Keystone logo
TAV College

TAV College

TAV College

Johdanto

TAV College on kattava, kaksikielinen, keskiasteen jälkeinen oppilaitos, joka sijaitsee Côte-Des-Neiges-NDG -alueella Montrealissa, Quebecissä, Kanadassa. Tarjoamme yli 15 uran tai yliopistoa edeltävää opinto-ohjelmaa suurelle monikulttuuriselle opiskelijaryhmälle. Alusta asti pienenä oppilaitoksena Quebecin CEGEP-verkostossa, joka oli alun perin Champlain Collegen jäsen, TAV kehittyi nopeasti yksityiseksi korkeakouluksi, joka on tunnustettu ja akkreditoitu Quebecin opetusministeriön tuille vuodesta 2010 lähtien.

Nykyään korkeakoulussamme on upouusi 65 000 neliön jalkainen rakennus, joka on liitetty alkuperäiseen kampuksellemme Decarie Boulevardille. Tässä modernissa rakennuksessa on neljä tiedelaboratoriota, kaksi medialaboratoriota, oma kahvila sekä monia muita tiloja kaikille ohjelmillemme.

Vuonna 2018 ilmoitimme suunnitelmistamme pystyttää kolmas kampusrakennus, joka on valmis ottamaan opiskelijat vastaan syksyllä 2021. Tämä uusi rakennus antaa TAV: lle mahdollisuuden jatkaa koulutustarjontaamme ja kehittää rikastettua oppimiskokemustamme.

Sijainnit

  • Montreal

    Boulevard Décarie,6333, H3W 3E1, Montreal

    Ohjelmat

      Kysymyksiä