Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Johdanto

Momentum määrittelee SUNY Cortland

Et voi hukata vauhtia, joka on kaikkialla SUNY Cortland kampuksella, olipa se sitten aktiivisessa opiskelijakunnassamme, joka osallistuu tutkimusprojekteihin, klubeihin ja järjestöihin, tai väkijoukkojen energiaa ja henkeä, jotka kannustavat Red Dragon -urheilutiimejämme. Rakastat yhteistyötä tiedekuntasi kanssa kaikessa tieteellisestä harrastuksesta yhteisöpalvelutoimintaan. Omistautuneet alumnimme osallistuvat ohjelmiin, joiden tarkoituksena on yhdistää heidät nykyisiin opiskelijoihin ja palata kampukselle tapaamisia, urheilutapahtumia tai kollegion kunniaksi. Vauhti on ilmassa. Voit tuntea sen!

Ainutlaatuisesti SUNY Cortland

Inspiraatio olla mestari kaikilla elämän osa -alueilla - tämä on SUNY Cortland kokemusten ja koulutuksen arvo. Se tekee meistä ainutlaatuisia korkeakouluna; se edistää menestystämme luokkahuoneessa, kentällä ja oppilaidemme valitsemassa laajassa urakehityksessä.

Tehtävämme

SUNY Cortland on akateeminen yhteisö, joka on omistettu monipuolisille oppimiskokemuksille. Opiskelijat kasvavat sitoutuneina kansalaisina, joilla on vahva sosiaalinen omatunto, jota edistävät erinomainen opetus, apuraha ja palvelu.

Näkemyksemme

SUNY Cortland on mahdollisuuksien kollegio, josta opiskelijat valmistuvat tietämyksellä, eheydellä, taidoilla ja myötätunnolla menestyäkseen johtajina, kansalaisina, tutkijoina, opettajina ja huippuosaamisen mestareina. Mahdolliset opiskelijat ja työntekijät valitsevat kollegion vastauksena sen kansallisesti tunnustettuihin akateemisiin ohjelmiin, innovaatioihin ja kokemukselliseen oppimiseen sekä kampuksen rikkaaseen henkiseen, sosiaaliseen ja urheilulliseen elämään. SUNY Cortland on henkisen, kulttuurisen ja taloudellisen kasvun keskus, joka erottuu onnistuneista kumppanuuksista organisaatioiden, koulujen, virastojen ja yritysten kanssa koko alueella, kansakunnassa ja maailmassa.

Opiskelijaelämän laatu

Voit saada paljon ystäviä ja osallistua aktiviteetteihin, kuten klubeihin, järjestöihin ja urheiluun kollegioiden välisistä yleisurheilujoukkueista sisäisiin tai virkistystilaisuuksiin. Aktiivinen ja tyydyttävä opiskelijaelämämme tukee ja kannustaa hyvinvointia.

Hands-On Learning

Mahdollisuuksia soveltaa luokkahuoneen tietoja samalla kun tutkitaan uramahdollisuuksia, on kaikilla pääaineilla. Harjoittelupaikat, osuuskunnat, vapaaehtoistyövaihtoehdot, opiskelija-opetusharjoittelut, kenttämatkat, ulkomailla tehtävät tutkimusyhteistyöt tarjoavat enemmän kokemuksia, jotka rakentavat ammattitaitoa.

Mestarit

Erinomaiset akateemiset ohjelmat, palkittu yleisurheilu ja vaikuttavat oppimismahdollisuudet luovat mestareita luokkahuoneessa, urheilukilpailuissa, yhteisön palveluksessa ja valmistautumisessa ammattiin ja palkitsevaan elämään.

Athletic Excellence

25 Red Dragon -yhteisoppilaiden välisen urheilutiimin menestys näkyy useissa maajoukkuemestaruuskilpailuissa ja lähes 100 yksittäisessä kansallisessa mestaruudessa - vähintään kerran vuodessa vuodesta 1986. Voittomme jatkuu!

Opettajankoulutus

Tarjoamme suurimman kansallisesti akkreditoidun ohjelman itärannikolla, jossa hyödyt laajasta opettajahavainnosta ja varhaisista kenttäkokemuksista. Opettajakoulutusohjelmamme on ylpeä 99 prosentin arviointitestien läpäisyasteesta sekä sertifiointivaihtoehdoista lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla aihealueilla.

kestävyys

SUNY Cortland on sitoutunut vähentämään energiankulutusta kompostoinnista aurinkopaneeleihin ja maalämpöön. Ota selvää, miksi New York Power Authorityn toimitusjohtaja kutsui SUNY Cortland sitoutumista kestävyyteen ja energiatehokkuuteen "poikkeuksellisena".

Sijainnit

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Kysymyksiä