Keystone logo
© Thomas Robbin
OWL University of Applied Sciences and Arts

OWL University of Applied Sciences and Arts

OWL University of Applied Sciences and Arts

Johdanto

Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe (TH OWL), myös OWL University of Applied Sciences and Arts, on merkittävä korkeakoulu Ostwestfalen-Lippe-alueella Saksassa. Se tarjoaa yli 50 kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmaa sekä Graduate School NRW:n (GS NRW) yhteydessä toimivia tohtoriohjelmia. TH OWL on luova, innovatiivinen ja kestävä. Kolmessa toimipaikassaan Lemgossa, Detmoldissa ja Höxterissä se menestyy teknisesti, taloudellisesti, luovasti ja taiteellisesti suuntautuneiden osastojensa monimuotoisuuden ansiosta.

Tämä osasto perustettiin 1. tammikuuta 2019 Lemgon innovaatiokampukselle, ja se keskittyy uusien "älykkäiden", yrittäjähenkisten keskisuurten yritysten tarpeisiin liiketalouden, logistiikan ja talouspsykologian kursseillaan sekä tutkimustoiminnallaan. Meille on tärkeää, että opiskelijamme ovat käytännönläheisiä ja erityisesti käytännössä opetamme pienryhmissä. Tarjoamme akateemisen tason, joka voi vaihdella kandidaatin tutkinnosta maisterin tutkinnon kautta tohtorin tutkintoon.

Meille on tärkeää olla ajan tasalla ja tarjota opiskelijoillemme parasta mahdollista koulutusta, jotta he voivat valmistautua uransa alkuun. Painopisteenä on yritysten kansainvälisten arvonluontiprosessien digitalisointi ja kestävyys. Kiinnitämme erityistä huomiota keskisuuriin yrityksiin, eikä vähiten siksi, että meillä on erinomaiset verkostot monien keskisuurten yritysten kanssa Liperin alueella.

Kampuksen ominaisuudet

Lemgon innovaatiokampuksella opiskelet yhdessä NRW:n jännittävimmistä teknologiakohteista. Täältä löydät huippuluokan laboratorioita ja opetushuoneita sekä tieteen ja liiketoiminnan tehtaita. Esimerkiksi Centrum Industrial IT, jossa yrityksillä eri puolilta East Westfalen-Lippeä (OWL) on sivuliikkeitä. Tai Smart Factory OWL, joka esittelee datan ja tekoälyn hallintaa. Euroopassa ainutlaatuisessa Future Food Factoryssa OWL:ssa tapahtuu jotain vastaavaa myös ruoan tuotannossa. Uusi työ ja siirto kohtaavat InnovationSPINissä.

Täällä TH OWL , piirihallinto ja ammatit osoittavat läpinäkyvää yhteistyötä ja henkeä, joka mahdollistaa uuden syntymisen. Fraunhofer IOSB-INA:n lisäksi kampuksella toimii myös kaksi ammatillista oppilaitosta ja valtakunnallinen käsipallon liigajoukkue TBV Lemgo-Lippe. Ja mikä parasta, kampuksella on myös opiskelija-asuntoja, joista on lyhyt matka yliopistoon ja kaupunkiin.

  Pääsymaksut

  Tuot yhden seuraavista koulutustaustoista

  • Yleinen korkeakoulututkinto (Abitur)
  • Erikoistunut korkeakoulututkinto
  • Edistynyt tekninen korkeakoulutodistus (Fachhochschulreife)

  Lisäksi

  • Todistettavissa oleva hyvän englannin kielen taito (taso B2)
  • Saksan kielen taito (taso A1)
  • Saksan tasolle A0: Saksan kielen motivaatiokirje (1 sivu)

  Kampuksen elämä ja tilat

  Missä etäisyydet ovat lyhyitä ja verkot leveät. Haluatko keskustella professorin kanssa opiskelijatutkimusprojektistasi? Ei hätää, tunnemme toisemme täällä henkilökohtaisesti. Tee harjoittelu paikan päällä? Taloudellisesti vahva alueemme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia. OWL University of Applied Sciences and Arts ( TH OWL ) on erinomaiset verkostot talouden ja tutkimuslaitosten kanssa ja se tekee yhteistyötä eri yliopistojen kanssa ympäri maailmaa.

  Creative Campus Detmold, Innovation Campus Lemgo ja Sustainable Campus Höxter - TH OWL ei ole kolmessa paikassaan vain paikka, jossa ihmiset työskentelevät, opiskelevat, opettavat ja tutkivat. Kampuselämään kuuluu vapaa-aikaa, vaihtoa, urheilua, vapaaehtoistyötä ja luovia kehittymismahdollisuuksia.

  Sijainnit

  • Lemgo

   Campusallee, 12, 32657, Lemgo

  Kysymyksiä