Keystone logo
Swansea University

Swansea University

Swansea University

Johdanto

Vuonna 1920 perustettu Swansea on elinvoimainen tutkimusvetoinen yliopisto.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]

Swansea University on tutkimuksen johtama yliopisto, joka on tehnyt muutosta vuodesta 1920. Monipuolinen ja vieraanvarainen yhteisömme menestyy tutkimisessa ja löytämisessä tasapainolla erinomaista opetusta ja tutkimusta sekä loistavaa elämänlaatua.

Sitoutumisemme tutkimukseen, jolla on reaalimaailman etuja, on saanut aikaan tavoitteemme olla 30 parhaan tutkimusyliopiston joukossa, joka nostaa vuosien 2014–2021 Research Excellence Framework -taulukon taulukon 26. sijalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa 52. sijalta vuonna 2008.

Swansea University nimitettiin vuoden yliopistoksi vuoden 2019 Whatuni Student Choice Awards -palkinnoissa toisen kerran viiden vuoden aikana. Sen lisäksi, että Swansea University kruunattiin vuoden Swansea University otti kärkipaikan kansainvälisessä luokassa ja sijoittui kolmen parhaan joukkoon jatko-, kurssi- ja luennoitsijoissa. Whatuni Student Choice Awards -palkinnot äänestävät kokonaan opiskelijat, ja yli 41 000 arvostelua ja kommenttia on lähetetty yli 160 Ison-Britannian laitokselta.

Arvostetussa Guardian University Guide 2021: ssä olemme 24. sijalla Isossa-Britanniassa ja olemme voittaneet Walesin vuoden yliopiston tittelin toisen kerran kolmen vuoden aikana, mikä vahvistaa asemaanamme Walesin johtavana korkeakouluna.

Sijoitamme opiskelijamme kaiken ytimeen. Tämän seurauksena saavutimme kultaisen luokituksen, korkeimman mahdollisen luokituksen kansallisessa opetuksen huippuosaamisen ja opiskelijoiden tuloskehyksessä (TEF) ja olemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuudennella sijalla opiskelijoiden tyytyväisyyden suhteen vuoden 2020 kansallisessa opiskelijakyselyssä.

Upeat rantakampuksemme tekevät meistä toivotun sijainnin opiskelijoille ja henkilöstölle ympäri maailmaa, ja monikulttuurinen yhteisömme tarjoaa globaalin näkökulman, joka antaa meille liittyville mahdollisuuden kehittää taitoja ja tietämystä, joka asettaa heille menestyvää ja rikastuttavaa uraa.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

7232-030320_197 (1) copy edit

Kansainväliset opiskelijat

Swansea University on tunnustettu maailman parhaaksi 200 yliopistoksi kansainvälisille opiskelijoille, ja olemme tyytyväisiä kansainvälisten opiskelijoiden hakemuksiin ympäri maailmaa.

Kannustamme kansainvälisiä opiskelijoitamme tekemään hakemuksia online-hakujärjestelmämme kautta. Lisätietoja perus- tai jatko-hakemusten tekemisestä opiskeluun Swansea University on Swansea University .

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Swansea

    Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK, SA2 8PP, Swansea

Kysymyksiä