Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Johdanto

SUNY Korea avasi ovensa maaliskuu 2012 ensimmäinen amerikkalainen yliopisto perustettiin Korean maaperällä. Se on myös ensimmäinen yliopisto liittyä Incheonin Global Campus (HVK). SUNY KoreaN koulutusohjelmat ovat verrattavissa arvostetuimmat yliopistot Yhdysvallat. Opiskelijat voivat nauttia sekä American koulutus ja dynaaminen Korean kulttuuri. Vaalimme henkistä koskemattomuutta ja pyrimme opettaa oppilaita palvelemaan toisia nojalla ja näkemys omasta. Tarjoamme myös edullisia kampuksella kotelot, monenlaisia ​​stipendejä, mahdollisuuksia uuden maailmanlaajuisen verkoston, ja tasapainoinen koulutusjärjestelmä nostamaan opiskelijoille päteviksi ja vastuullisia johtajia.

Olemme ylpeitä opiskelijoille tähtien akateemisen saavutuksia ja pyrkiä opiskelijoille poikkeuksellisen kykyjä. Olemme myös ylpeä siitä, että meidän ylioppilaskunnassa on oikeaa kuvaa globaalia yhteisöä, joissa yli 30% kansainvälisiä opiskelijoita. Tällä hetkellä tarjoamme ja jatko-tutkinto-ohjelmia Stony Brook University (SBU), Joka on tunnetuin yliopisto sisällä SUNY. Nämä ohjelmat ovat identtiset SBU ja opetetaan SBU tiedekunnan. Tämän seurauksena meidän opiskelijat saavat saman diplomin antamien SBU heidän valmistumisen. Meidän University edelleen laajentaa tulleen ohjelmiston eri tieteenalojen, kuten tekniikan, muodin, tiede, ja enemmän.

Haluamme olla keskus maailmanlaajuisen koulutuksen, tutkimuksen ja innovaation. Tämän saavuttamiseksi, me kumppanuuksia merkittäviä pankkeja sekä yksityisen että julkisen sektorin, ja jatkaa teemme parhaamme rakentaa maailmanlaajuinen verkosto johtajia ja kykyjä eri puolilta maailmaa.

Tietoja SUNY

State University of New York (SUNY) on maan suurin ja kattavin valtion yliopisto järjestelmä Yhdysvalloissa. SUNY perustettiin virallisesti vuonna 1948, jolloin New York tuli 48. tila luoda State University järjestelmä. SUNY aluksi edustivat vakauttamista 29 ulkopuolisille laitosten, mukaan lukien 11 opettajien korkeakouluissa. Nykyään SUNY on kasvanut kattamaan 64 maantieteellisesti hajallaan kampuksilla, jotka on perustettu, jotta voitaisiin tarjota laadukasta opetusta ja mahdollisuus.

Tehtävänä valtion yliopistolaitoksen on tarjota ihmisille New Yorkin koulutuspalvelujen korkealaatuisia, mahdollisimman laajan yhteys, täydellinen valikoima akateemisen, ammatti ja ammatillisen postsecondary ohjelmia. SUNY tarjoaa suuren kirjon koulutusvaihtoehdoista lukien lyhytaikaiset ammatillinen / tekninen, todistus, associate, ja ylioppilastutkinnon koulutusohjelmat, jatkotutkintoja ja tohtorintutkinnon opintoja. SUNY tarjoaa pääsyn lähes joka alalla tai akateemisten tutkimus järjestelmän sisällä kautta yli 7000 tutkinto ja todistus ohjelmia. SUNY on sitoutunut tarjoamaan laadukasta koulutusta edulliseen hintaan newyorkilaiset ja opiskelijat eri puolilta maata ja maailmaa. SUNY opiskelijat edustavat globaali yhteisö lähtöisin jokaisessa osavaltiossa Yhdysvalloissa, neljä Yhdysvaltain alueille ja 160 maahan ympäri maailmaa.

Tietoja SBU

Stony Brook University (SBU) on yksi kampukset SUNY järjestelmän, joka sijaitsee Long Island, New York. Yliopiston kampus sijaitsee noin 60 mailia itään Manhattanin ja 60 mailia länteen Montauk Point. SBU perustettiin vuonna 1957 college valmistamiseksi lukion opettajien matematiikan ja luonnontieteiden. Sittemmin SBU on kasvanut valtavasti ja on nyt tunnustettu yhdeksi kansakunnan tärkeitä keskuksia oppimista ja stipendin.

SBU on sijoittunut 100 parhaan julkisen yliopistoihin US News & World Report ja sisältyy niiden luettelo merkittäviä ohjelmia perustutkintoa tutkimuksen ja luovia hankkeita. SBU on jäsenenä arvostetun Association of American yliopistot (AAU), vain kutsusta organisointi parhaiden tutkimusyliopistojen Pohjois-Amerikassa. On 67 perustutkintoa suuret yhtiöt ja 77 alaikäisiä, 102 maisteriohjelmaa, 40 jatko-ohjelmia ja 32 jatko todistus ohjelmia. Stony Brook on yksi 10 yliopistojen antanut National Science Foundation tunnustuspalkinto integroida tutkimusta ja koulutusta. Kansainvälisesti tunnustettu tutkimuslaitos Brookhaven National Laboratory (BNL) sijaitsee lähellä sen kampuksella ja hallinnoi SBU.

Sijainnit

 • Incheon

  SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä