Keystone logo
Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Johdanto

Tbilisi Open University ( TOU ) on korkeasti arvostettu laitos, joka tarjoaa kandidaatin, maisterin ja yhden vaiheen lääketieteellisiä ohjelmia 4 koulunsa ja monen asteen kurssinsa kautta.

Tbilisin avoimessa yliopistossa luomme opiskelijoille mahdollisuuksia hyödyntää opiskelijaelämäänsä parhaiten - tarjoamalla ihmisiä, paikkoja ja ohjelmia, jotka tukevat heidän kasvua, hyvinvointia ja menestystä sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella.

Uusi huipputekninen rakennus ja tilat (tiedelaboratoriot, uusimmalla opetustekniikalla varustetut ainekohtaiset luokkahuoneet, opiskelijoiden työtilat, kokoushuoneet ja simulointilaboratoriot, kirjasto) tukevat yliopiston visiota olla johtava yliopisto luovien ja innovaatioiden ja tutkimusten innoittama ammatillinen käytäntö.

Tutkimuksemme auttaa ratkaisemaan sosiaalisia, taloudellisia ja liike-elämän haasteita, joita maailma kohtaa tänään ja tulevaisuudessa. Tbilisin avoimen yliopiston tutkimuskeskuksen tavoitteena on tarjota tutkimusjohtajuutta opiskelijoille ja tiedekunnille rakentamalla ja tarjoamalla riittävää tukea tutkimuskapasiteetin parantamiseksi ja tutkijoiden verkostojen kehittämiseksi julkisella ja yksityisellä sektorilla, paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tbilisin avoimessa yliopistossa ohjelmat suunnitellaan yhteistyössä lain, liike-elämän, rahoituksen ja terveyden alan työnantajien kanssa. Käytännönläheisen oppimisen malli antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia todellista liiketoimintakokemusta ja antaa mahdollisuuden hallita luokkaopintojen kautta saatuja komponentteja ja siirtää ne käytännössä.

Yhteistyössä jäsenlaitosten kanssa voimme lähettää ja vastaanottaa opiskelijoita ja tutkijoita kumppanuusyliopistoihimme ympäri maailmaa ja olla yhteydessä korkealaatuisiin akateemisiin ohjelmiin.

Sijainnit

  • Tbilisi

    University Street, , Tbilisi

    Kysymyksiä