Keystone logo
© BIMM University
The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

Johdanto

Tietoja ISMC: stä

ISMC perustettiin vuonna 2002, ja se pyrkii vapauttamaan tilaa muslimimaailman keskustelussa edistämällä stipendejä, jotka avaavat uusia näkökulmia muslimiyhteisöihin. Tarkastelemme avainkysymyksiä, kuten perinteitä ja nykyaikaisuutta, uskontoa ja valtiota, moniarvoisuutta ja yhtenäisyyttä sekä yhteisön luonnetta globaalin yhteyden ja muutoksen aikakaudella.

Valtuutuksemme on käsitellä inhimillisen tilan perustavanlaatuisia haasteita, jotka ilmenevät muslimimaailman ja sen diasporan erilaisissa yhteiskunnissa.

Lontoo tarjoaa ihanteellisen sijainnin instituutille, jolla on kansainvälinen maku; erinomainen kulttuurimaisema, sekä historiallinen että nykyaikainen; kukoistavat taiteet ja akateemiset yhteisöt; ja kaupunkina, jossa ajatuksen ja ilmaisun vapautta rohkaistaan.

Tavoitteet

 • Opiskella moraalisen ja eettisen ajattelun järjestelmiä, hallintorakenteita ja julkista elämää sekä taiteellisia ja luovia ilmaisuja kaikissa muodoissa.
 • Luoda mahdollisuuksia vuorovaikutukseen tutkijoiden ja muiden ammattilaisten kesken syventämään ymmärrystä muslimien yhteiskuntiin vaikuttavista julkisen elämän kiireellisistä kysymyksistä.

Kymmenen syytä valita ISMC

 1. Ainutlaatuinen kolmen lukukauden tutkinto, jonka aikana sinulle annetaan mahdollisuus oppia kieltä ja saada syvällinen käsitys muslimikulttuurista.
 2. Yksinomainen majoitus kahden minuutin kävelymatkan päässä kampuksella.
 3. Tutustu arkkitehtuuriin, kirjallisuuteen, uskontoon, historiaan, taiteeseen, politiikkaan, lakiin ja muuhun muslimien yhteyksiin erikoistuneiden tutkijoiden kanssa.
 4. Opiskelu tarkoituksenmukaisesti rakennetussa Aga Khan -keskuksessa, joka sisältää kokoelman islamilaisia puutarhoja, pihoja ja terasseja.
 5. Vietä aikaa yhdessä maailman monimuotoisimmista kaupungeista. Katso nähtävyyksiä ja nauti Lontoon monista kulttuurikokemuksista ja oivalluksista.
 6. Aga Khan -kirjasto on kahden kerroksen yli tarkoitettu erillinen tila, joka avautuu oppimisen terassille.
 7. Mahdollisuus viettää kuukausi ulkomailla kielikylvykurssille arabia- tai persiankielisessä maassa.
 8. Nauti vilkkaasta sosiaalisesta elämästä, järjestämällä organisoituja matkoja Iso-Britanniassa ja paikallisia aktiviteetteja.
 9. Osallistu lukuisiin ISMC: n ja ympäröivien yliopistojen, kuten SOAS, Birkbeck ja UCL, järjestämiin tapahtumiin.
 10. Seuraa alumnien jalanjälkiä jatko-opintoihin tai uramahdollisuuksiin ympäri maailmaa.

ISMC: n jälkeen

Valmistuneemme ovat monipuolinen ryhmä ja seuraavat nyt journalismin, opetuksen ja yritysneuvonnan uraa, työskentelevät organisaatioissa, kuten Punainen Risti, BBC, Muslim Aid ja Maailmanpankki. Lisäksi joukko ISMC: n alumneja työskentelee nyt Aga Khan -kehitysverkostossa edistämällä sen kehitystavoitteita projekteissa ympäri maailmaa.

Jotkut tutkinnon suorittaneet päättävät jatkaa jatko-opiskelua ja ovat päässeet yliopistoihin, kuten Oxfordin yliopisto, Victoria-yliopisto, Harvardin yliopisto ja Princetonin yliopisto. Monet jatkavat akateemista uraa, opettavat yliopistoissa ja jatkavat omaa tutkimustaan tietyillä osaamisalueilla.

ISMC: n MA-ohjelma on todella globaali pätevyys, joka avaa ovet monille erilaisille urapolkuille. Alumnimme työskentelevät ja opiskelevat ympäri maailmaa, mukaan lukien Tunisia, Kuwait, Kanada, Pakistan ja Iso-Britannia.

Aga Khan -yliopistosta

Vuonna 1983 perustettu Aga Khan -yliopisto (AKU) on ainutlaatuinen hybridi: akateemisen huippuosaamisen instituutti, joka myös edistää sosiaalista kehitystä. Yliopistolla on kampuksia ja ohjelmia Etelä-Aasiassa, Euroopassa ja Afrikassa.

Yliopisto toimii vaikutuksen, laadun, relevanssin ja saatavuuden pääperiaatteissa ja valmistelee opiskelijoita johtamaan muutoksia yhteiskunnissaan ja menestymään maailmantaloudessa. Tiukan sisäänpääsypolitiikan ja tarpeisiin herkän taloudellisen avun ohjelmien kautta yliopisto tarjoaa tulevaisuuden lupaavimmille johtajille ja ajattelijoille mahdollisuuden palvella ja taidot auttaa yhteisöjä ratkaisemaan kiireellisimmät haasteensa.

Lontoon Aga Khan -yliopisto on osaamiskortteli, joka on noin 90 - ja kasvavien - akateemisten, kulttuuri-, tutkimus-, tiede- ja mediaorganisaatioiden kumppanuus. Nämä organisaatiot harjoittavat aktiivisesti tiedon levittämistä ja levittämistä ja ovat yhden mailin säteellä King's Crossista. Niitä ovat Lontoon yliopisto, Google, The Crick Institute ja The Guardian.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • London

  The Aga Khan University (International) UK 210 Euston Road, NW1 2DA, London

  Kysymyksiä