuden laajalla yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden kursseilla. Tiedemiehiä ja matemaatikkoja löytyy erilaisista tehtävistä rahoitusanalyytikoilta, tutkijoilta, kirjailijoilta, konsultteilta, myyjiltä tai projektipäälliköiltä monilta eri aloilta. Tarjolla on laaja valikoima kursseja sekä tieteellä että muilla aloilla sekä mahdollisuus valita itsellesi parhaiten sopiva suunta - ja mahdollisuus vaihtaa jälkeä myöhemmin tai täydentää opintojasi uudella aiheella - lisää mahdollisuuksiasi menestyä työmarkkinoilla.

Tiedemiehet ja matemaatikot ympäri maailmaa työskentelevät tulevaisuuden kanssa. Se voi olla luotettavampien sääennusteiden tekeminen, uusien ja parempien lääkkeiden kehittäminen, ympäristönsuojelun parantaminen tai terveellisempien elintarvikkeiden luominen. Yliopistosta valmistuneiden työllistettävyyttä koskevassa kansainvälisessä tutkimuksessa Stockholm University sijoittui korkeimmin Ruotsissa, toiseksi Skandinaviassa ja 62 maailmassa.

Tiedekunta tarjoaa sekä ohjelmia että kursseja perus- ja jatkotason englanniksi. Yleinen englannin kielen taito Ruotsissa on erittäin korkea Englanti -osaamisindeksin mukaan. Ruotsi on ollut viiden parhaan joukossa indeksin alkamisen jälkeen kuusi vuotta sitten ja kolme kertaa ykkönen. Yleisen englannin kielitaidon lisäksi Stockholm University on kansainvälinen opetus- ja tutkimushenkilöstö ja pitkä kokemus englanninkielisen kurssin järjestämisestä.

Kurssimme liittyvät läheisesti luonnontieteellisessä tiedekunnassa suoritettavaan tutkimukseen, ja suurin osa opetushenkilöstöstämme on aktiivisia tutkijoita. Katso lisätietoja kansainvälisistä maisteriohjelmistamme.

Elämä opiskelijana Tukholmassa

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja yksi Pohjois -Euroopan merkittävimmistä akateemisista keskuksista. Kaupunki koostuu useista saarista ja sitä ympäröi vesi. Vesi on niin puhdasta, että voit todella uida keskellä kaupunkia. Kesällä aurinko ei koskaan laske täysin ja ihmiset kokoontuvat avoimiin baareihin, ravintoloihin ja puistoihin nauttimaan valosta ja leutoista ilmastoista. Talvella on usein mahdollista luistella keskellä kaupunkia.

Tukholma tarjoaa korkeatasoista kansainvälistä korkeakoulutusta tunnetuissa yliopistoissa ja korkeakouluissa, mukaan lukien merkittävät instituutiot, kuten Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm School of Economics ja Stockholm University .

Vuosien mittaan peräti kaksitoista Nobel -palkittua on toiminut näissä yliopistoissa ja yliopistoissa fysiologian ja lääketieteen, fysiikan, taloustieteen ja kemian aloilla.

Sijainnit

  • Stockholm

    Universitetsvägen,10 A, 106 91, Stockholm

    Kysymyksiä