Keystone logo
Southwestern University of Finance and Economics

Southwestern University of Finance and Economics

Southwestern University of Finance and Economics

Johdanto

Perustettu vuonna 1925, sijaitsee Chengdussa
Ainoa liike-elämän suuntautunut yliopisto Länsi-Kiinassa on lueteltu sekä " Project 211"

Kansallisten tai kansainvälisten virastojen akkreditointi tai tunnustaminen

- Euroopan hallintorakenteen kehittämisen säätiön (2010) jäsen - Opetusministeriö (Business Intelligence) (2010) - Applied Economics (MMM): n kansallinen ranking ja nro 1 Länsi-Kiinassa (2009) - Nro. 7: n kirjanpidossa MOE: n kansallisessa rankingissa ja No.1 Länsi-Kiinassa (2010) - Sijoitus nro 1 rahoituksessa MOE: n kansallisessa rankingissa (2003) - tunnustettu yhdeksi "Kiinan Top Ten Most Kilpailukykyiset kauppakorkeakoulut MBA-ohjelmille "Kiinan MBA-yhdistyksen (2010)

- Kiinan MBA-yhdistyksen (2011) palkittu "20 vuoden MBA-koulutus - paras liiketoimintakoulu"

Tietoa Chengduista

Yksi tärkeimmistä talous-, kuljetus- ja viestintäkeskuksista Länsi-Kiinassa. Vuonna 2006 China Daily sai Kiinan neljänneksi elinkelpoisimman kaupungin.

Kansainvälinen metropoli on erittäin maineikkain kukoistava liiketoiminta, kulttuuri / historiallinen olemus, upeat maisemat ja suotuisa elinympäristö.

Chengdu sijoittaa itsensä Länsi-Kiinan rahoituskeskukseksi ja on menestyksekkäästi vetänyt merkittäviä kansainvälisiä rahoituslaitoksia
eli Citigroup, HSBC, Standard Chartered Bank, ABN AMRO, BNP Paribas, JPMorgan Chase ja Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, ANZ Bank jne.

Yli 250 Fortune 500 -yritystä oli perustanut Chengdun konttoreita, rankingit ensin Fortune 500 -yritysten lukumäärään Keski- ja Länsi-Kiinassa:
JP Morgan Chase, Henkel ja GE, Intel, Cisco, Sony, Toyota, Motorola, Ericsson ja Microsoft jne.

Pandan kotikaupunki: Chengdun pohjoisessa lähiöissä perustettiin jalostus- ja tutkimuskeskus jättiläispäille. Se on ainoa laatuaan maailmassa, joka sijaitsee suurkaupunkialueella, joka houkuttelee vuosittain lähes 100 000 kävijää.

Chengdun lentokenttä sijaitsee 20 kilometrin päässä Chengdun keskustan ulkopuolella ja on Kiinan tärkeimpiä lentoliikennettä, joka on äskettäin neljänneksi matkustajamäärissä. Se palvelee lentoja useimmille suurimmille kaupungeille Kiinassa ja eräiden kansainvälisten kohteiden kuten Amsterdamin, Bangkokin, Hongkongin, Kathmandun, Osakan, Phnom Penhin, Kuala Lumpurin, Soulin, Abu Dhabin, Melbournen, Frankfurtin, Lontoon, San Franciscon ja Singaporen välillä.

Sijainnit

 • Chengdu

  Guanghua Campus, , Chengdu

  • Chengdu

   Liulin Campus, , Chengdu

   Kysymyksiä